زنگ زدم گفتن سیستم داره بروز رسانی میشه و ایراد داره و اطلاعات کاربرا بعضیهاش ناقصه.گفتن براتون درست میشه و 1 ماه بهتون اضافه میشه بعدا.صداش هم محض اطمینان رکورد کردم.ما که شانس نداریم دیدی پولمون پرید
زنگ زدم گفتن سیستم داره بروز رسانی میشه و ایراد داره و اطلاعات کاربرا بعضیهاش ناقصه.گفتن براتون درست میشه و 1 ماه بهتون اضافه میشه بعدا.صداش هم محض اطمینان رکورد کردم.ما که شانس نداریم دیدی پولمون پرید
" روزای روشَن خُداحافِظ؛ اینتِرنِت مَن، خُداحافِظ؛ نامَحدودِ من خـُــداحــــافِظ! "
+
چند سوال:
این پروفایلی که الان واسم فعال هست رو نمیشه تمدید کرد؟
کسی هست از "اکسین" سرویس داشته باشه؟ اوضاعش چجوریاس الان؟ تعرفه های جدید اکسین رو از کجا میشه دید؟
الان قیمت و سرویسی که همهی نمایندگی ها ارائه میدن مثل همه یا با هم متفاوته؟!
بعد یه چیز دیگه... تو این مدت من هیچوقت نتونستم وارد پنل سیترا یا این جدیده، پرتک بشم، فقط ibs واسم فعال بود! ؛ عادیه یه جای کار میلنگه؟![]()
هر وقت میرم ibs این nofree رو میبینم حالم بهم میخوره من نمیتونم 1ماه این سرویسو تحمل کنم![]()
برا تو نوشته withfree یا استاندارد؟
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت اشتباه خودت بود و رزرو رو زدی درصورتی که من اصلا رزرو رو نزدم.هرچی هم گفتم زیر بار نرفت.گفت پولت پریده دیگه.واقعا مسخرست.اشتباه خودم بود.الکی 35 رفت تو حولقومشون.حرومشون باشه
چند دقیقه پیش مودم رو خاموش روشن کردم ولی الان میبینم که چراغ مودم فقط چشمک میزنه و ثابت نمیشه !! مشکل نویز هم ندارم چون snr روی 32 بوده.
تلفن گذاشتم روی خط و مشکلی نبود. نمیدونم مشکلش چیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
وقتی این سرویست تموم شد اتوماتیک اون یکی تمدید میشه ولی اگه تا اون موقع شبانه حذف بشه سرویس جدیدت بدون شبانه تمدید میشه اگه از تو سیترا تمدید کردی اگه از پرتک تمدید کردی که نمیدونم چی میشه یا اگه الان از سیترا تمدید کردی و بعدا به پرتک منتقل شدی اونموقع معلوم نیست چی میشه
Last edited by farshad0123; 23-07-2014 at 15:48.
توی ibs تاریخ انقضا زده 31-5-93 و توی سیترا هم زده آخرین تمدید برای 1-5 هست .پشتیبانی میگه اشتباه از خودت بوده و راهی نداره و سرویس قبلیت حذف شده(الان 8 گیگ حجم دارم توی سیترا و ibs در صورتیکه قبل از تمدید 5 گیگ بود) و سرویست تا آخر برج 5 هست
Last edited by gamekhor2007; 23-07-2014 at 15:49.
خودشون میگن استانداردا همشون باید شبانه داشته باشن پس چرا برا من شبانه نداره؟
نه تنها برا من برا خیلی ها حتی 512و1مگ هم nofree اومده شاید تواین سیستم جدید شبانه کلا حذف شده باشه شایدم شانسی باشه!
Last edited by farshad0123; 23-07-2014 at 16:00.
پورتت از همون روز اول مشکل داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)