تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1291 از 1805 اولاول ... 2917911191124112811287128812891290129112921293129412951301134113911791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,901 به 12,910 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببینید این سرویس ها به صورت قرارداد یکساله هست و دو حالت پرداخت داره ، یکی اینکه هزینه هر ماه روی قبض تلفنتون میاد و دوم اینکه هزینه کل سرویس را از ابتدا پرداخت کنید.

با توجه به اینکه باید قرارداد را امضا کنید و مودم را هم تحویل بگیرید پس قطعا نیاز به مراجعه حضوری هست.حالا شما یه تماس با 2020 هم بگیرید ولی بعیده که بدون مراجعه حضوری ثبت نام کنند ولی به طور قطع از طریق اینترنت این امکان وجود ندارد.
    ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومی
    2020 متاسفانه دچار اختلال هست
    فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه

2. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومی
    2020 متاسفانه دچار اختلال هست
    فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه
    خواهش می کنم. الان نگاه کردم ظاهرا از طریق این سایت هم می تونید ثبت نام کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی ظاهرا یک هزینه 9 تومانی بابت دایری در نظر می گیره . (حضوری تشریف ببرید این هزینه اعمال نمیشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اینترنتی نمیشه ثبت نام و پرداخت کرد ؟
    متاسفانه مدت رو حذف کردن و من امشب مدت زمانیم تموم میشه

طرحت چیه دوست گرامی چون پاییزه طلایی که میشه زمان وحجم خرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان اینم قرارداد طرح کمپین تابستانه که باید بدونیم:

ببخشید دوستان من الان مشهد نیستم و می خوام از طریق این سایت بالا برای این طرح ثبت نام کنم ( 9000 تومان به جهنم میدم). آیا باید حتما مراجعه حضوری هم داشته باشم چون به خدا تا آخر تابستون فکر نکنم بتونم بیام مشهد.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان اینم قرارداد طرح کمپین تابستانه که باید بدونیم:

ببخشید دوستان من الان مشهد نیستم و می خوام از طریق این سایت بالا برای این طرح ثبت نام کنم ( 9000 تومان به جهنم میدم). آیا باید حتما مراجعه حضوری هم داشته باشم چون به خدا تا آخر تابستون فکر نکنم بتونم بیام مشهد.
    ثبت نام کنید ، خودشون تماس میگیرن برای پیگیری و فکر کنم بشه حضوری هم نرید.

من الکی فرم رو پر کردم و چند روز بعد از مرکز مخابراتیم زنگ زده بودن که شما چه طرحی میخواهید و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب حالا زنگ بزنن. شماره حساب هم می دن ؟ برای پرداخت پول باید مراجعه حضوری داشته باشیم یا نه؟ از کجا اون ها رو بفهمونیم که پول واریز کردیم . ای خدا چه گیری کردیم. من چند وقتی هست که خونه رو اجاره کردم و هنوز adsl به نام مستاجر قبلی خونه اس گیر ندن که نه خود مستاجر قبلی و صاحب adsl باید باشه و قرارداد و امضا کنه. باید چی کار کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا ببخشید این میگه تو سایت برا ثبت نام باید شماره خونه رو همراه با کد وارد کنی ولی فقط 7 رقم قبول میکنه و شماره های جدید که 8 رقمه وارد نمیشه کسی نمدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اقا ببخشید این میگه تو سایت برا ثبت نام باید شماره خونه رو همراه با کد وارد کنی ولی فقط 7 رقم قبول میکنه و شماره های جدید که 8 رقمه وارد نمیشه کسی نمدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟
    دوست من ، کد بدون صفر قبلا 3 رقم بوده که الان شده 2 رقم و شماره ها 7 رقم که الان شده 8 رقم ، پس شماره به همراه کد قبلا 10 رقم بوده که الان هم همون 10 رقمه...

ولی کلا شما می تونی همون شماره قدیم رو وارد کنی و مشکلی نیست و خودشون می فهمن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

آقا اگه با این روش ثبت نام کردی و adsl گرفتی میشه مراحله بعد از زنگ زدن مخابرات به خونه( بر اساس گفته دوس عزیز دیگر که گفته بود الکی ثبت نام کرده و به خونش زنگ زدن ) رو توضیح بدین که آیا مراجعه حضوری هم ازتون خواستن یا نه و نحوه چگونگی واریز پول. ممنون میشم دوست عزیز بعدا توضیح بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام داداش قیمتشم رو هم اعلام میکردی شبانه داراشو چقدر دادی واسه ما که فیبر هستیم بدونیم چقدر باید بسرفیم
    آقا اگه با این روش ثبت نام کردی و adsl گرفتی میشه مراحله بعد از زنگ زدن مخابرات به خونه( بر اساس گفته دوس عزیز دیگر که گفته بود الکی ثبت نام کرده و به خونش زنگ زدن ) رو توضیح بدین که آیا مراجعه حضوری هم ازتون خواستن یا نه و نحوه چگونگی واریز پول. ممنون میشم دوست عزیز بعدا توضیح بدین.
    باشه دادا من فردا اول میرم امور مشترکین اگه از اونجا شد که هیچی اگه نه از همون سایت ثبت نام میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •