سلام دوست عزیز..
کنسول با برد جسپر...مدل الیت با هارد 120گیگ حدود 340تومان...
مدل های الیت و ارکید فقط در لوازم جانبی فرق دارند.
همه کنسول هایی که آخرین فریم ور LT رو داشته باشند همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنند.
فن اضافه هم نمیخاد.
یا حق![]()
سلام دوست عزیز..
کنسول با برد جسپر...مدل الیت با هارد 120گیگ حدود 340تومان...
مدل های الیت و ارکید فقط در لوازم جانبی فرق دارند.
همه کنسول هایی که آخرین فریم ور LT رو داشته باشند همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنند.
فن اضافه هم نمیخاد.
یا حق![]()
اگه میخای تازه بخری خوب جسپربخرمسلما بهتره ولی من بیشتر آشناهام که فالکون داشتند ازش خیلی راضی بودن
بزارید خیالتون رو راحت کنم ! اگر زیاد بازی میکنی به هیچ عنوان فالکون نگیر چو زرتش قم سور میشه !
الان اینجا تمام فروشگاه های بزرگ که نمایندگی مایکرو رو هم دارند از بس که برد های خراب فالکون برای تعمیر بهشون دادند که بفرستند برای مایکرو فقط با پرداخت 20 یورو اضافه + دستگاه قبلی همون مدل (البت یا آرکید) رو بهت با برد جاسپر میدن ، آکبند . پس این یعنی اینکه خود مایکرو هم میدونه فالکون چه افتضاحیه . نظر من رو میخوای با برد جاسپر بخر . احتمال اینکه ارزون هم بشه این روز ها توی ایران زیاده چونکه مایکرو اینجا الیت حراج کرده 199 تا .
kheyli oz mikham ke Latin minvisam ba camputer neminevisam be khatere 2ta soak dashtam : yeki inke gimat xbox ta tabestoon saber mimoone ya geroontar mishe? Age ham geroon tar mishe taghriban chegadr? Va yeki ham age ban beshe chare dare?
اولیش رو نمیدونم !!!
دومیش اگر بن بشه چاره نداره ولی برای برگردوندن قابلیت نصب بازی روی هارد چاره داره .
و البته توصیه میکنم به همه دوستان داشبورد جدید اومد آپدیت نکنید بزارید این خارجکی ها که کپی هم اجرا میکنند اجرا کنند نصب کنند اگر بلایی به سرشون نیومد شما هم این کار رو بکنید !!!!!! چون بعید نیست مایکرو کاری بکنه توی داشبورد جدید که دستگاه هایی که کپی خور هستند بپکند !
فرمور iXtreme LT v1.1
دوستان این چیه یعنی با LT چه فرقی میکنه؟
با سلام و تبريك عيد نوروز
دوست عزيز ورژن 1.0 يه مشكلي داشت كه نمي تونست بعضي از ديسك ها رو بخونه و يا در بعضي بازي ها error clean dirty disc رو مي داد كه ورژن 1.1 اين مشكل تميز كردن ديسك رو بر طرف كرد.
پس من و 6 نفر دیگه از دوستانم که 22 ماه قبل falcon گرفتیم ( jasper نیومده بود ) و روزی بین 6 تا 8 ساعت این کنسول روشن و در حال کار کردن هست
و هیچ دستکاری هم نشده و تاحالا کوچکترین مشکلی هم پیش نیاورده چه برسه e74 جزو اون 38 میلیون jump in کنندگان نیستیم ؟
رکورد 11 ساعت رو هم دارم
من برای پسر خالم و 2 تا دیگه از دوستان jasper گرفتم صدای فنهاش حداقل 2 برابر کنسول خودمه
کار از محکم کاری عیب نمیکنه![]()
منم نمیگم jasper خوب نیست
این برد ارخین و بهینه ترین برد این کنسول هست که تقریبا کابوس e74 رو که falcon اون رو تا حد نابودی پیش برد رو کامل به تاریخ سپرده
امار فروم های مختلف هم همین رو میگه
اما الان همه کنسول ها jasper هستن و اصلا falcon نمیشه گیر اورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)