منبعی در این مورد هست؟ صحبتی در مورد قیمت احتمالی هم شده؟
منبعی در این مورد هست؟ صحبتی در مورد قیمت احتمالی هم شده؟
تعرفه های vdsl احتمالا همون تعرفه های تانوما هست چون توی برگه های تانومای مخابرات هم vdsl داره
نه متاسفانه
قراره که تعرفعه هارو دست نزنن
جاش ترافیک داخلی بفروشنن خارجی رو منهدم کنن
بهرحال دیگ کرونا داره سایه اش میره و قراره نور بتابه جاش
یعنی چی ترافیک خارجی رو منهدم کنند؟ کجا خوندین در این مورد؟ من چیزی پیدا نکردم.
والا سایه کرونا حالا حالا ها نمیره خیالتون راحت![]()
نمونه خوبش ایرانسل هست سرور خارجی اصن کانکت نمیشه برقیه ای دی اس ال ها هم سرعتای خارجیش کمتره ولی امیداورم این این طور نشه
من جایی نمیوخونم منبع صبحتاش برسیای خودمه
خارجی مونهدم میشه منطظورم نت بین الملل ترافیک تا خشتک پر میکنن که اصلا اینترانت میفروشن جا اینترنت
شما برید ظرفیت اصلا سایت زیرساخت های ایران رو ببنید
تهران رو 4 برابرش کنن ثابت رو شدید ترافیک میافته رو سیستم هاشون میترکه اینا صد گیگ با این وضعیت فعلی رو نمیتونن هندل کنن
انتظار اینو دارید اون موقع خارجی منهدم نشه؟ اونم وقتی یکی 8 مگ داره بخواد 32 مگ بگیره یا برعکس 16 64 مگ بگیره؟ البته شاتل زیاد گنده زوزی کرده 80 100 رو وعده دادهشیشه هم بهشون این قدرت توهم رو نمیده اینا صاب جنسشون رو باید دعا ربنا کرد
اون موقع ک صد گیگ رو دادن مردم چقد داشتن مصرف میکردن پیکش یه ترا صد گیگابیت تو تهران بگو در ثانیه بوده 4 برابرش کنن4.4 تراس
البته این فقط برای شبکه داخلیه 8 ترابایت
خارجی چطور؟؟
سرنخ منبع رو من برات اینجا میذارم خودت دیگ بقیه اشو بری
یکسال پیش همین ماهای اخر سال 97 مارچ خودمون دو ترا پهنای داخل داشتیم تو یه سال 6 ترا افزایش؟اونم فقط تو تهران ؟
قبل ترشو خودتون برید 1 ترا سال قبلش کلا افزایش بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل تررر از اون پهنای بین الملل مشخص بوده اصلا یه عددی بین630 اینا تو سال 95 بوده با دلار دولتی 3.600 ای
الان دلار 4 برابر اون تایمه ! چطور میخواد با این تومن اینترنت پیشرفت کونه ؟
سایه کرونا منظورم شیوع کند شدنش هست بخاطر گرماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا بیشترین ترسوشن الان اینه که سری قبل نت رو قطع کردن زیر فشار و زجر بودن هم خارجی هم داخلی همم ضرر های اقتصادی به خودشون منبع درامدشون مردمه ن جای دیگ با این روش حل کنن و تست کننش
چون بی کفایتی و بی مسولیتشون در قبال جون مردم مطمعنا اعتراضاتی دارن
همینطور اینکه الان بی برنامگیشون کاملا مشخصه
آره دقیقا من هم به همین مورد پهنای باند فکر می کنم چون موقعی که صد گیگ رو دادن حتی سایت های داخلی هم غیر قابل استفاده بود (حداقل برای من, از سافت 98 هم نمی شد دانلود کرد)
دیگه هر چی هم بگیم مصرف داخلی زیاد بود از آبان که زیادتر نبود. اونوقت با این زیرساخت یهو پهنای باند مشترکین چهاربرابر بشه که نمیشه اصلا.
