تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1292 از 4751 اولاول ... 29279211921242128212881289129012911292129312941295129613021342139217922292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,911 به 12,920 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

نه من که راحت کانکت شدم الان...
    کانکشنت را پاک کن دوباره بساز...
    چه اروری میده؟!
    با پشتیبانی مطرح کن موضوع را..
    شاید مرکز شما مشکل داره!
    اتفاقا قبل اینکه پیغام شما رو بخونم داشتم باهاشون صحبت می کردم،گفت مشکل از مرکزه
    آخه چند شب پیش هم همینطور شده بود ،پرسیدم گفت مال همه همینطوره،بچه هام اینجا تایید کردن،فکر می کیردم الانم باید همینطور باشه،شما میگی وصلی تعجب کردم،حالا من دوباره ریست میکنم....
    ولی یارو خودش گفت مشکل از مرکزه ...
    بردبار باشید ....
    می خواستم بگم مثل قضیه ظهور امم زمان نشه...

2. این کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه carrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من الان ارت 1 دارم . می خواستم تغییر بدم به آرت 3 ولی نامه میخوان . میشه یه نفر یه نمونه نامه بزاره تا دقیق بدونم چی ببرم براشون ( بدبختی آشنای شرکتی هم ندارم که نامه بزنه برام )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از مدتی غیبت به علت یک سری مسایل یک موردی رو می خواستم باهاتون در میان بزارم
    این طور که من فهمیدم شهر آمل یکی از بدترین شهر هایی هست که شاتل در اون سرویس میده
    این رو بعد از حدود 65 روز مشکلات اسف بار این isp در بین حدودا 10 نفر از رفقا در جای جای شهر کاملا واضح می بینم

حتی خود پشتیبانی هم اقرار کرده و گفته روزی نیست که از این شهر اعتراض و مشکل نداشته باشیم

• قطعای های اسف بار جندین و چند ساعته
    • افت سرعت
    • نوسان شدید و وحشتناک سرعت
    • سرعت افتضاح شبانه ( در حد 4 تا 5.5 کیلو بایت )

بخشی از این مشکل هاست

تقریبا میتونم بگم با تمام افرادی که تو بخش پشتیبانی کار میکنن تو این مدت مجبور به صحبت شدم

اینم یکی از اخرین بحث های منه که نهایتا به این نتیجه گیری ختم شده که مشکل من یکی از اسرار امیز ترین مشکلاتی هست که یک customer این isp تا حالا داشته

محتوای مخفی: 1 

تو این عکس دارین می بینید که طرف چی میگه و من چی گفتم
    طرف میگه مودم مشکل نداره و عالی up شده و مرکز هم مشکل نداره
    و مشکل از سیستم منه

محتوای مخفی: 2 

تو این تصویر هم به این نتیجه رسیدیم که خط تلفن و سیم کشی ها هم سالمه و مشکلی نداره
    جالب اینجاست یک جایی نویز طرف 3 برابر سیگنال بوده و هیچ مشکلی نداشته

محتوای مخفی: 3 

محتوای مخفی: 4 

بعد از 15 دقیقه بحث با این همکار وقتی ازش میپرسم خوب :

• مرکز مخابراتی که به گفته و استعلام شما مشکلی نداره
    • سیم کشی داخلی و بیرونی خط تلفن من هم مشکلی نداره
    • case و modem ام رو هم که بردم جای دیگه عالی کار کرده و مشکلی نداره

پس مشکل از چیه ؟
    که من 2 ماه و نیم هست که روزی چند دفعه هم وقتم گرفته میشه هم دارم با شما بحث میکنم هم کلی از ترافیکم داره صرف این تست های شما میشه

میگه : نمیدونم والا منم موندم

فرداش زنگ زدم به پشتیبانی و همه چی رو گفتم

طرف میگه من عصبانیت شما و مشکلات شما رو درک میکنم
    و کاملا حق با شماست ولی ما در جریان همه این مشکلات هستیم و داریم روش کار میکنیم ( با خنده )
    انشاالله به زودی برطف میشه
    گفتم : منظورتون مشکل مقطعی این لحظه منه یا مشکلات خنده دار 60 روزه من ؟
    گفت : نه منظورم همه این اذیت شدن ها و مشکلاتی هست که تو این مدت داشتید

گفتم : خدا کنه . چون هر سری همکارانتون تو chat این رو گفتن فرداش سرعت 4 کیلو بایت کمتر شد .

نکته پایانی :
    فرداش همین اتفاق افتاد

یکی دیگه از دوستان به حرفم گوش نداد و تو خیابان اما خمینی این شهر eco 512 گرفت و سرعتش تو ساعت 3 عصر 14 کیلوبایت هست شبانش بماند . حالا میخواد بره شکایت کنه

اینم تجربیات من از این 2 ماه و خوردی سرویس گرفتنم از شاتل
    هم برای دوستانی که میخوان با :

• کیفیت سرویس
    • سرعت سرویس
    • و میزان استفاده و مفید بودن پشتیبانی این شرکت

بیشتر اشنا بشن و همچنین سایر دوستانی که در این شهر هستن و میخوان از این isp سرویس بگیرن

این isp جز در 2 یا 3 شهر اونم کلان شهر که کاملا واضح هست چرا باید کیفیت خدماتش بالا باشه , در اکثر شهر ها اسف باره

موفق باشید

5. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز من الان 4 ماهه تو نوبت شاتلم منطقه مخابرات نصر اللهی میخواستم بدونم بیشترین کسی که تو نوبت بوده چقدر بوده خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز من الان 4 ماهه تو نوبت شاتلم منطقه مخابرات نصر اللهی میخواستم بدونم بیشترین کسی که تو نوبت بوده چقدر بوده خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان از صبح توی ترافیک من حجم دانلودیم زیاد نمیشه.مشکل چیه؟از صبح گذاشتم دانلود اما حتی 1 مگابایت.

به نظرتون بعدا نمی یاد روش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوستان از صبح توی ترافیک من حجم دانلودیم زیاد نمیشه.مشکل چیه؟از صبح گذاشتم دانلود اما حتی 1 مگابایت.

به نظرتون بعدا نمی یاد روش؟
    بله بعدا احتمال زیاد اضافه میشه
    قبلا هم این طوری شده بود واسه کس دیگه

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

حالا چرا گیر دادی به شاتل من خودم تو نصر الهی شاتل داشتم ولی الان اوراکل دارم با اینکه ناشناختست ولی سرویس میده فراتر از حده انتظار

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از مدتی غیبت به علت یک سری مسایل یک موردی رو می خواستم باهاتون در میان بزارم
    این طور که من فهمیدم شهر آمل یکی از بدترین شهر هایی هست که شاتل در اون سرویس میده
    این رو بعد از حدود 65 روز مشکلات اسف بار این isp در بین حدودا 10 نفر از رفقا در جای جای شهر کاملا واضح می بینم

حتی خود پشتیبانی هم اقرار کرده و گفته روزی نیست که از این شهر اعتراض و مشکل نداشته باشیم

• قطعای های اسف بار جندین و چند ساعته
    • افت سرعت
    • نوسان شدید و وحشتناک سرعت
    • سرعت افتضاح شبانه ( در حد 4 تا 5.5 کیلو بایت )

بخشی از این مشکل هاست

تقریبا میتونم بگم با تمام افرادی که تو بخش پشتیبانی کار میکنن تو این مدت مجبور به صحبت شدم

اینم یکی از اخرین بحث های منه که نهایتا به این نتیجه گیری ختم شده که مشکل من یکی از اسرار امیز ترین مشکلاتی هست که یک customer این isp تا حالا داشته

محتوای مخفی: 1 

تو این عکس دارین می بینید که طرف چی میگه و من چی گفتم
    طرف میگه مودم مشکل نداره و عالی up شده و مرکز هم مشکل نداره
    و مشکل از سیستم منه

محتوای مخفی: 2 

تو این تصویر هم به این نتیجه رسیدیم که خط تلفن و سیم کشی ها هم سالمه و مشکلی نداره
    جالب اینجاست یک جایی نویز طرف 3 برابر سیگنال بوده و هیچ مشکلی نداشته

محتوای مخفی: 3 

محتوای مخفی: 4 

بعد از 15 دقیقه بحث با این همکار وقتی ازش میپرسم خوب :

• مرکز مخابراتی که به گفته و استعلام شما مشکلی نداره
    • سیم کشی داخلی و بیرونی خط تلفن من هم مشکلی نداره
    • case و modem ام رو هم که بردم جای دیگه عالی کار کرده و مشکلی نداره

پس مشکل از چیه ؟
    که من 2 ماه و نیم هست که روزی چند دفعه هم وقتم گرفته میشه هم دارم با شما بحث میکنم هم کلی از ترافیکم داره صرف این تست های شما میشه

میگه : نمیدونم والا منم موندم

فرداش زنگ زدم به پشتیبانی و همه چی رو گفتم

طرف میگه من عصبانیت شما و مشکلات شما رو درک میکنم
    و کاملا حق با شماست ولی ما در جریان همه این مشکلات هستیم و داریم روش کار میکنیم ( با خنده )
    انشاالله به زودی برطف میشه
    گفتم : منظورتون مشکل مقطعی این لحظه منه یا مشکلات خنده دار 60 روزه من ؟
    گفت : نه منظورم همه این اذیت شدن ها و مشکلاتی هست که تو این مدت داشتید

گفتم : خدا کنه . چون هر سری همکارانتون تو chat این رو گفتن فرداش سرعت 4 کیلو بایت کمتر شد .

