تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1294 از 1746 اولاول ... 294794119412441284129012911292129312941295129612971298130413441394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,931 به 12,940 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک هــک Referall گیر آوردم لینک بدم ، کسی میتونه کار کنه ؟ من چیز شکن ندارم ، باید ویدئو آموزشیشو ببینید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک

باید یک Account Creator رو بگیرید و یک Ref Bot را بگیرید و همین دیگه ! دیگه هر چی Ref بیشتر بشه ، IP و RP و Runes PAGe میده .
    به همین سادگی همینجوری Ref بگیریو IP و RP و Skin هارو دشت کنی، Riot هم هیچی بهت نگه؟
    به 1 ماه نمیکشه! الانم مجازاتش شده Ban کلی! دیگه فقط RP هارو ازت نمیگیرن! کلا Ban می کنن اکانتتو میره
    بعدشم منظورت از هــک چیه؟ هــک کردن سرور Riot کار هر کسی نیست و کلا تخصص چینی هاست! باهاش در 1 ثانیه Pentakill میگیرن، تو Level 1 میرن Baron می زنن. هم تیمی هاشونو می کشن، CD های Spell هاشونو 0 می کنن یهو می بینی 100 تا Spell اومد طرفت! به این میگن هــک!
    یه نوع هــک دیگه داریم که تیم حریف رو DC می کنه اونوقت 4 به 5 میشه بازی رو میبری. یه مدل دیگه هم داره که کلا بازی رو کنسل می کنه یعنی همه رو DC می کنه بازی کلا حساب نمیشه، واسه وقتیه که می بینی داری می بازی، مخصوصا تو Promotion اون هــکو می زنی بازی کلا حساب نمیشه.
    یه نوع هــک دیگه هم داریم که Zoom رو میبره بالا تا جایی که دلت بخواد.
    همه اینا قابل تشخیصه و Riot ظرف 1 هفته کلا اکانت رو بن می کنه بنابراین دنبالش نرو.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

hey guys

آیا میشه یه جوری دوبار کلاینت لول رو با 2 تا اکانت باز کرد؟ راهی هست ؟ (مثلا اکانت eune و euw میخوام با هم on بشم)
    آره میشه، باید VMWare بریزی، با این برنامه یه ویندوز مجازی نصب کنی روی همین ویندوزی که داری، روی اون ویندوز هم LoL رو کپی کنی اونوقت می تونی 100 تا LoL هم بازی کنی با 100 تا ویندوز مجازی که VMWare نصب می کنه.
    Last edited by mnime; 03-07-2014 at 19:56.

3. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

به همین سادگی همینجوری Ref بگیریو IP و RP و Skin هارو دشت کنی، Riot هم هیچی بهت نگه؟
    به 1 ماه نمیکشه! الانم مجازاتش شده Ban کلی! دیگه فقط RP هارو ازت نمیگیرن! کلا Ban می کنن اکانتتو میره
    بعدشم منظورت از هــک چیه؟ هــک کردن سرور Riot کار هر کسی نیست و کلا تخصص چینی هاست! باهاش در 1 ثانیه Pentakill میگیرن، تو Level 1 میرن Baron می زنن. هم تیمی هاشونو می کشن، CD های Spell هاشونو 0 می کنن یهو می بینی 100 تا Spell اومد طرفت! به این میگن هــک!
    یه نوع هــک دیگه داریم که تیم حریف رو DC می کنه اونوقت 4 به 5 میشه بازی رو میبری. یه مدل دیگه هم داره که کلا بازی رو کنسل می کنه یعنی همه رو DC می کنه بازی کلا حساب نمیشه، واسه وقتیه که می بینی داری می بازی، مخصوصا تو Promotion اون هــکو می زنی بازی کلا حساب نمیشه.
    یه نوع هــک دیگه هم داریم که Zoom رو میبره بالا تا جایی که دلت بخواد.
    همه اینا قابل تشخیصه و Riot ظرف 1 هفته کلا اکانت رو بن می کنه بنابراین دنبالش نرو.
    این تیم حریف dc میشه رو جدی میگی ؟
    امروز اول جانگلر دی سی شد بعد چند مین مید دی سی شد بعد چند مین خود من دی سی شدم حالا خودمو میگم ذغال داریم خارجیا چرا باید دیسی شن هیچی دیگه برگشتیم دیدیم lose خورده :خخخخ

در آغاز فعالیت ARMIN-peridestalke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان آپدیت واسه من سر این فایل fail میشه missfortune_cowgirl_TX_CM.dds مودمو خاموش روشن کردم،repair زدم،کلاینتو دوباره باز بسته کردم هر کار بگی کردم اما نشد،چی کار باید بکنم تورو خدا کمکم کنین

6. 3 کاربر از ARMIN-peridestalke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اگه کسی تو تیمتون .. یا تیم مقابل .. miss fortune برداره .. اونم با لباس cowgirl اش .. بد بخت میشین .. تو سه بازی این اومد .. 3 بازی afk موندم به خاطر این که فیلتره برنمیدارتش .. boronz شدم .. :((

8. 2 کاربر از Accursed Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این تیم حریف dc میشه رو جدی میگی ؟
    امروز اول جانگلر دی سی شد بعد چند مین مید دی سی شد بعد چند مین خود من دی سی شدم حالا خودمو میگم ذغال داریم خارجیا چرا باید دیسی شن هیچی دیگه برگشتیم دیدیم lose خورده :خخخخ
    آره اسمش هم DropH*ck هست. خیلی صدا کرده، حتی خود Riot یه تاپیک در موردش نوشت توی Forum های LoL که گفتن خیلی زیاد شده DropH*ck و ما پیگیر هستیم. علامتش هم اینه که اگر Droph*ack یه نفره باشه، یعنی فقط 1 نفرو هدف قرار بده اون یه نفر پیغام Attempting to Reconnect میبینه و دیگه نمیتونه وصل بشه، حتی اگر از بازی بیرون بیاد و دوباره بخواد بره نمیتونه وصل بشه، تنها راهش اینه که IP رو عوض کنه اما چون هـکر دیگه راه پیدا کردن IP طرف رو فهمیده هر چند بار بخواد می تونه طرف رو DC کنه، راه حل فهمیدن DC دسته جمعی هم اینه که وقتی از بازی DC میشی بعد بخوای برگردی به بازی کلا میره صفحه اصلی بازی و توی Match History هم اون بازی اصلا نمیاد.
    منتهی فقط یه سری آدم ساده لوح میرن پول میدن اینارو میخرن و به سرعت هم بن میشن، فقط این وسط جیب اون طرف که برنامه رو نوشته پر میشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بازم miss fortune COW GIRL !!!!!!!!!!! - ای خدا من چه گناهی کردم .. اخه این چی هیلتره .. ای خدا .. با هیلتر شکن هم وصل نمیشه به بازی .. بدبخت شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان آپدیت واسه من سر این فایل fail میشه missfortune_cowgirl_TX_CM.dds مودمو خاموش روشن کردم،repair زدم،کلاینتو دوباره باز بسته کردم هر کار بگی کردم اما نشد،چی کار باید بکنم تورو خدا کمکم کنین
    با هیلتر شکن دانلود کن بازی رو .. این اسکین رو باید بردارن :|

در آغاز فعالیت ARMIN-peridestalke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با فری گییت آپ کردم ولی بازم نمیشه شما با چی آپ کردین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اکانت فروشی هر کی خواست pm me

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •