تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1291 از 2605 اولاول ... 29179111911241128112871288128912901291129212931294129513011341139117912291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,901 به 12,910 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دیگه روی وقتی می گن این خط فیبر نوری هست یعنی دیگه کابل مسی نباید باشه.نه؟
    شما بگو برات پینگت رو درست کنن
    به گفتن نیست عزیز من مخابرات وقتی می ترکه همینه داستانش...
    خیر خطی که میاد در خونه شما مسی هست نه فیبر نوری

اون تجهیزاتی که در مرکز MDF مخابرات هست PCM هست نه اینکه خط تا در خونه شما فیبر باشه این خیلی فرق داره...

شما مخابرات نیستی با پشتیبانی زیاد آشنا نیستی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به گفتن نیست عزیز من مخابرات وقتی می ترکه همینه داستانش...
    خیر خطی که میاد در خونه شما مسی هست نه فیبر نوری

اون تجهیزاتی که در مرکز MDF مخابرات هست PCM هست نه اینکه خط تا در خونه شما فیبر باشه این خیلی فرق داره...

شما مخابرات نیستی با پشتیبانی زیاد آشنا نیستی...
    یعنی به نظر شما نگیرم؟الان من اینترنت پارس آنلاین دارم،خیلی بد شده پینگش اصلا ثابت نیست،به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه؟بعد خیلی ها میگن مخابرات از لحاظ پینگ خوبه!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی به نظر شما نگیرم؟الان من اینترنت پارس آنلاین دارم،خیلی بد شده پینگش اصلا ثابت نیست،به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه؟بعد خیلی ها میگن مخابرات از لحاظ پینگ خوبه!
    از پارس که اوضاش بهتره... پینگ نرمال مخابرات هم این بود که گفتم.
    اگر پینگ 180 برای شما مناسبه خوب بگیرید! ولی اگر دانلود براتون مهم نیست می تونید از شرکتهایی مثل شاتل هم سرویس بگیرید

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله دو روز بود پینگ روی 300-400 بود الان دوباره برگشت به حال قبل
    پینگگم با 4.2.2.4 140-150 هست

مخابرات همیشه کیفیت و پینگش این بوده واسه من ولی بعضی اوقات دست کاری هایی میکنن اون پشت که کند میشه کلا نت ولی بیشتر بدون مشکل هست
    Last edited by isbn; 25-08-2014 at 19:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از پارس که اوضاش بهتره... پینگ نرمال مخابرات هم این بود که گفتم.
    اگر پینگ 180 برای شما مناسبه خوب بگیرید! ولی اگر دانلود براتون مهم نیست می تونید از شرکتهایی مثل شاتل هم سرویس بگیرید
    مشکل اینکه روی خطی که پارس دارم چون نویز شدید داره نمی تونم بگیرم،باید روی اون خطی که فیبر نوری داره بگیرم،دارم به خاطر نویز نتم رو عوض می کنم،می گم شاید اونی که فیبر نوری هست به اصطلاح نویز نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله دو روز بود پینگ روی 300-400 بود الان دوباره برگشت به حال قبل
    پینگگم با 4.2.2.4 140-150 هست
    شما 2 مگ نامحدود دارید؟خطتون فیبر بود؟پینگتون همیشه روی 140 یا 150 هست؟شده تا حالا کمتر از این بشه؟
    واقعا معضرت می خوام اینقدر سوال کردم چون من با پارس آنلان مشکل دارم می خوام مخابرات بگیرم،

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما 2 مگ نامحدود دارید؟خطتون فیبر بود؟پینگتون همیشه روی 140 یا 150 هست؟شده تا حالا کمتر از این بشه؟
    واقعا معضرت می خوام اینقدر سوال کردم چون من با پارس آنلان مشکل دارم می خوام مخابرات بگیرم،
    سلام بله نامحدود هست در باره خط اطلاعی ندارم بالا گفتم بیشتر اوقات همنه که میبینید بعضی وقتا مثل همین دو روز افتضاح شده بود که دوباره اوکی شد این حالت رو داره همیشه توی 1 ماه چند روزی بهم میریزه یه زمانی که مسیر آذر بایجان بود پینگ 86 هم روی فرانکفورت تجربه کردم که متاسفانه دیگه تکرار نشد
    توی اتریم آنلاین یا دانلود از طریق گوشی ها آپدیت و .... که تک کانکشن هستن معمولا فول 245 کیلوبایت سرعت میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بله نامحدود هست در باره خط اطلاعی ندارم بالا گفتم بیشتر اوقات همنه که میبینید بعضی وقتا مثل همین دو روز افتضاح شده بود که دوباره اوکی شد این حالت رو داره همیشه توی 1 ماه چند روزی بهم میریزه یه زمانی که مسیر آذر بایجان بود پینگ 86 هم روی فرانکفورت تجربه کردم که متاسفانه دیگه تکرار نشد
    توی اتریم آنلاین یا دانلود از طریق گوشی ها آپدیت و .... که تک کانکشن هستن معمولا فول 245 کیلوبایت سرعت میده
    به نظر شما برای گیم هم جواب میده؟منظور شما از تک کانکشن چیه؟قبلا سرویس از شرکت دیگه ای هم داشتید؟

9. این کاربر از motefarreghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر شما برای گیم هم جواب میده؟
    من bf4 بازی میکنم خودم بله توی این بازی حداقلش جواب میده البته توی انتخاب سرورای پینگ پایین یکم محدودیت دارین بستگی به مسیری داره که به نت شما بدن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    يه سوال
    ايا از طريق اينترنت مخابرات ميشه به appstore وصل شد و ارور 1009 رو رد كرد؟
    ممنون

12. این کاربر از konjkavkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •