من اندیشه بودم اومدم پارس وی ولی راضی نیستم
میخوام برم شاتل
تنها چیزی که برام مهمه سرعت دانلود شبانه و قطعی روزانه است
کسانی که شاتل دارند لطفا راهنمایی کنند
مرکز 4 هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اندیشه بودم اومدم پارس وی ولی راضی نیستم
میخوام برم شاتل
تنها چیزی که برام مهمه سرعت دانلود شبانه و قطعی روزانه است
کسانی که شاتل دارند لطفا راهنمایی کنند
مرکز 4 هستم
دزدی تو روز روشن توسط مخابرات که شرکت اندیشه هم تو این ماجرا به نحوی شریک جرم هستش. بعد از پرس و جو فراوان و رفت و آمد یه روز در میان به پشتیبانی و تماس با شرکت اندیشه تو گلسار ، کاشف به عمل اومد که سرور یا سرور های مخابرات از چهارشنبه ی هفته ی گذشته دچار مشکل شده و در حل این مشکل هم موندن و احتمالا تا پایان این هفته مشکل برطرف میشه و به روال عادی برمیگرده. (خدا کنه )این مشکل شامل قطعی پی در پی دیتا و یا قطعی طولانی ( با وجود روشن بودن چراغ adsl ) می باشد. توجه کنید که فقط کاربران مخابرات
(اونایی که یوزرشون شماره تلفن منزلشون هست ) دچار این مشکل هستن و نه خود یوزرهای اندیشه. شارژی رو هم که میپره ( جزء بندی که در قراردادتون بوده و شامل این قطعی ها هم بوده ) می خورن ، یه آبم روش.تو کشورهای دیگه طوفان کاترینا هم بیاد اینترنتشون اینجوری قطع نمیشه .
بعد اولش به من چی گفتن
1-مودمت خرابه - سیستمت ویروسیه2- سیم کشی خونت مشکل داره3- مخابرات محلتون مشکل پیدا کردهیه سوال : شارژ بنده دهم تموم میشه. اگه تا اون موقع همین جوری موند و مشکل برطرف نشد ( برای اندیشه که کاربر مخابرات باشی ) چقدر فرصت داری تا شارژ مجدد رو انجام بدی ؟؟ 2 هفته یا 3 روز . کدومش ؟؟
Last edited by TimeWarp; 21-06-2012 at 10:43.
مخابرات منطقه 4 که بین تمام مراکز مخابراتی رشت ، گاو پیشونی سفید هست. من خودم مدتی تو همون منطقه بودم و از گیلانت برای مغازه نت داشتم. می خوای بری شاتل ؟ عین این میمونه که از چاله بیوفتی تو چاه .دو شب دانلود شبانه بزن . سر سومین شب میشی دیال آپ .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز بابت پیگیری منم همین مشکلات رو دارم یوزر مخابراتم نیستم
خیلی حرف یه شرکتی که کل استان رو پوشش داده بعد سرورهاش اینجوری پوکیدن واقعا خنده داره اینقدر باید اینا احساس مسئولیت بکنن که اب تو دل کاربر تکون نخوره ولی کو ...........![]()
شاتل isp اش خوبه!؟
اگه یه isp خوب سراغ داری معرفی کنید لطفا!
پ.ن: واقعا بعضی از isp ها یا بهتر بگم بیشتر isp ها تو کشورما دارن جنایت می کنن!
Last edited by Iloveu-ALL; 21-06-2012 at 13:30.
یه سرویس نامحدود وجود داره بصورت ضریب اشتراک ۱ به ۱۰* !
ضریب اشتراک ۱ به ۱۰* یعنی چی!؟
ولی من فکر کنم مشکل شما یکم فراتر از این حرفاست.چون اون طور که یادمه قبل از این ماجرا هم شما گفته بودی که همچین مشکلی داری. درسته؟
یه راه حل اینه که از بالا اقدام کنی و بیای پایین. چون این نوع سبک رسیدگی فقط تو ایران جواب میده و روشهای دیگه فایده ای نداره. چه بهتر که شما یوزر خود شرکتی و دیگه بهانه ای ندارن و نمی تونن توپ رو بندازن تو زمین یکی دیگه.تو انزلی جواب نگرفتی ، اول زنگ بزن . نشد ، بیا برو گلسار ، دفتر مرکزی حرف حالیشون کن . دو سه نفرم با خودت بیار . داد و فریاد که اونام همین مشکلو دارن .عین خودم که 2 نفرو دیروز بردم پشتیبانی .
نشد . همین 2 نفرو ، می کنم 4 تا می برم گلسار
یه چیز من شنیدم و اونم خیلی جالبه برام . اندیشه میگه که درسته پیمان کار مخابراته ولی سرورهایی که مال مخابراته و مخابرات به وسیله ی اون به یوزراش خدمات میده ، مستقیما زیر نظر مخابراته و بخش فنی اندیشه به اونا دسترسی ندارن تا کار تعمیرشو انجام بدن . بلکه باید به خود مخابرات بگن تا بخش فنی مخابرات وارد عمل بشن. من نمی دونم همچین چیزی درسته یا نه.
