تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1293 از 1805 اولاول ... 2937931193124312831289129012911292129312941295129612971303134313931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,921 به 12,930 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه

چرا حالا اینقدر خوش حالی؟
    حداقلش دوستان بی کار نشستن و از امکانات استفاده کردن.

این رفتار شما منو به یاد نوشته معروف دکتر مطهری به عنوان چرا به قطار بی حرکت کسی سنگ نمی‌زند؟ می‌انداخت که شهید مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشته‌اند: از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که: چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمی‌زند... اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران می‌شود....این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم دیدم، این‏ قانون کلی زندگی ماست که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن‏ است مورد احترام است، تا ساکت است مورد تعظیم است...

اما همین‌که به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمی‏کند، بلکه‏ سنگ است که به طرف او پرتاب می‏شود و این نشانه یک جامعه مرده است.
    ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که: متکلم هستند نه‏ ساکت، متحرکند نه ساکن، باخبرترند نه بی‏خبرتر.

موفق باشید

4. 14 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اینجا هستم هنوزم سر حرفم هستم که شکایت نوشتن حداقل کاری هست که ما می تونیم انجام بدیم و اگر جواب نمی دن دلیل نمیشه کل فرایند شکایت کردن رو زیر سوال ببیریم

قطعا شکایتت رو خوندن اما چون می دانند حق با مشتریان هست و حاضر نیستن از دزدی گرگی هاشون کم کنن دنال پیدا کردن جوابی برای بهانه هستند که بعدا جواب بدهند
    در ضمن به این سایت هم شکایت بنویس و سعی کن حتما مستدل شفاف کامل و واضح بنویس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چرا حالا اینقدر خوش حالی؟
    حداقلش دوستان بی کار نشستن و از امکانات استفاده کردن.

این رفتار شما منو به یاد نوشته معروف دکتر مطهری به عنوان چرا به قطار بی حرکت کسی سنگ نمی‌زند؟ می‌انداخت که شهید مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشته‌اند: از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که: چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمی‌زند... اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران می‌شود....این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم دیدم، این‏ قانون کلی زندگی ماست که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن‏ است مورد احترام است، تا ساکت است مورد تعظیم است...

اما همین‌که به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمی‏کند، بلکه‏ سنگ است که به طرف او پرتاب می‏شود و این نشانه یک جامعه مرده است.
    ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که: متکلم هستند نه‏ ساکت، متحرکند نه ساکن، باخبرترند نه بی‏خبرتر.

موفق باشید
    ما هم به همین 195 شما شکایت زدیم یه جوابی دادن که تودهنی سنگینی بود بر دهان بنده

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان امروز یک زنه از شماره
    6620017 تماس گرفت گفت طرح پاییزه که داشتم دیگه تمدید نمیشه و منم دیگه نمیتونم اینترنتی تمدید کنم اگه شبانه بخوام باید یک ساله ۱۱۸ تومان بدم ۳۶ گیگ هم داره بعد هم خیلی سریع شماره کارت داد گفت به این کارت بریز.این مدل جدید کلاه برداریه؟ چجوریه چون من الان ماهی با اینترنت شارژ میکنم یعنی کس دیگه هم برا اینترنت اش تماس گرفتن؟؟؟؟
    اینم شماره کارت هاش

کارت ملی 6037991858778305
    کارت ملت 6104337092244977
    کارت صادرات 6037691728436841
    احسان کامل نواب
    181440تومان

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
    سلام نه کلاه برداری نیست من امروز به همین شماره حساب پول ریختم واسم شارژ کرد

10. این کاربر از mohammad2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

الان که از توی سایت میشه زمانی و حجمی تمدید کرد. یعنی چی که زنگ زدن؟ مگه شما طرحت چی بوده که نمیشده تمدید کردش؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ماشالا این گلدنت هم یک باگ رو میبنده 10 تا باگ دیگه باز میشه!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خراسانی اگر به دلیل برچیده شدن اینترنت نامحدود از مخابرات خراسان شکایت دارید می تونید شکایت خودتونو در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. هیچ شرکتی که قبلاً داشته اینترنت نامحدود ارایه میداده حق حذف تعرفه خودشو به هر دلیلی نداره !

14. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

تو چقدر پول ریختی. حتما یه 100-150 هزار تومنی ریختی. این طرح ها قابلیت شارژ زمانی نداره(طرح نقره ای-پاییزه) و (بعثت). اون برات 2 گیگ شارژ کرده. الان دلت خوشه که برات
    شارژ کرده.

ما میگیم حرف تو درست یه اسکرین بزار

16. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

خدمت شما دوست عزیز .... ، نباید اینقدر هم بدبین باشین به همه چی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •