دوستان بیایین کمک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دوستان بیایین کمک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اکانت به چه دردی میخوره ؟ ...... من در شهری باشم خوبه یا نه ؟
اگه در شهری باشی خوبه
1 ) می تونی پول ندی و در هتل شهر بخوابی هر وسیله ای که می خواهی از یک شه بخری اگه عضو اون شهر باشی به قیمت خودش می خری ولی اگر عضو اون شهر نباشی باید 4 برابر برای اون وسیله مورد علاقت پرداخت کنی
در مورد اکانت هم الان بهت زوده
البته من خودم خیلی کار کردم روی این بازی خیلی اطلاعات خوندم کل هلپ انگلیسی بازی را خوندم حتی خیلی از تاپیک های مفید وست را هم بررسی کردم
روی هر آیتم انالیز کردم
تو و چاغال و بقیه دوستان به عنوان فتیله برام بودین که مبانی را بهم گفتین بعد خودم تلاش کردم تا خیلی چیزا هم دستگیرم شد
شما ها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتمفقط چراغ را برام نشون دادین منم رفتم دنبال چراغ و به جای چراغ فانوس پیدا کردم
![]()
سلام علیکم : دی
داشتم دنبال پروفایل امید مدیر بازنشسته میگشتم به این تاپیک که باهاش کلی خاطره دارم رسیدم !!!
بله! بيشترش كار خودت بود!! من كاره اي نبودم فقط در مورد شهر و چيز هاي خيلي كلي راهنمايي كردم!! بيشتر از اينا هم حاليم نبود كه بگم!!!
البته من خودم خیلی کار کردم روی این بازی خیلی اطلاعات خوندم کل هلپ انگلیسی بازی را خوندم حتی خیلی از تاپیک های مفید وست را هم بررسی کردم
روی هر آیتم انالیز کردم
تو و چاغال و بقیه دوستان به عنوان فتیله برام بودین که مبانی را بهم گفتین بعد خودم تلاش کردم تا خیلی چیزا هم دستگیرم شد
شما ها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتمفقط چراغ را برام نشون دادین منم رفتم دنبال چراغ و به جای چراغ فانوس پیدا کردم
![]()
ولی چراغ را روشن نمی کردین نمی تونستم برم جلو![]()
سلام به همگی
یه روز نیومدم چه خبر شده اینجا!
دیگه از امروز به بعد کم میام تو تاپیک(لعنت به کنکور!)اما خب یه سرکی هم میزنم!
بچه ها خبر خاصی نیست...کسی پس اوت نیست؟فورتی رو نباید بگیریم؟
زدم بره با ارش دوئل کنه ببینم اوزاش چه طوره
البته من اسلحه ام 7-17 هست
اگه ببازم فک کنم کلی خوش به حال ارش بشه
اون اوزاش که نوشتم یعنی اوضاعش
نتیجه جنگ هم باحال بود
Total health points
- 42 HP
Total health points
- 66 HP
کلا فکر کنم به جای دوئل با هم روبوسی کردیم
جالبیش اینه که ارش یه بار هم به سر من شلیک کرده اما خوب من بردمش
wins the duel, gains 140 experience points and steals $16 from jojok.مهرداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)