نکته پایانی :
    فرداش همین اتفاق افتاد

یکی دیگه از دوستان به حرفم گوش نداد و تو خیابان اما خمینی این شهر eco 512 گرفت و سرعتش تو ساعت 3 عصر 14 کیلوبایت هست شبانش بماند . حالا میخواد بره شکایت کنه

اینم تجربیات من از این 2 ماه و خوردی سرویس گرفتنم از شاتل
    هم برای دوستانی که میخوان با :

• کیفیت سرویس
    • سرعت سرویس
    • و میزان استفاده و مفید بودن پشتیبانی این شرکت

بیشتر اشنا بشن و همچنین سایر دوستانی که در این شهر هستن و میخوان از این isp سرویس بگیرن

این isp جز در 2 یا 3 شهر اونم کلان شهر که کاملا واضح هست چرا باید کیفیت خدماتش بالا باشه , در اکثر شهر ها اسف باره

موفق باشید
    سلام
    الان یه هفته هست که شاتل تو مرکز ما سرویس دهیش-هم روزا و هم شبا- خوب شده. البت امروز 6-7 ساعت قطعی داشتیم که میگفتن! از مخابراته! فکرم کنم راست بگن به خاطر مسائل 14+2 آذر! ولی مشکل شما به قول خودت یکم عجیبه چون میگی دوتا کوچه بالاتر از خونتون سرویست عین ساعت کار میکنه! به نظرم یه جای کار تو خونتون میلنگه! این چیزایی هم که دارم میگم میدونم خیلی مبتدیانست ولی امتحان دوبارش ضرر نداره! یه نگا بنداز ببین اسپلیترایی که به تلفنها زدی سالمن یا نه!؟ بعدشم یه چک کن ببین خط تلفنت با همسایه تداخلی چیزی نداره!؟ یا مثلا خط تلفن نزدیک به سیم برق باشه!؟ سیم تلفنی که به مودم وصله ببین 4 سیمه هست یا دوسیمه!؟
    امیدوارم سریع مشکلت حل شه چون میدونم مشکلات سرعت چه سختی هایی داره!

12. 2 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    الان یه هفته هست که شاتل تو مرکز ما سرویس دهیش-هم روزا و هم شبا- خوب شده. البت امروز 6-7 ساعت قطعی داشتیم که میگفتن! از مخابراته! فکرم کنم راست بگن به خاطر مسائل 14+2 آذر! ولی مشکل شما به قول خودت یکم عجیبه چون میگی دوتا کوچه بالاتر از خونتون سرویست عین ساعت کار میکنه! به نظرم یه جای کار تو خونتون میلنگه! این چیزایی هم که دارم میگم میدونم خیلی مبتدیانست ولی امتحان دوبارش ضرر نداره! یه نگا بنداز ببین اسپلیترایی که به تلفنها زدی سالمن یا نه!؟ بعدشم یه چک کن ببین خط تلفنت با همسایه تداخلی چیزی نداره!؟ یا مثلا خط تلفن نزدیک به سیم برق باشه!؟ سیم تلفنی که به مودم وصله ببین 4 سیمه هست یا دوسیمه!؟
    امیدوارم سریع مشکلت حل شه چون میدونم مشکلات سرعت چه سختی هایی داره!
    اون 2 تا کوچه بالاتر چون مرکز مخابراتیش فرق داره

مشکل من تنها نیست
    تو خیابان امام خمینی و 17 شهریور و حتی امام رضا خیلی ها اوضاعشون از منم بدتره
    در حدی که ping دارن حدود 1700

خود شاتل هم که گفت مشکل از مرکز مخابراتیه منه
    جالب اینجاست که اولش که میگم مشکل دارم میگن صبرکن دقیقا 2 دقیقه بعد میگن تو داری با 62 دان میکنی بعد من میگم جانم ؟
    من سرعتم الان 2.6 تا 2.8 هست و بعد دوباره میگن صبر کن و جالبیش اینجاست که این صبر کن دومی بالای 10 دقیقه طول میشکه و بعدش میگن بله مشکل از مرکز شماست

امروز بهشون گفتن فقط به این سوالم جواب بدید . من 65 روزه روز به روز بد تر شده اوضاعم فردا هم مهلت شارژمه . این سرویس دزست شدنی هست یا من بی خود پول مفت نریزم به حساب ؟
    در اومده میگه این مشکل از سمت مرکز شما گزارش شده و 100 در 100 در اینده نزدیک حل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •