با اجازه دوستان این رو هم عرض کنم اگه دوربین بزرگ بگیرید یه مقدار خرجهای جانبی هم داره مثل کیف + فیلترو ...
با اجازه دوستان این رو هم عرض کنم اگه دوربین بزرگ بگیرید یه مقدار خرجهای جانبی هم داره مثل کیف + فیلترو ...
این مدلی که شما معرفی کردین ، از مدل هایی که خودم گفتم بالاتره ؟!
حتی SX40 IS ؟!
اینجوری به جواب نمیرسی هیچ از خریدت هم پشیمون میشی
اول دقیق مشخص کن چجور عکسی قراره بگیری! مثلا احیانا نمیخوای که عکس از کله مگس بگیری موهاشم دیده شه! یا یه حیوون تو 500 متری ببینی بخوای ازش عکس بگیری!
سونی alpha 200 خیلی قدیمیه فاکتور بگیرش
کاملا با حرفتون موافقم
واسه همین بیشتر نظرم روی SLR هست که اگه بعدا خواستم یه حیوون تو 500 متری بگیرم ، بتونم یه لنز با برد زیاد تهیه کنم
اما در این فکرم اگه کامپکت یا SLR LIKE بگیرم ، دیگه تو عکس گرفتنن یکم محدود میشم
پ.ن : مگس مو داره ؟!
دوستمون موارد ذکر شده رو مشخص کردن!
پستهای قبل رو مطالعه کنید!
در مورد 500متر هم اگر نیاز باشه با بهترین کیفیت عکس گرفته بشه، باید بیشتر از این هزینه کرد! لااقل برای خرید لنز!
به نظر من دوستمون با این بودجه نمیتونن SLRتهیه کنن.
دوست عزیز، این مدل کاملا نیاز شما در سطح یک کاربرد نیمه مبتدی بر طرف میکنه و قابلیتهای فراوانی داره. البته کمی بالاتر از بودجه شما هست که ارزشش رو داره.
خرید دوربینهای سوپر زوم رو توصیه نمیکنم(باز هم تاکید میکنم). این دوربینها در زومهای بالا معمولا زیاد خوب ظاهر نمیشن.برای خرید دوربینی که بشه از فاصله500متر
عکس گرفت هم، نمیتوندی روی هیچ کامکتی به طور کامل حساب کنید و باید به خرید یک SLR و یک لنز تله مبادرت کنید که لااقل 2.000.000تومن براتون هزینه داره!
شما در پست خودتون به این نکته اشاهره کردین:
و این امر تقریبا متد عکاسی رو مشخص میکنه. چون عملا در هنگام تفریج هدف بیشتر گرفتن عکسهای خانوادگی هست. مگه اینکه سبک خاصی مد نظرتون باشه.بیشتر استفاده تفریحیه تو مسافرت و گردش هاست
اگه زحمتی نیست خارج از کامپکت ها هم یه پیشنهاد بدین
چون یدونه کامپکت Canon داریم ( مدلش یادم نیست ) اما خب اونطوری که میخوام عکس نمیگیره
ترجیحا SLR یا SLR LIKE باشه
البته میدونم که تو این رنج قیمت SLR خوبی نمیشه تهیه کرد اما برای شروع با یه لنز معمولی کفایت میکنه
پس ظاهر ا با سری G کانن کار نکردین که این حرف رو میزنید!!!
برای خرید یک SLR لااقل باید 1.300.000 هزینه کنید.
سقف بودجه نهایی شما چقدر هست؟؟؟
با 800.000تومان نمیشه SLRخرید!!!
sony alpha nex c3
کیفیت عکسش SLR هستش و قابلیت تعویض لنز داره و دوربین خوبی به حساب میاد حتی از g12 هم به نظر من خیلی بهتره
قیمتشم تو رنج همون چیزیه که میخوای
Last edited by farhad_198262; 12-06-2012 at 12:31.
DSLR که به بودجت نمیخوره
اگه به تله احتیاج پیدا میکنی سوپرزوم بخر گرچه کیفیت یه dslr با لنز تله رو نداره اما برای یه کاربر مبتدی کاملا کفایت میکنه کیفیت سوپرزوم ها اونقدر هم افتضاح نیست!
اما اگه فقط عکاسی Indoorو تفریحی خانوادگی انجام میدی مسلما G12 یا نمونه های مشابه نیکونی کیفیتش متفاوت از سوپرزوم هاس
آره برادر کله مگس که هیچی کله عنکبوت جامپر رو من با DSLR عکس گرفتم اونم مو داره![]()
دوست عزیز بحث فقط DSLR بودن و قابلیت تعویض لنز نیست.
برای شخصی که نیاز به تعویض لنز داره و میخواد با لنزهای متنوع کار کنه، سونی بدترین انتخاب هست.
این مدل هم فقط از لنزهای سریE سونی پشتیبانی میکنه که تنوعش به اندازه انگشتان یک دست هست!
در ثانی در تسلط به دوربین، اصلا این دوربین شانس کافی ایی برای مهار لازم توسط عکاس رو نداره.
این هم فقط برای طراحی ناقص و بسیار کوچیک اون هست.(خوب توی دست جا نمیگیره!!!).
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)