دوستان مدام تذکر می دهند که تو تستای سرعت حتماً سرور خارجی رو انتخاب کنید برای همین روزهاست.
دوستان مدام تذکر می دهند که تو تستای سرعت حتماً سرور خارجی رو انتخاب کنید برای همین روزهاست.
اگه کسی بسته ی یک ساله 12 گیگی رو بخره، میتونه بعدش اگه یه وقت خواست بسته یک ماهه بخره، اولویت مصرف بسته ها چطوری میشه؟
فکر کنم بشه ، چون قبلا گفته بود که اولویت با بسته کوتاه مدت هست دیگه
اگه از من بپرسن به عنوان مثال میگم کیفیتش نسبتا بد نیست ولی با این قیمت های تخیلی خیلی به کارم نمیاد.
بله ولی خیلی از کاربرا هستن که هر چقدر هم تذکر میدی باز کار خودشون رو می کنند. راهش اینه که شرکتی که این تست ها رو انجام میده از وضعیت مطلع بشه.
سلام...ببخشسد یه سوال داشتم...ایرانسل حجم اپلود هم مجحاسبه میکنه...یعنی از مقدار بسته ما کم میکنه یا مثل adsl اپلودش رایگان هست؟؟؟
فعلا این اپراتور ایرانسل داره کم ترین قیمت ها را ارائه می کنه نسبت به دیگر اپراتورها و به نظر نمیرسه هیچ عقل سلیمی بیاد با خودش رقابت کنه و قیمت های خودشو بشکنه!
فکر نمی کنم اگر من و شما هم در مقام مسئولین یک شرکت باشیم چنین کاری بکنیم و درآمد شرکت را کم کنیم.
این بسته های عادی رو اگه بخریم دیگه نمیشه اونو تبدیل به چند کاربرش کرد درسته؟
سلام خدمت مهندس آقا رضا
؛در شهرستان اردکان یزد از خفته قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛
یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛
دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سهدهزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .
الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .
در ضمت میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .
لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا
خیر ، نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)