دوستان من میخوام این دوربین رو از دیجی کالا بخرم به نظرتون خوبه؟Canon IXUS 1000 HS IXY 50S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشو خوب زده آیا؟
بهتر از این چی میتونم بگیرم تو این رنج قیمت؟
دوستان من میخوام این دوربین رو از دیجی کالا بخرم به نظرتون خوبه؟Canon IXUS 1000 HS IXY 50S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشو خوب زده آیا؟
بهتر از این چی میتونم بگیرم تو این رنج قیمت؟
بهترین دوربین زیر 200 تومن چی پیشنهاد می کنید؟..........
من برگشتم
من پس از مدتی تحقیق در باره ی دوربین های هوشمند آینده
![]()
سقف بودجه؟؟؟
متد عکاسی؟؟؟
شرایط عکاسی؟؟؟
Fujifilm FinePix L55...137.000
دوستان دوربین میخوام بخرم واسه استفاده شخصی و (بیشتر)گرفتن عکس در محیط های باز (و کم نور گاها). مگاپیکسل اصلا برام مهم نیست میخوام تصاویر کیفیت داشته باشه و رنگ ها طبیعی باشه.
قیمت هم حداکثر 400 باشه
من این مدل Canon IXUS 230 HS رو انتخاب کردم.
نظرتون چیه درباره این مدل؟
استفاده ی خونگی اصلا حرفه ای نیستم تو عکاسی دوست دارم عکس هایی که میگیرم رنگارو توش طبیعی باشه و نویز نداشته باشه(حالا کمتر بهتر) بیشتر عکس هایی که خواهم گرفت تو محیط های بستس دوست دارم تو نور کمم قابلبت های خوبی داشته باشه ولی بیشتر کارم تو نور متوسط وزیاده... فیلم برداری هم در حد قابل قبولی باشه که از خرید یه دوربین دیگه بی نیازمون کنه...(720 30 فریم کفایت میکنه)........ بودجه هم نهایتا 400 تومنه شاید توقع من یکم بالا بود تو چیزایی که میخواستم ولی اگه چنین چیزی نمیتونم بگیرم با این بودجه بهترین رو تو این رنج قیمت معرفی کنید...
خیلی خیلی ممنونم حامد جان![]()
سلام
یه دوربین میخوام برای عکاسی توی خونه و تو سفر
حرفه ای نیستم ولی دوست دارم حرفه ای بشم
به عکاسی علاقه دارم و دوست دارم عکسای خوبی بگیرم !
توی نور کم دوست دارم عکسای خوبی بگیرم (برای نور فقط شاخص ISO مد نظر هست یا معیارای دیگه ای هم هست??!!)
فیلمبرداریش هم زیاد برام مهم نیست !
مگاپیکسل بالا تر بیشتر به چه کارایی میاد وبه درد کجاها میخوره ?!
بودجه هم ۵۰۰الی ۶۰۰ !
با این تفاصیل چه دوربینایی مناسبه ?!!
با تشکر !
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
سلام .
بچه ها قضیه این دوربینهای فوجی چیه خیلی برام جالبه که انقدر ارزونتره آیا واقعا به نسبت ارزونیش کیفیت پایین تری داره؟به نظر شما با قیمت300تومن فوجیs2980گزینه بهتری یاکنون 3400isیا حتی فوجی s4000یاظ900
به شکل ظاهری که نگاه کنی هیچ مزیتی کنون به فوجی نداره ولی چرا قیمت فوجی به نسبت خیلی پایین تره نمیدونم ؟؟
Fujifilm - FinePix F600EXR...431.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)