تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1293 از 1783 اولاول ... 293793119312431283128912901291129212931294129512961297130313431393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,921 به 12,930 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مال منم 2 مگه ولی مخابرات اصفهان رو نمیدونم چجوریه چون سرویسای2 مگ باید شبی 5 گیگ دانلود بدن که برای من سرعتش 256 هست و از 1تا7 تو این 6ساعت رایگان حداکثر میشه 5 گیگ
    من شبی 5 گیگ بگیرم کلامو میندازم هوا. عالیه. الانم راضی بودم 2 گیگ هم بد نبود ولی نه اینکه دیگه قطع بشه بگن حجم بخر شبانه بگیر. منم میپرسم ببینم مخابران اصفهان رایگان داره یا نه . اگه کسی خبر داره لطفا خبر بده. آسیاتک چطوره؟ اینم زده 1 تا 8 رایگان شبانه. میشه چیزی دان کرد؟ یا اسمش شباس

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اقایون یه سوال داشتم
    چرا قیمت تو سایت اصلی صبا نت با قیمت نمایندگیشون یکی نیست؟و 10 هزار تومن قیمت نمایندگی از قیمت سایت بالاتره!!!
    الان که نگاه کردم 6 مگ 3 گیگ 21 هزار تومنه در حالی نمایندگی 31 تومنه!!!!!
    چرا ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توجه توجه

قانون جدید صبانت
    الان زنگ زدم صبانت اصفهان دلیل اینکه چرا سرویس من 2 شبه سرعت 5 کیلوبایت میشه پرسیدم.
    گفتن: از این به بعد مشترکین نسبت به حجمی که میخرن 2 برابر اینترنت شبانه میگیرن.
    یعنی چی؟ یعنی شما اگه 3 گیگ اینترنت شارژ کنید . در ماه 6 گیگ شبانه دارید. که این یعنی برای 2 شب اینترنت. بعد از اون شبانتون قطع میشه

منم گفتم خانوم اصلا قانون خوبیه. ولی شما باید به مشترکینتون خبر بدین با اس ام اس . یا تو سایتتون بزنید که کسی مثل من ببینه این قانون رو اگه میخواد نخره . نه اینه بی صدا این کارو بکنید
    الکی شایعه نکنین همچین چیزی نیست یعنی الان هر کی که شبی 4 گیگ دانلود میکنه بعدش باید 248 گیگ شارژ در ماه بخره
    اگه یه همچین چیزی باشه، مشابهش رو که اسمش شبانه نیم‌بهاست، قبلاً هم بعضی ISPها داشتن و دارن. سایت اصلی خود صبانت هم بالا نمی‌آد فعلاً.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیا.. هم ما خواستیم بریم صبا بگیریم، اومد تر زد به همه چی ! :|

کلا ماذا فازا ؟! قانون مسخره تر از این هم میشد که بزارن ؟؟

5. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای من روزانه 512 و 256 هم بس بود با 5 گیگ در ماه. این همه سرعت بالا گرفتم که چیزی دانلود کنم وگرنه روزانه میخوام چی دانلود کنم با این قیمت های فضایی ایران؟ مثلا فیلم دانلود کنم روزها؟ یه فیلم یه گیگی ام در میاد 4 هزارتومن. خوب میرم همون فیلمو 2 هزارتومن میدم با پک میخرم. برنامه میخوام ؟ میرم مجموعه نرم افزاری میخرم. به صرفه تره. خوب شاید یکی بگه خوب آره به صرفه تره. ولی وقتی اینجوری بشه اینترنت رایگان نداشته باشه . روزانه هم زیاد نمیخوام . وقتی نشه چیزی دان کرد با این هزینه ها پس اینترنت ما فقط فقط به درد همون خبر خوندن و ایمیل چک کردن میخوره . نه میشه دان کرد نه یوتوب و آپدیت ویندوز و چیزهایی که توبازار نیست. برای اون کارها 1 گیگم بسه در ماه.
    یعنی کی پیدا میشه ماهی 50 هزار تومن بده روزاهااا فقط فیلم دانلود کنه خوب از بازار میخره. 50 هزار تومن میده روزها مصرف میکنه ولی به خاطر اینکه اینترنت گرون میخره تو ایران شبها استفاده میکنه. فکر کنید اون شب ها هم نباشه. روزها میخوایم همین چیزایی که دان میکنیم رو دان کنیم؟

7. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 6 ماهه دارم. یعنی با توجه به اون حرف کل 6 ماه فقط دوبرابر حجمی که میخرم دانلود شبانه دارم یا برای هر ماهی؟
    2 برابر حجم سرویس یا اگه حجم بخری دوباره شبانه داری؟
    میگم به مرکز اصلی صبانت هم زنگ بزنید بهتره

9. این کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من والا مخابرات فرشچی هستم (آزادشهر)

خب همچین بدم که نیس برات.. شبانت چه طوریه ؟
    خب اگه فرشچی هستی مشکلی نداره بیا صبا

شبانه 2 شبی هست که خیلی داغونه،با سرور خارجی 300 تا میده با داخلی 600 تااگه صبا بخواد همین رویه رو ادامه بده تخلیه میکنم

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

خب اگه فرشچی هستی مشکلی نداره بیا صبا

شبانه 2 شبی هست که خیلی داغونه،با سرور خارجی 300 تا میده با داخلی 600 تااگه صبا بخواد همین رویه رو ادامه بده تخلیه میکنم
    فکر میکنی جای دیگه بهتره ؟؟؟؟؟

12. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حرف دوستمون palet تایید میشه از یکی کارکنان پرسیدم ميگه براساس گیگی که بخری میتونی شبا دان کنی.منم گفتم ه ه ه خطم را تخلیه کن.مسخره بازی شا ببینید این بی جنبه ها چجور در آوردن.
    واقعا تاسف میخورم تو ایران زندگی میکنم یعنی خیلی تاسف میخورم.

14. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من 6 ماهه دارم. یعنی با توجه به اون حرف کل 6 ماه فقط دوبرابر حجمی که میخرم دانلود شبانه دارم یا برای هر ماهی؟
    2 برابر حجم سرویس یا اگه حجم بخری دوباره شبانه داری؟
    میگم به مرکز اصلی صبانت هم زنگ بزنید بهتره
    مرسی دوست عزیز
    یعنی به تهران؟ یا دفتر مرکزی اصفهان؟

من با دفتر مرکزی اصفهان تماس گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شما اگه شماره خاصی میدونید بدید من بپرسم. البته گفت این دستور از تهران اومده .
    در مورد سوال شما هم والا نمیدونم به خدا. این خانوم به من گفت نصبت به حجمی که خریدید. فکر کنم یعنی شما اگه 10 گیگ 6 ماهه خریدی 20 گیگ میگیری توی 6 ماه . هر چقدر توی 6 ناه شارژ کنی باز مثلا 3 گیگ دوباره شارژ کنی 6 گیگ میگیری. حالا باز خودتون بپرسید چطوری محاصبه میکنند چون من ماه به ماه شارژ میکنم.

من خبر رسانی کردم که دوستان هم مطلع بشن کسانی که حجم شبانه دارن مراقب باشن . کسانی هم که میخوان بخرن مطمئن بشن. میتونید زنگ بزنید از خودشون بپرسید. در ضمن کسانی که میخوان تازه سرویس بگیرن یه جوری ازشون قرار داد کتبی چیزی بگیرن که الان نگن نه همچین چیزی نیست فردا که خریدن بزنن زیرش و شبانه بی شبانه. چون خیلی راحت به من گفتن قانونیه که از تهران گفتن . و شما بمونید و یه سرویس بلند مدت و کلی چیز که میخواستین دان کنید و...

16. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •