!!!! مگه میشه ؟؟؟![]()
!!!! مگه میشه ؟؟؟![]()
رفتم مخابرات گفتن بالاتر از 2 نمیتونیم تو این مرکز مخابراتی به شما بدیم. 5 مگ یه ساله خیلی به صرفه تر از 2 مگه هیچ راهی نداره بشه 5 مگ گرفت؟ البته تو پنل 5 مگ هست ولی گفتن نهایت سرعتتون 2مگ میتونه باشه. کسی از دوستان منظورشه میفهمه چیه؟ من الان باید چه خاکی به سرم بریزم. لطفا به راهنمایی بکنید
پنج مگ حضوری گرفتی؟
چقدر هزینش شد؟
کدوم مرکز مخابراتی و کدوم شهر هستی؟
ماهی چند گیگ تو پنل اضافه میشه برات ؟
Last edited by evil_hackerz2000; 11-11-2014 at 20:09.
دوستان کسی نیست جواب بده![]()
والا من دیروز از مرکز تلفن شهید بشتی بابل گرفتم ؛ طرح پاییزه تا 5 مگ هم میدادن ولی من 2 مگ گرفتم چون خانومه گفت واسه 5 مگ باید بیان خطتونو تست کنن که من گفتم همین 2 بسمه . راحت دادن حرفی هم نزدن.
من 2مگ یکساله دارم با 96 گیگ حدود 6 ماهی مونده ازش. سرعت روز و شب و ساعت رایگان و غیر رایگان بین 280 تا 305 متغیره. شبی بین 5 تا 6 گیگ هم رایگان دانلود دارم. راضیم و مطمعنن همینو تمدید میکنم. با پ ر و ک س ی هم مشکلی نداره و دانلود با قند شکن هم سرعتش همینه.![]()
یه 20 روزی از سرویس فعلیم مونده. نمیشه کمپین الان جایگزینش کرد؟ رفتم گفتن نمیشه تو رزرو گذاشت زنگ زدم گفتن میشه تو رزرو گذاشت![]()
سلام دوستان ...
من پارس آنلاین دارم ... تا الان راضی بودم ... سرویس 2 مگ دارم و سرعتش چه تو روز و چه تو ساعات شبانه خوبه ...
ولی این سرویس مسخره جدیدی که از 10 آذر گذاشته باعث شده به فکر ISP جاگزین باشم ...
من کنار دانشکده فنی هستم ...
چه ISP ای تو محدوده من خوبه؟ سرعت خوب و دانلود شبانه رایگان داشته باشه ...
دوستان کسی ترافیک اضافه که تو پنل هست رو گرفته؟
من که چیزی ندیدم همون 96 گیگ برام شارژ شد !!!!
منم شهر خودمون پارس دارم ولی چون اینجا دانشجو بودم و برام دانلود مهم بود مخابرات گرفتم . اگه واسه دانلود میخوای که همین مخابرات کمپین پاییزشو بگیر چون سرعتش دقیقا سرعتیه که بهت میدن و شب و روز فرق نمیکنه . من 2 روز پیش گرفتم 2 مگ رو و سرعتم تو روز 256 و شب هم 256 هست . شما 5 مگ بگیر که سرعتش به 640 هم میرسه . ولی باید بیان خطتو تست کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)