تازه یه هفته بود همارا سرعتو بالا برده بود اما از امروز یه چند ساعتی قطع بود حالا هم که وصل شده سرعت نصف شده....![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تازه یه هفته بود همارا سرعتو بالا برده بود اما از امروز یه چند ساعتی قطع بود حالا هم که وصل شده سرعت نصف شده....![]()
ادرس وایرلس رایگانو بهت دادم ولی امیدوارم هنوز هم کار بکنه چون نمیشه به این راحتی از 1.2 مگ گذشت![]()
دیگه تصمیمم برای جمع اوری خط از صبانت قطعی شد ! دیشب سر جمع 2 گیگ دانلود داشتمدیگه دزدی شاخ و دم نداره که وقتی اول کار بر میگردن میگن اقا با حداقل سرعت 400 تو شب دانلود می کنی و اونوقت به جز یه ساعت از ساعت 1 تا 2 شب اونم با 300 دانلود می کنی و بعدش افت افتضاحی می کنه سرعت !
سر ماه درخواست جمع آوری میدم و بعدش بصورت انلاین این سرویس جشنواره تابستانی 4 مگ 2 گیگ 3 ماهه رو + 5 گیگ حجم اضافه که سر جمع میشه 41 تومن سفارش میدم .
فقط فانوس جان چند تا سوال :
1- سرویس های مخابرات پایداری خوبی دارن ؟ یعنی قطع و وصل و افت و اوج سرعت زیادی که ندارن ؟
2- سرعت دانلود روزانهو شبانه شون که یکی هستش دیگه ؟ و ساعت دانلود شبانه اش از چند تا چنده ؟
3- با 5 گیگ حجم ماهیانه و با استفاده متوسط میشه براحتی تا اخر ماه سر کرد دیگه ؟
4- مر کز پشتیبانی فنی مرکزی و اصلی تو آذربایجان شرقی مخابرات کجاست ؟شمره تفنی داری ازشون ( جایی که مثلا اگر خط رو رو سرعت پایین بسته باشن بشه زنگ زد و تا اونا درستش کنند و ... )
دیشب با 2 مگ محدود حدودا 2.5 گیگ دانلود داشتیم نمیدونم رو چه حسابی این سرویسو گرفتم
4 بار تست گرفتم این بهترینش بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------- پاک شود ـــــــــــــــــ
شما سرویس اولترای مخابرات رو گرفتی یا همارا رو ؟
دوستان که با سرویس توربو مخابرات که هر شب 5-6 گیگ دانلود می کنند ! شما چطور با اولترا فقط 2 گیگ دانلود داشتی ؟
البته اینم بگم چند شبه وضعیت نت خرابه ! شما قبش هم مشکل داشتی یا نه ؟
1: بهترین ثبات رو سرویس های مخابرات دارن مثل مکس نت نیستن که گهگاه چتدیلر
2: شک نکن با هر سعتی که روز داری میتونی با همون تو شب دانلود کنی+ ساعت شبانه از 2 تا 8 و جمعه ها از 2 تا 10 صبح
3:ولا من مصرفم زیاده برای همین حدود 7 گیگ یا بیشتر مصرف میکنم(شما رو نمیدونم)
4: همارا 2 تا مرکز پشتیبانی داره یکی پل کابلی و یکی هم خیابون باغشمال پشت مجتمع باغشمال 411-5564500 ، 9710971 ، 2020 این هر سه شماره وصل میشه به همارا
اگه به تست دقت کنی اون مال مکس نته!!!
سرعت سرویس های محدود مکس نت از مخابرت کمتره
ولی تو سرویس های نامحدود مکس نت بهتره
مکس نت هست سرویسم 2 مگ محدود 2گیگ 35تومن ماهانه
سرعت دانلود حول و حوش 180 190 هستش بقول فانوس مکس نت فقط نامحدودش خوبه اونم فقط 1 مگ
اقا دمون جیز![]()
ایشالا سر ماه سرویس رو وصل م یکنم و ایشالا مثل شما برای من هم خوب کار بده![]()
قط یه سوال دیگه بعد اینکه این 3 ماه تموم شد می تونم سرویس رو یه 1 ماه توربو یا کلاسیک تمدید کنم به صورت انلاین ؟ یعنی الان که اولترا می گیرم اجباری نیست که بعد 3 ماه حتما الترا تمدید کنم و میشه سرویس های دیگه رو به صورت یک ماه تمدید کرد؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)