فکر کنم این جوریش فقط تو ایران رخ میده.موندم تو این معامله اندیشه چه نقشی بازی می کنه. نقش چغندر
یک به ده = فاجعهیه سرویس نامحدود وجود داره بصورت ضریب اشتراک ۱ به ۱۰* !
ضریب اشتراک ۱ به ۱۰* یعنی چی!؟
این طور که من میدونم یه خط رو بین 10 نفر شِِر یا همون تقسیم می کنن. اونایی هم که دانلودشون زیاده. یعنی 10 نفر پر دانلود. در نتیجه حداکثر سرعت دانلود 16 و حداقل هم 2 کیلوبایت که فکر نکنم هیچ وقت به حداکثرش برسه.
Last edited by TimeWarp; 21-06-2012 at 13:51.
من تعریف آسیا تک و سپتنا رو شنیدم .درسته؟! آسیا تک تو تهران گرونه! ما ساکن یکی از توابع رشت هستیم!
توی شهرستان رشت کدوم isp بهتره! یه لیستی هم از قیمت آسیا تک و سپتنا در بگذارید لطفا![]()
----------------------------------------------------------
اگه من بخوام تقاضا کنم که فلان isp بیاد تو شهر ما باید چه کار کنم!؟ به چند نفر نیاز است!؟آخه در لشت نشا فقط اندیشه وجود داره!
![]()
من دوهفته پیش گلسار بودم در اندیشه بهم گفتن ما پشتیبانی رو در رو یا یوزرامون نداریم منم دیدم ضعیفه باهاش دهن به دهن نشدم رفتمولی من فکر کنم مشکل شما یکم فراتر از این حرفاست.چون اون طور که یادمه قبل از این ماجرا هم شما گفته بودی که همچین مشکلی داری. درسته؟
یه راه حل اینه که از بالا اقدام کنی و بیای پایین. چون این نوع سبک رسیدگی فقط تو ایران جواب میده و روشهای دیگه فایده ای نداره. چه بهتر که شما یوزر خود شرکتی و دیگه بهانه ای ندارن و نمی تونن توپ رو بندازن تو زمین یکی دیگه.تو انزلی جواب نگرفتی ، اول زنگ بزن . نشد ، بیا برو گلسار ، دفتر مرکزی حرف حالیشون کن . دو سه نفرم با خودت بیار . داد و فریاد که اونام همین مشکلو دارن .عین خودم که 2 نفرو دیروز بردم پشتیبانی .
نشد . همین 2 نفرو ، می کنم 4 تا می برم گلسار
یه چیز من شنیدم و اونم خیلی جالبه برام . اندیشه میگه که درسته پیمان کار مخابراته ولی سرورهایی که مال مخابراته و مخابرات به وسیله ی اون به یوزراش خدمات میده ، مستقیما زیر نظر مخابراته و بخش فنی اندیشه به اونا دسترسی ندارن تا کار تعمیرشو انجام بدن . بلکه باید به خود مخابرات بگن تا بخش فنی مخابرات وارد عمل بشن. من نمی دونم همچین چیزی درسته یا نه.
فکر کنم این جوریش فقط تو ایران رخ میده.موندم تو این معامله اندیشه چه نقشی بازی می کنه. نقش چغندر![]()
مشکل اینجاست که اندیشه طوری تو مخابرات گیلان نفوذ داره که نگو امار دقیق دست ما هم به جایی بند نیست
خلاصه هرکاری دارن میکنن من یکی راضی نیستم بابت این پول های که به اندیشه میدم
امروز قرار شارژ کنم خطو بریم ببینم ابی از اینا گرم میشه![]()
تهران هم همینه
من خودم تا پارسال تهران زنگی میکردم هم از صبا داشتم هم از پارس آنلاین 2 تا رفیقامم از آسیاتک داشتن
با صبا مشکلی نداشتم پینگش خیلی خوب بود دانلود شبانه هم زیاد استفاده نمیکردم اما همون موقع هایی که دانلود داشتم خوب بود
پارس آنلاین قطعی زیاد داشت
آسیا تک هم یه چیزی تو مایه های همین اندیشه خودمونه ( تا چند وقت دیگه هم آسیا تک و هم صبا میخوان نمایندگی بزنن توی رشت )
در کل همه جای ایران نت یه جوره و اختلاف زیادی بین شرکتای محتلف وجود نداره
دلیلشم اینه که رقابتی وجود نداره و در نهایت همه چی دست ارتباطات زیر ساخته
فعلا فقط میتونیم دل خوش به شبکه ملی و ایجاد فضای ابری اطلاعات باشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)