حسین در خواستتو رو یه A4 بنویس ایمیل کن برام !(امضا ام بکن!)فردا صبح میزنم برات!
کلا" 19500 تومن میشه سرویسه!
آره یکی از عجایبه برام![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حسین در خواستتو رو یه A4 بنویس ایمیل کن برام !(امضا ام بکن!)فردا صبح میزنم برات!
کلا" 19500 تومن میشه سرویسه!
آره یکی از عجایبه برام![]()
میشه تایپ کنم![]()
آخه من یکم بدخطم
در ضمن ایمیلتم بزن برام![]()
من الان چند روزی میشه که این سرویس الترا 2 گیگ ویژه تابستان مخابرات رو گرفتم الانم با این همزمان سه تا ADSL دارم البته یکیش واسه خونه نیست
وقتی این مخابرات رو وصل کردن متوجه شدم دان استریم رو به جای 4 مگ روی 2 مگ بستند زنگ زدم همارا گفتند اشتباه شده.و دوباره روی 4 مگ بستند ولی الان مشکلم اینه که با سرور های داخلی با 500 اینا دانلود میکنه با سرویس های خارجی با 200 اینا دانلود میکنه !! و هر سروری که امتحان میکنم همینه ،انگار علاوه بر دان استریم یه فیلتر سرعت دیگری روی سرویسم اعمال شده که دان استریم رو زنگ زدم درست کردن اما اون فیلتر دوم مونده !!! نمیدونم دیگه ...
SNR خطم 32.1 هست.
همزمان از های وب(نوین نت) اینترنت دارم با 500 اینا دانلود میکنه(کیلوبایت بر ثانیه تو دانلود منیجر) (سرویسی که های وب داده 512 هست)
اینم های وب :
سوالی که برام ایجاد شده چرا باید مخابرات اشتباهی دان استریمم رو روی 2 مگ ببنده تا من زنگ بزنم بگم اشتباه کردید ؟
دوست عزیز اول اینکه مبارک باشه سرویس جدید![]()
چند تا سوال داشتم :
1- چقدر طول کشید تا سرویس رو وصل کردند ؟ انلاین سفارش دادی یا یه یک از نمایندگی های همارا مراجعه کردی و حضوری خریدی ؟
2- سرعتت تو روز و شب چقدر هستش ؟ تفاوتی که تو سرعت روز و شب وجود نداره که ؟
3- میزان حجم دانلودت تو ساعت شبانه رایگان از 2 تا 8 چقدر هستش ؟ یعنی چقدر تونستی به صورت فول تایم در شبانه دانلود کنی ؟
4-در کل تو این چند روزه راضی بودی از این سرویس یا نه ؟
مرسی ،یک روز طول کشید ،رفتم نمایندگی سفارش دادم.
این چند روز که وصل کردن سرعت همه ی استان ها داغون بود بزار امشبم بزارم دانلود نتیجه رو بهت میگم،الان نمیتونم با اطمینان نظر بدم.
ممنون . اره ببین با این سرویس جشنواره تو ساعت رایگان به صورت فول تایم و فول سرعت (لینک مستقیم و پرسرعت )چقدر میشه دانلود کرد ؟ ممنون میشم خبرش رو به ما بدی .
پ. ن :صبانت امشبم به زور 2 گیگ تو ساعت رایگان به ما دانلود داد .![]()
دوستا ن کسی مثل من تو دانلود شبانه این چن روزه افت سرعت داشته؟سرویسم مخابرات هست.
خوب معلومه دیگه همه!!!!!!!![]()
خب این نیمشه که!!!طرف اومده n تومن پول اینترنت پرسرعتداده ،میخواد دانلود کنه،بعد میاد میبینه تو شبا سرعت نصف میشه ولی دقیقا بعد ساعت 8 صبح سرعت به حالت عادیه خودش برمیگرده!!خب اگه طرف میخواست فقط وبگردی کنه که نیازی نبود بیاد محدود حجمی با قیمت نجومی بخره که!!
اکثر افراد حتی در آی اس پی های مختلف هم با این افت سرعت شبانه مواجه هستن،حالا این بازم کار بچه های بالاست یا نه مربوط به خود آی اس پی هست؟و آیا رفع خواهد شد بنظرتون؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)