چند وقت دیگه صبر کن شرکتای زیادی قراره رو فیبر adsl بدن
راستی چرا نمیری بدر رایان رو فیبر هم adsl میبنده خیلی هم عالیه میگن خیلی بهتر از مخابراته قطعی هم نداره
چند وقت دیگه صبر کن شرکتای زیادی قراره رو فیبر adsl بدن
راستی چرا نمیری بدر رایان رو فیبر هم adsl میبنده خیلی هم عالیه میگن خیلی بهتر از مخابراته قطعی هم نداره
امروز صبح میل فرستادم برای تخلیه گفت سیستم قطع وصل شد پرینت میگیرم میدم برای تخلیه![]()
من با اینکه اکانت فعلیم 23 این ماه تموم میشد اومدم یه 5 مگ 1 ماهه دیگه خریدم.الان تو سیستم حجمم دوباره شده 8 گیگ در صورتیکه قبل تمدید 5.6 گیگ بود ولی تاریخ پایان رو زده 22 همین ماه.این یعنی سرویس قبلی پریده یا هست؟
![]()
منتظر باش تا تخلیه بشه
مخابرات رزرو نداشته تا حالا... وضعیت رو هم زده فعال. احتمالا سرویس قبلی فاتحه اش خونده اس![]()
نوشته بود که از تاریخ که سرویس فعلی تموم بشه فعال میشه.35 پرید یعنی؟
برو تو IBS ببین شبانه داری یا نه ؟
بچه ها این سیترا کلا قاطی کرده من امشب ساعت 12 شب سرویسم تمام میشه الان رفتم توی سیترا برام اینو زده برگشته به روزی که تازه اومدم مخابراتممکنه مال این باشه که درخواست تخلیه دادم ؟
![]()
هت.توی ibsn تاریخ پایان زده 31 همین ماه.من با پشتیبانی فنی صحبت کردم گفتن که بعد از اینکه سرویست تموم شد خودش خودکار فعال میشه.توی سیترا هم بعد از پرداخت همین رو نوشته
خوب پس دوشواری نداره... فیض ببر![]()
من قبل تمدید سرویس(2 روز پیش) با پشتیبانی فنی صحبت کرد.چه خریتی کردم اصلا.اهههههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)