من یه سوالی داشتم . امیدوارم ناراحت نشید : چرا فکر میکند پی سی ورلد ملک شخصیتونه و با کاربرا بر اساس سلایق شخصیتون عمل میکنید ؟ یعنی از هرکی بدتون بیاد درجا بن میشه
من یه سوالی داشتم . امیدوارم ناراحت نشید : چرا فکر میکند پی سی ورلد ملک شخصیتونه و با کاربرا بر اساس سلایق شخصیتون عمل میکنید ؟ یعنی از هرکی بدتون بیاد درجا بن میشه
شکر
موفق باشی
من فعالیت میکردم در انجمن موسیقی. شدم همکارش. همکاری ادامه داشت شدم مدیرش . بعد هم منو مدیر ارشد کردن . کار خاصی نکردم هیچ وقت .
خیلی عقب افتاده بود . باید انجام میشد اما امروز فردا میکردم . اتفاقا استارت این کار از تاپیک استقلالی ها ( رقیب شما ) و یک آواتار که توش یه آفتابه به جای جام پرسپولیس بود به ذهنم اومد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
دوستان بابک خان نیومد که سوالای مدیریتی بپرسیم
فکر کنین مثل بقیه کاربرا سوالای عادی بپرسیم
سوالا
1- کار اصلی شما چیه؟
تعمیر کار کامپیوتر های درب و داغون تو یکی از زیر شاخه های ایران خودرو .
2- تا چچه حد به موضوعات هوافضایی(جدای نجوم) علاقه دارید؟
اصلی ترین فعالیت من بعد از کارم . و جدی ترین فعالیتم از نظر ذهنی نجوم هست . الان هم یکی از بازو های اجرایی انجمن نجوم هستم
سلام آقا بابک من فقط یه سوال دارم !!!
شما همون ZEMESTAN25 تو paltalk هستین؟
آ # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین خاطره ای از اون وقت که مدیر شدی تا حالا چی بوده ؟
مدیر ارشد شدنم شاید . چیز خاصی به ذهنم نمیاد .
تا حالا شده به پست یکی از ته دل بخندی ؟
یه پست از شاهین کینگ زمانی که مدیر بود .
یکی هم کل یه تاپیک بود که گفته بودن یکی مرده و ملت هم جواب طرف رو داده بودن که دروغ میگه .
دوست داری سر به تن میثم و مهران باشه یا نه ؟؟؟؟
عزیزن عزیز
شوخی کردم
ممنون
قربانت
خیلی ممنونم که جوابم رو دادین.
امیدوارم همیشه موفق باشید![]()
خوب من فکر نمیکنم اینجا ملک شخصیمه . سلیقه من هم به اون مفهوم دخیل نبوده تا بحال .( هر مدیری بالاخره دیدگاه هایی داره . این فکر میکنم با مفهوم سلقه متفاوت باشه وگرنه مدیر میشه مترسک ) من تا بحال کسی رو بخاطر اینکه ازش بدم اومده بن نکردم . هرگز . شاید بشه سوال رو کمی معکوس کرد . چرا خود شما فکر میکنید حق دارید هر کاری انجام بدید و کسی هم حق نداشته باشه معترض شما بشه ؟
سلام آقا بابک من فقط یه سوال دارم !!!
شما همون ZEMESTAN25 تو paltalk هستین؟
بله . البته یکی دو سالی میشه که وارد پال نشدم . احتمالا هم آی دیم سوخته یا دست کسی دیگه باید باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)