اما موردی که یک خورده امید (البته احتمال زیاد الکی و واهی) به من می ده این هست که در بخش فیبر نوری در همون زمان صد گیگ که اوج مشکلات رو داشتم یکی از دوستان گفته بود گفت مشکل پهنای باند و سرعت دانلود نداره و پینگش هم اوکی هست.
کی می دونه شاید هم واقعا مشکل پهنای باند نداشته باشند و مشکل از تجهیزات قدیمی شون باشه که با VDSL حل بشه (که بعید میدونم)
دیگه چه میشه کرد فعلا که همینه که هست
در مورد کرونا هم جهت اطلاعات کلی می دونید که با گرما از بین نمی ره و متاسفانه تنها راهش همون قرنطینه تمام و کمال هست که چین انجام داد تا داروش بیاد (من همینجا بحث کرونا رو تموم می کنم که تاپیک رو منحرف نکرده باشم)
نه بازم منظورمو نگرفتید
گرما جلوی شیوع و همینطور کندیش رو میگیره ! ویروس رو درسته از بین نمیبره ولی شیوعش رو کند میکنه (سایت جان هاپ رو ببنید عربستان موردش خیلی کمتره!) یا کشورایی ک رو خط استوا ان
حالا هم اصن کند نکنه و نگیره پوینت حرف من در مورد بعد از کروناس که کلا یه تایمی بره و شاید اعت ارضا تی داشته باشهاون موقع اس که اینترنت ...
نه واقعا سرعت کندی ربطی نداره به قدیمی بودن تجهیزاتشون
من شاتل اومد مرکز ما جز اولین ها بودم ازش گرفتم سه سال پیش بعد یه عمری تو مرکزمون فک نکنم تا الان بیشتر از 4 5 تا مشتری جذب کرده باشه حتی تو سایتش شماره پیش مارو میزنی نمیاره
دیگ ببین چی بود که اون 25 اسفند نت کلا قطع شده بود
اینا تجهزات قدیمی و چیزی به اسم این حرفا انتن نمیده وقتی سایتی داخلیه سرعتشو میترکونن پینگ همه میترکه فکر نکنم چیزی اصلا به اسم تجهیزات فرسوده داشته باشنی حتی بعدش اومدن gateway رو تغیر دادن مسیر جدید گذاشتن تو 27 26 اون تایم
این مورد رو من داخل همین انجمن و فکر کنم همین تاپیک بود که دیدم و فقط بازگو کردم من هیچ اطلاعی در این موارد ندارم.
اما چیزی که هست واقعا وضعیت خجالت آوری هست. شخصی رو میشناسم در سنگال اینترنت فیبر نوری با سرعت 50 مگ داره با ماهیانه سی دلار بدون محدودیت حجمی. کار آموزی میره ماهی 150 دلار بهش میدن.
اما بالاخره هر چی هست امیدواریم اوضاع بهتر بشه (که نمیشه)
Last edited by Black Boy67; 05-04-2020 at 22:49.
ظاهرا vdsl رو شاتل داره بصورت جدی راه میندازه تو تهران
سرعتش از داخل تست گرفتن حدود 56 مگابیته اپلود 44 مگابیت
خارج 19 مگابیت اپلود 42 مگابیت
با idm از شاتلند دانلود کرده حدود 8 مگابایت
سرعت خوبیه
پینگ از داخل 4 3 میلی خارجی 84 میلی از 1.1.1.1
بنده خدا بلد نبود پنلشو بیاره والا از خطتشم میگوفتم براتون
قیمت مودم هم بهش 700 گفته بودن سته و
مرکز رو هم پرسیدم ج نداد
اپدیت
این اقا که ظاهرا سرپرست مخابرات هست تو مازندران تویت کرده که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال مگ نسخه اسپید تست legacy ایش از کار نیافتاده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم گوفته که از سه شنبه 18 فروردین فرمشو راه میندازه
اما سه شنبه 19 فرروردین هست
و 18 فروردین امروزباید دید
Last edited by MMDFullHD; 06-04-2020 at 01:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)