سلام،
کسی خبر داره که این 100 گیگ محدودیت جدید «نامحدود»(!) شبانه برای بین الملله یا داخلی رو میگه 100 گیگ و مثلا بین المللش 50 گیگ باشه.
مرسی.
سلام،
کسی خبر داره که این 100 گیگ محدودیت جدید «نامحدود»(!) شبانه برای بین الملله یا داخلی رو میگه 100 گیگ و مثلا بین المللش 50 گیگ باشه.
مرسی.
سلام
لینکی که دانلود میکنید ، چه سرور خارجی باشه و چه داخلی ، بعد از 100 گیگ محدود میشید
سلام در صورتی که لینک بین الملل باشه بعد از ۱۰۰ گیگ محدود میشید اما لینک های داخلی بدون محدودیت هستند، به عبارتی اون ۱۰۰ گیگ فقط برای بین الملل هست
ممنون از پاسخ ها.
فعلا که به 50 گیگ رسید سرعت قفل شد رو 8 مگابیت/ثانیه (1 مگابایت/ثانیه). ترافیکم بین الملله همش.
برای من روی 100 گیگ سرعت خارجی اومد روی 2Mb ولی از سایت های داخلی هنوز با سرعت بالا میشه دانلود کرد
پس محدود نشدی هنوز مشکل جای دیگس
یه سرویسی هم اومده chitaproxy که میشه نیم بها از سایت های خارجی دانلود کرد
سلام
یکی از دوستان چند روز قبل در پیام خصوصی به بنده اطلاع دادند که بعد از 50 گیگ محدود شدند
بنابراین بعید و عجیب نیست که بعد از 50 گیگ محدود شده باشید
قبل اين طرح /سرعت دانلود5مگ بودش هرچي هم دانلود مي كردي محدود نشد
الان يه ماه خريدم دم عيدي فيلم/سريال دانلود كنم/اول سرعت دانلود دور وبر2 مگ بود /بعد 50 يا 100 گيگ دقيق نمي دونم سرعت شده 200 كيلو همين حدود ثابت هم نيست بالا وپايين زياد مي ره/انگار شير فلكه يه كمي زياد مي كنه وبعدش كم مي كنه/ولي دانلود داخلي از سافت98 و.... روي 1.8 مگ هستش براي من
الان ديگه دانلود شبانه اي دي اس ال به صرفه شده/اگه طرحي داشته باشي دانلود شبانه رايگان باشه چه بهتر
ديگه زمون دانلود باسيم كارت تموم شده /بااين طرح صيانتي كه راه انداختن
اون زمون كه ايرانسل دانلود شبانه رو برداشت خط كشيدم/حالا هم نوبت اينه
اگه اينترنت خوبي داشتي اي دي اس ال/تقريبا با سرعت همراه يكي مي شه
سلام،
خواستم بگم 2 گیگ از حجم من مونده و مطمئنم روی 256 کیلوبیت قفل شده چون 2 روزه تو اکثر ساعات تست کردم و یک ذره هم تغییر نکرد، بعضی ساعات کمتر میشه ولی بیشتر اصلا.
فکر کنم بخاطر اینه که من نتونم 2 گیگ آخر رو زود تموم کنم.
سوالم اینه که اگه حجم من تموم بشه، میشه دوباره این سرویس رو بخرم یا بایدصبر کنم روزهاش تموم بشه؟
ممنونم.
بسته نامحدود داخلی شبانه ایرانسل هم حذف شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)