سلام...
نمیدونم چرا موقع نصب مافیا2 پیغام میده و میگه :
the operatiing system is not adequate to run mafia 2
چیکار کنم درست بشه...؟؟
سیستم عامل هم ویندوز 7 هست...
سلام...
نمیدونم چرا موقع نصب مافیا2 پیغام میده و میگه :
the operatiing system is not adequate to run mafia 2
چیکار کنم درست بشه...؟؟
سیستم عامل هم ویندوز 7 هست...
خود من که شخصا کرکم مشکلی نداشت ولی شما رو احتمال دادم با این کرک مشکلت برطرف شه...همینطور که دیدی توی پست بالاش هم گفتم که مطمئن نیستم با این کرک مشکلتون برطرف بشه ولی خوب امتحانش ضرری نداره...
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره...![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
این بازی مافیا 2 من هرچی کرک بگید امتحان کردم ولی اجراع نمیشه،یک صفحه سیاه میاد باز میاد بیرن
ممکنه راهنمایی کنید؟
![]()
Last edited by moosavi.sm89; 04-09-2010 at 21:53.
دوستان بازی فیفا 10 من هم نصب میشه وقتی میره بازی میاد بیرون این خطا رو میده خیلی کفم یک دست بازی کنم
![]()
سلام دوستان.
من همسایه ازاری 3 رو گرفتم.ولی موقع اجرا میگه cd نیست!
با daemon tools هم یه فایل که خود راهنما گفته بود رو مونت کردم ولی فایده نداشت.از وین 7 هم استفاده میکنم.
چی کار کنم؟کرک باید بریزم؟میشه لینک و . . . . بدید؟
خب این حداکثر ظرفیت برای این قطعات چقدره؟
ممنون ولی میخوام بدونم که چه طوری میشه فهمید از کدوم قطعه هستش ....
ممنون
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره...![]()
سلام
من بازی mafia رو دانلود کردم و نوشته هاش اسپانیاایه ، با پچ یا کرک میشه انگلیسیش کرد ؟
یه سوال دیگه هم دارم
بعد از نصب مافیا ، بازیه gta iv efl هم ارور میده ( ویندوزمم sp3 هست )
اینم ارورش
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 05-09-2010 at 00:15.
من رو لب تابم هر بازی فوتبالی میریزم موقعی که با سرعت میدوم بقیه دکمه هام تقریبا از کار میفته
توی باریهای رانندگی هم وقتی نیترو می گیرم فرمونم قفل میشه که توی اونا با عوض کردن 4 جهت اصلی و بازی با ماشین حساب حل شد ولی تو بازی های فوتبال جای 4 جهت عوض نمیشه
سیستم هم اینحوریه: windows : 7 64 bit graphics : gforce 330 M ram: 4 gb cpu : cori7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)