دوست عزیز شما امتحان کردی ؟
این گیرنده فقط در برزیل و ژاپن کارمی کند.
دوست عزیز شما امتحان کردی ؟
این گیرنده فقط در برزیل و ژاپن کارمی کند.
پارسال فرستنده ی امواج تلوزیون برای موبایل توسط آقای زرغامی (درست نوشتم؟) در ایران افتتاح شد این گیرنده هم از همون امواج استفاده می کنه
منظورتون امواج دیجیتال تلویزیونی یا همون ----H ا(Digital Video Broadcasting - Handheld) هست که اقای ضرغامی افتتاح کرد؟
خیر دوست عزیز امواجی که PSP قادر به دریافت اونهاست امواجی هستند به نام DMB-T که فقط در ژاپن و برزیل این امواج قابل دریافت هستند نه ----H
ممنون pouria2x2 اما منظورم برنامه ای بود که با پی اس پی و از طریق اینترنت بشه تلویزیون دید
و حالا یه سوال دیگه
برنامه ای تقریبا مثل شبیه ساز پرواز برای این کنسول هست؟
سلام،من اشتباها به فرم ویر اوریجینال 5.50 آپدیت کردم،حالا چه خاکی بر سرم بریزم؟(میشه بدون پاندورا؟تورو خدا بشه).لطفا لینک به آموزش بدید،مرسی.
مدل psp شما چی هست؟تا قبل از آپدیت چه فریموری روی دستگاه بود؟
اگر 1000 و 2000 قدیمی باشه فقط میشه با پاندورا دوباره کپی خورش کرد.
اما اگر 3000 و 2000 جدید باشه (از این کپی خور موقت ها) که فعلا نمیشه کپی خورش کرد متاسفانه![]()
1000،فرم ویر 5.00 m33-6 روش بود قبل از این اشتباه خانه برانداز.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
حالا من چی کار کنم؟بر فرض محال پی اس پی یه نفر دیگه رو ازش گرفتم بعد چی؟
باز هم شانست گفته که PSP قدیمی هست و میشه این اشتباه را جبران کرد.
شما فقط میتونی با روش پاندورا دستگاهت را دوباره کپی خور کنی.
تمام آموزش های مورد نیاز در تاپیک کپی خور کردن PSP هست.(پست 3 را بخوان معلومه کدام آموزش هست)
اگر هم حوصبه ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری را نداری میتونی ببری بدی بیرون برات کپی خور کنند.هزینش هم بین 5 تا 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده هست.
بازم سوالی باشه در خدمتم.
کسی جواب نمی ده؟
من خودم خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
بازی هواپیمایی داره ولی شبیه ساز پر واز فکر نکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)