ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومی
2020 متاسفانه دچار اختلال هست
فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه
ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومی
2020 متاسفانه دچار اختلال هست
فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه
خواهش می کنم. الان نگاه کردم ظاهرا از طریق این سایت هم می تونید ثبت نام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ظاهرا یک هزینه 9 تومانی بابت دایری در نظر می گیره . (حضوری تشریف ببرید این هزینه اعمال نمیشه)
طرحت چیه دوست گرامی چون پاییزه طلایی که میشه زمان وحجم خرید
دوستان اینم قرارداد طرح کمپین تابستانه که باید بدونیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان من الان مشهد نیستم و می خوام از طریق این سایت بالا برای این طرح ثبت نام کنم ( 9000 تومان به جهنم میدم). آیا باید حتما مراجعه حضوری هم داشته باشم چون به خدا تا آخر تابستون فکر نکنم بتونم بیام مشهد.
ثبت نام کنید ، خودشون تماس میگیرن برای پیگیری و فکر کنم بشه حضوری هم نرید.
من الکی فرم رو پر کردم و چند روز بعد از مرکز مخابراتیم زنگ زده بودن که شما چه طرحی میخواهید و ...
خوب حالا زنگ بزنن. شماره حساب هم می دن ؟ برای پرداخت پول باید مراجعه حضوری داشته باشیم یا نه؟ از کجا اون ها رو بفهمونیم که پول واریز کردیم . ای خدا چه گیری کردیم. من چند وقتی هست که خونه رو اجاره کردم و هنوز adsl به نام مستاجر قبلی خونه اس گیر ندن که نه خود مستاجر قبلی و صاحب adsl باید باشه و قرارداد و امضا کنه. باید چی کار کنم.
اقا ببخشید این میگه تو سایت برا ثبت نام باید شماره خونه رو همراه با کد وارد کنی ولی فقط 7 رقم قبول میکنه و شماره های جدید که 8 رقمه وارد نمیشه کسی نمدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟
دوست من ، کد بدون صفر قبلا 3 رقم بوده که الان شده 2 رقم و شماره ها 7 رقم که الان شده 8 رقم ، پس شماره به همراه کد قبلا 10 رقم بوده که الان هم همون 10 رقمه...
ولی کلا شما می تونی همون شماره قدیم رو وارد کنی و مشکلی نیست و خودشون می فهمن
آقا اگه با این روش ثبت نام کردی و adsl گرفتی میشه مراحله بعد از زنگ زدن مخابرات به خونه( بر اساس گفته دوس عزیز دیگر که گفته بود الکی ثبت نام کرده و به خونش زنگ زدن ) رو توضیح بدین که آیا مراجعه حضوری هم ازتون خواستن یا نه و نحوه چگونگی واریز پول. ممنون میشم دوست عزیز بعدا توضیح بدین.
باشه دادا من فردا اول میرم امور مشترکین اگه از اونجا شد که هیچی اگه نه از همون سایت ثبت نام میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)