پتروويچ: پيرواني مربي كاربلدي نشان داده است
کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ قطعا يكي از نفرات تاثير گذار پرپوليس در اين فصل بوده كه البته هر از گاهي با مصدوميت مواجه شده و از تركيب اين تيم دور مانده است. پترويچ اينروزها در شرايط ايده آلي قرار دارد و اين نكته اي است كه خودش هم به آن اعتراف ميكند. پترويچ البته از قطبي و اوضاع و احوال فعلي پرسپوليس هم حرف ميزند و اين بين افشين قطبي را هم از قلم نمي اندازد.« قطبي يك مربي با شخصيت و بزرگ بود اما به هر حال شرايطي پيش آمد كه او از پرسپوليس رفت و من هم به عنوان يك بازيكن بيش از اين نمي توانم درباره او صحبت كنم. مساله اينجاست كه بعد از همه اين اتفاقات پرسپوليس به آرامش رسيده و در لين چند هفته نتاي خوبي گرفته است.» پتروويچ همانطور كه پيشتر اشاره ش از ميزان آمادگي خود ابراز رضايت ميكند.« الان در شرايط خوبي هستم و در اوج آمادگي قرار دارم.
وی ادامه داد : اميدوارم نمايشم در تمرينات طوري باشد كه بتوانم هميشه در تركيب ثابت تيم قرار بگيرم.» هافبك پرسپوليس همچنين از در حمايت از افشين پيرواني وارد ميشود و از تواناييهاي اين مربي مي گويد:«پيرواني مربي خوب و كار بلدي نشان داده است و مي تواند گزينه بسيار خوبي براي پرسپوليس باشد. اميدوارم روز پنجشنبه هم همراه او بتوانيم راه آهن را در آزادي شكست بدهيم. به هر حال راه آهن يك حريف قوي است و من اميدوارم روز پنجشنبه هواداران زيادي به ورزشگاه بيايند تا ما بتوانيم اين تيم را شكست بدهیم.