سلام داش فری کجای رشتی که 4G اونجا آنتن میده.تست.گرفتی تا حالا
سلام داش فری کجای رشتی که 4G اونجا آنتن میده.تست.گرفتی تا حالا
سلام....بیشتر جاهای رشت فورجی داره...ولی من بالاترین سرعت رو در پل عراق گرفتم...حدود 25 مگ ساعت 8 غروب...امروز هم اگه خدا بخواد یه بسته میزنم.، شات میزارم..
باشه مرسی.من بیشتر جا ها رفتم یکی آنتن داشت حالا دکل فورجی دیدی اونور عکس بگیر بزار ببینم.گوشیت چیه
راستش من فرق دکل 4جی و 3 جی رو نمیدونم.. عکس میگیرم بعد ظهرمیزارم...lg g3 هست
جالبه
با ip های مربوط به ایرانسل نمیشه به بعضی وبسایتهای ویژه ی دستگاههای دولتی که مختص کارکنان هست وارد شد اما با ip مخابرات میشه
مخابرات اسمش هست خصوصی شده وگرنه هنوزم از سیاستهای ضد رقابتی خودش دست برنداشته
چند سال قبل حتی با خط ایرانسل نمیشد پیامک به خیلی از شماره ها (مثل 300001 و ...و ...) فرستاد
همون رتبه ها هم کشکه تازه ، کجا متوسط سرعت اینترنت کاربران ایران برابر اون مقدار هست ؟ تازه اصلا محدودیت حجمی رو در نظر نگرفته ، سرعت بالا با محدودیت های حجمی مسخره و احمقانه به چه دردی میخوره ؟
بعد شما هیچی راجع به قیمت های بالا و غیرمنطقی شون نگفتی ؟ کاملا راضی هستی از این وضع ؟ :|
Last edited by The Dreadnaught; 07-05-2015 at 16:32.
نظرسنجی در مورد کیفیت بود ، فقط هم کیفیت شبکه 4g و حتی در مورد شبکه 3g هم چیزی نپرسیدن.
ایرانسل بسته جدید داده؟ الان پیامک اومد نوشته بسته های جدید و متنوع !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555*
اک که هی![]()
من امروز که بسته ی 3 ماه قبلی رو زورکی تموم کردم چون 4 گیگ ازش مونده بود فردا باطل می شد، دنبال یک بسته ی خوب توی فهرست ایرانسل گشتم اما ناچار شدم دوباره 3 ماهه 6 گیگ بگیرم ولی بفاصله ی چند ساعت بسته ی های جدیدتر گذاشت!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 ماهه ی 9 گیگ و 12 ماهه ی 12 گیگ که هر دو بسته امروز اضافه شده با توجه به استفاده ی کم من خیلی بمراتب بصرفه تر بود
ای بخشکی شانس![]()
Last edited by HardwareMaster; 07-05-2015 at 18:34. دليل: لینک
کاملا مشخصه ایرانسل منتظر بود همراه اول بسته هاشو بده تا اینم تغییری بده از کلمات نامحدود و 2g 3g 4g معلومه دهن کجی به همراه اول کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)