تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1294 از 1320 اولاول ... 2947941194124412841290129112921293129412951296129712981304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,931 به 12,940 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

میاد بخاطر تغییر ساعت هست.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با استفاده از این سایت محدودیت های لینک بین الملل رو دور بزنید، لینک بین الملل را می دهید و لینک داخلی بعد از چند ثانیه بهتون میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام،

خواستم بگم 2 گیگ از حجم من مونده و مطمئنم روی 256 کیلوبیت قفل شده چون 2 روزه تو اکثر ساعات تست کردم و یک ذره هم تغییر نکرد، بعضی ساعات کمتر میشه ولی بیشتر اصلا.

فکر کنم بخاطر اینه که من نتونم 2 گیگ آخر رو زود تموم کنم.

سوالم اینه که اگه حجم من تموم بشه، میشه دوباره این سرویس رو بخرم یا بایدصبر کنم روزهاش تموم بشه؟

ممنونم.
    وضعیت شرکت همراه اول داغانتر از این صحبتهاست چون حتی محدودیت سرعت روی بسته های معمولی هم اجرا میشود دیگه شبکه داغان و قدیمی اینها هم بعد از 3-4 سال سریع اشباع شد و کاملا مجبور هستند برای کم کردن شلوغی شبکه داغانشان محدودیت اعمال کنند ولی در حال حاضر شرکت ایرانسل از زیرساخت بسیار بروزتر و قویتر با پهنای باند بیشتر برخوردار است
    بنظرم شرکت همراه اول حتی پول خرید پهنای باند بیشتر برای راضی نگه داشتن کاربرهایش و محبوبیتی که بدست اورده بوده را ندارد وگرنه حداقل پهنای باند داخلی را هم محدود نمیکردند!!! چه برسد به بینالملل و در ضمن حتی اگر محدودیتی برقرار نباشد سرعتی که باید بصورت استاندارد ولو نزدیک به سرعت شبکه ایرانسل هم داشته باشید نخواهید داشت

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

ببینید اصلا ربطی به کم بودن تعداد باندها نیست و روی همان دوباند فرکانسی میشود به هرکاربر سرعت فوقالعاده مناسبی داد منتها همانطور که گفتم مشکل اینها با مدیریت افتضاح و مهندسین بدتر از خودشان بهیچ عنوان برطرف نخواهد شد
    جالبه خیلی هم خودشان را به درو دیوار میزدند که کم بودن سرعت بخاطر نیاز به فرکانس جدیتر است ولی وقتی زیرساختت داغان باشد و پول خرید پهنای باند نداشته باشی 100 تا هم فرکانس به این شرکت داغان اول با مثلا مهندسهای درب و داغانتر از مدیرشان نباید انتظار اتفاق خاصی داشته باشید

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همراه اول B40 2CA، تهران

8. 3 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دقت داشتید که در ساعات خاصی هرروز مقدار SINR تغییر پیدا میکند؟ این کار کاملا عمدی انجام میشود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قیمت های جدید همراه اول

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

قبل از تصویب افزایش قیمتها از طرف مجلس قرار شده بود که همراه افزایش قیمت کیفیت هم بالا باشد و بماند.... اگر غیر از این باشد باید گزارش کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

قبل از تصویب افزایش قیمتها از طرف مجلس قرار شده بود که همراه افزایش قیمت کیفیت هم بالا باشد و بماند.... اگر غیر از این باشد باید گزارش کنید
    حرف مفت هست ..
    مجلس اگر میخواست قیمت بالا نره میتونست در بودحه 1401 منظور کنه که قیمت بالا نره و برای جبران هزینه شرکت ها ردیف تعین کنه... وگرنه الان که حرف مفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •