سلام دوستان سرباز یا سربازی رفته
من بچه کرمانشاهم,لیسانس دارم,تک پسرم و اینکه یک اسفند اعزامم
به نظرتون کجا میفتم بچه هایی که اطلاع دارن ؟
سلام دوستان سرباز یا سربازی رفته
من بچه کرمانشاهم,لیسانس دارم,تک پسرم و اینکه یک اسفند اعزامم
به نظرتون کجا میفتم بچه هایی که اطلاع دارن ؟
تک پسر دیگه جزو قانون نیست. اگه تک فرزندی یه چیزی
برای آموزشی میفتی مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا
بعد از آموزشی هم به احتما 70 درصد مرز
هنوز هم جز قانــــــــون هست.
من دو هفته اموزشیم تو گذشته. و از روز اول برگه ی شرایط خاص رو که دادن توش تک فرزند ذکور هم بود
این هفته هم مدارکاشون رو گرفتن. چند بار دیگه هم بهمون گفتن تک فرزند پسر اگه هستید مدارکتون رو بیارید
به طور کل وظیفه پادگان های آموزشی تامین نیروی مورد نیاز یگان های حفاظت هست.
حالا ممکنه که پادگانی که در شهر شما وجود داره نیرو بخواد ممکن هم هست برای مدتی نیرو لازم نداشته باشه. حتی بدون داشتن شرایط خاص اولویت با شما هست که در شهر خودتون خدمت کنید تا فردی که اهل شهر دیگه ای هست. در صورتی که شرایط خاص رو داشته باشید احتمال این که در شهر خودتون خدمت کنید بالاتر میره. نه این که 100 درصد در شهر خودتون خدمت میکنید.
به عنوان مثال اکثر سربازای آموزشی احمدبن موسی از بچه های جنوب هستن و بعد از آموزشی هم معمولا توی شهر خودشون خدمت میکنن چون احمد بن موسی نیروی دریایی هست و اکثر پادگان های نیروی دریایی در جنوب کشور واقع هستن!( این طور هم به نفع سرباز هست و هم به نفع پادگان)
ممیونه سرباز هایی که از شهر های جنوب نیستن ... اکثر اونایی که دارای شرایط خاص هستن در شهر خودشون خدمت میکنن مثل افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستن ؛ تک پسر ها و... اما بازم از اونجایی که پادگان های نیروی دریایی در همه شهر های ایران وجود ندارن ممکنه افراد دارای شرایط خاص شهر خودشون نیفتن!! که اون هم طبیعی هست مثلا فردی که اهل شهرستان های نزدیک شیراز باشه و شرایط خاص داشته باشه در صورتی که شهر خودش پادگان نیروی دریایی نداشته باشه احتمال اینکه بیفته شیراز خیلی بیشتره تا اینکه بفرستنش جنوب .
تک فرزند ذکور به هیچ عنوان مرز نمیفته خاطرتون جمع ...حتی اگه آموزشی رو هم مرزبانی باشید با تک فرزند ذکور بودن ، متاهل بودن و فرزند نظامی بودن میفتید نیروی انتظامی استان خودتون![]()
داداش مرفوک مرکز استان اونم یک نفر باشی به هیچ وجه خوب نیست....هم 110 ای باشی هم ثبت پرونده هم بیسیم چی هم ایمیل هم اپراتور هم ثبت وقعه هم خروج پرونده هم صورت جلسه کار یه نفر باشه شما بگو می ارزه؟؟
تازه بازداشتگاه هم رفتم 48 ساعت ...توش زدن بی انظباطی
دیروزم بهم گفتن شدم مسئول پرونده دادسرا...خلاص وشدم![]()
اگه یه نفر باشی اون هم برای مرکز که فاجعه هست
تو یگان ما دو نفر مرفوک بودند همیشه شلوار کردی پاشون بود
میخوردن و میخوابیدن یک روز درمیون هم با هم تقسیم کردن بودن میرفتن خونه
نه تو امار بودن نه توصبحگاه بودن اصلا انگار جز یگان ما نبودند![]()
شهاب خودتی؟
کجا افتادی؟
با چه مدرکی رفتی؟
بچه قانون کفالت واسه تک پسر الان سن پدر در قانون جدید باید چند باشه؟
اراک که الان مضخرف سرده...
من شنیدم تقسیمای مالک اشتر بیشتر لب مرزه...
مشخص شد یگان کجا افتادی خبر بد
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)