تو پرشين تولز يه سايت داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پرشين تولز يه سايت داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من خیلی کارش درستهسلام
این فتحی سایت نداره؟!
قابل اعتماده!؟
قیمتاش چطوره؟!
قیمتاش هم از هر جای دیگری مناسب تره .
جون من وقت کردی این please delete های شهاب پاک کن !!!بار بعد بیام ببینم صحبتهای عامیانه و چت گونه کردید پستهارو پاک میکنم...![]()
کسی نبود جواب سوالات ما رو بده
سایت رو که دوستان گفتن.
بله تا الان قابل اعتماد بوده.
خوبه 6000 تومن تی باکس میاد درب منزل.
چه بی اطلاعی ؟ اگر منظورتون شهر هست دقیقا همونی که توی IV هست نیست و کلی عوض شده ! Liberty City توی شماره 3 هم بود ولی با IV فرق میکنه![]()
من یه سوالی در مورد Senstional Headset XBOX360 داشتم.می شه باهاش صدای بازی رو شنید چون باهدست خود xbox 360 نمی شه.عکسش هم توآدرس زیر هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزيزم.....اين هدست فقط براي چت و صحبت كردن تو محيط بازي هاي آنلاينه......و به زير دسته وصل ميشه
شما ميتوني به خروجي صداي مانيتور و يا تلوزيونت هدست وصل كني{ميتوني از هدست هاي بلوتوث هم استفاده كني}![]()
روح ا... و علی جان, شما ها به نام کاربری ایشون توجه کنید نوشته مدیریت انجمن !! یعنی باید روی تاپیک ها و گفت و گو ها نظارت داشته باشه و هرگونه کمی و کاستی و بی نظمی رو کنترل کنه !!!
وقتی همکار انجمن نتونه از پس 4 تا تاپیک بر بیاد ایشون بنده خدا مجبوره خودش دست به کار بشه !! در صورتی که اصلا وظیفه ی ایشون پاک کردن پست و تذکر دادن به کاربرا نیست !!
سلام دوست عزیز
بله با این هدفون میتونید هم تو LIVE صحبت کنید و هم صدای بازی رو داشته باشید چون هدست خوده 360 Mono هست و به خاطر
همین صدای بازی ها قابل پخش نیست.
این مشکلات میتونه به خاطر تحریم های IP و منطقه ای باشه که MS روی اونها حساس هست.
Last edited by SamGun; 31-03-2010 at 23:28.
سلام
چند وقتی هست که وقتی اچیومنت به دست میارم یا ساین این میشم اون پیامی که باید پایین صفحه بیاد نمیاد نمیدونم چرا دقیقا هم نمیدونم از کی
حالا اگه میدونید مشکل از کجاست ممنون می شم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)