عليرضا تو مگه مرغي كه اينقدر زود ميخوابي
تازه ساعت 9 شبه
عليرضا تو مگه مرغي كه اينقدر زود ميخوابي
تازه ساعت 9 شبه
مگه مرغ چشه؟
از ساعت 6صبح تا 7 شب چرت و پرت می شنوفتم خیلی خستم.
پس از پيروزي مقابل پيام مشهد
برهاني: بايد قدر بازي هاي داخلي را بدانيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي اينكه قهرمان شويم بايد قدر بازي هاي داخل خانه را بدانيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني درباره بازي امروز مقابل پيام مشهد اظهار داشت: بازي خيلي خوبي برگزار شد. انگيزه زيادي براي كسب پيروزي داشتيم و به هدف خود رسيديم.
وي ادامه داد: اگر ميخواهيم قهرمان شويم، بايد قدر اين فرصت ها را بدانيم و نبايد بازيهاي داخل خانه را ساده بگيريم.
مهاجم استقلال در مورد از دست دادن يك ضربه پنالتي عنوان كرد: در اكثر مسابقات پنالتيها را من ميزنم كه يك بار خراب كردم؛ اما خوشحالم كه پنالتي دوم را به گل تبديل كردم.
برهاني درباره درگيري خود با مدافع پيام گفت: به او گفتم كه به عمد مرا هول داد و معتقدم خطاي پنالتي روي من انجام شد.
برهاني كه به صدر جدول گلزنان ليگ رسيد، خاطر نشان كرد: خوشحالم كه توانستم آقاي گل شوم؛ اما باز هم ميگويم موفقيت تيمي مهمتر از آقاي گلي من است.
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته هفدهم
![]()
یکشنبه 87/9/17
ابومسلم مشهد - استقلال تهران، ساعت 14:00 ، مشهد
آخرین بازی :
استقلال 5 - 0 پیام
ابومسلم 2 - 2 ملوان
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 13465 مراجعه کنید :
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابومسلم 1 - 2 استقلال
استقلال 3 ابومسلم 1
به به
بعد از مدت ها يه بازي افتاد تو مشهد
اين بازي تو ثامن خيلي حساسه مخصوصا اينكه مشهديا بيشتر لنگين و براي طرف داري از ابومسلم ميان استاديوم و هميشه آخر بازي دعواي سختي ميشه
بازیه بعدیمون بازیه زیبایی میشه.
از اون طرف برهانی اکبرپور جانواریو .از طرف دیگه مشهدی ها.
استقلال تهران 3-1 ابومسلم مشهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)