عزیز لباس های سپاه که سایز بندی داره!!
1 و 2 و 3
و شما هر سایزی باشی راحت لباس گیرت میاد!!
و حالا چه عجله ای هست که تا رفتین آموزشی دو سه روز هم بیاین خونه؟؟ خب الان تا نوزدهم حدود 6 روز وقته میتونید هر کاری دارید رو انجام بدین!! ...
عزیز لباس های سپاه که سایز بندی داره!!
1 و 2 و 3
و شما هر سایزی باشی راحت لباس گیرت میاد!!
و حالا چه عجله ای هست که تا رفتین آموزشی دو سه روز هم بیاین خونه؟؟ خب الان تا نوزدهم حدود 6 روز وقته میتونید هر کاری دارید رو انجام بدین!! ...
سلام
دوستان من مدارکمو پست کردم چند روز طول میکشه برگه اعزامم بیاد در خونه؟
برگ سبزت حدودا ده روز دیگه میاد که توش تاریخ اعزام خورده البته همین فردا هم میتونید المثنی اون رو بگیرید
برگ سفید هم حدودا ده روز قبل اعزام
sent from my open source device
دوستان من دومین مرخصیم رو هم اومدم. دو هفته از آموزشی گذشت.
هفته ی اول از لحاظ روحی روانی فشار زیادی اومد هفته ی دوم از لحاظ جسمی! این هفته ما رسما تمرین های رژه و صف جم رو شروع کردیم. دو سه روز اول روزی حتی 5 ساعت قدم آهسته کار کردیم! تا دو روز پیش پاهام به شدت کوفته بود و درد میکرد. اما بعدش راه افتادیم و فشار کمتر شد. امروز هم توی صبحگاه یه خیلی خوب از طرف افسر میدان گرفتیمتوی هفته ی گذشته یه جلسه تمرین شبیه ساز تیراندازی رفتیم. خوب بود حال داد. اسلحه ای که به ما میدن برخلاف بقیه گروهان ها ژ3 هست که خیلی سنگینه و بعضی وقتا اذیت میکنه وزنش. نکته ی دیگه ای که به ذهنم میرسه اینکه تمام بچه های گروهان (از دم) سرما خوردن! یعنی اگه توی فصل سرد دارین میرین آموزشی شک نکنین که سرما خواهید خورد!!!
حالا گفتی به شما خیلی خوب دادند به ما خیلی ریتمیک و کلاسیک با صدایه بلند گفت : حـــــیف نـــون
کلا اسلحه رژه ژ3 هست و واقعا هم سنگینه مخصوصا وقتی باید یک دستی بگیریش
با سلام
ما با کلاشینکف رژه میرفتیم البته کلا احمد بن موسی رژه با اسلحه نداره ها ولی شانس ما بود...
یه روشی یادت میدم تا زیاد بهت فشار نیاد.
وقتی که میخوای حالت بدست فنگ بگیری و آماده بشی برای رژه سعی کن خشاب اسلحه روی دست چپت بزاری (بالاتر از ساعد پشت آرنج اسمشو نمیدونم همونجا که دست تا میشه) و قسمت تحتانی اسلحه رو با دست راست نگه داری و یا اینکه خشاب اسلحه رو داخل پیراهنت بزار .تا زیاد بهت فشار نیاد.
[حذف شد]
Last edited by Ezel; 02-01-2013 at 20:14. دليل: ادبیات نامناسب
ممنون از جوابتون .
البته من ارتش افتادم اونجام لباساش اینجوریه ؟
در رابطه با این سوالی که پرسیدم هم خودم از دیروز تا حالا یه مقدار پرس و جو کردم و به یه نتایجی رسیدم که گفتم جوابهاش رو بزارم شاید بدرد دوستان خوردمن افتادم رباط کریم - پرندک - مرکز آموزش گروه 33
نیروی زمینی ارتش
1 - کسی میدونه چه جور جاییه ؟
2 - این قضیه گروه 33 چیه ؟
3 - تاریخ اعزامم 19 دی هست ساعت 6 صبح . مستقیم باید برم اونجا یا از میدون سپاه می فرستن ؟
4 - کسی میدونه از تهران چه طور میشه رفت به همین پادگان ؟
1 - تا اونجایی که پرسیدم خیلی جای جالبی نیست و بعضی ها هم رده پادگانهایی مثل عجب شیر قرارش می دن .
2 - تا اونجایی که فهمیدم پرندک 3 تا گروه آموزشی داره : گروه 23 تکاور - گروه 33 توپخانه - گروه 99 پدافند هوایی
3 - خودم باید برم .
4 - با قطار پرند اگر اشتباه نکنم میشه رفت . امشب دارم میرم راه اهن یه آمار بگیرم .
باز اگر دوستان اطلاعی دارن یا اگر اشتباه گفتم خوشحال میشم که اطلاع بدن .
سلام
دوست گرامی شما روی مرخصی حساب باز نکن اما امکان داره که مرخصی بدن
ولی به نظر خود شما حالا رفتین آموزشی دو روز هم بهتون مرخصی دادن گفتن برید لباساتونو درست و راست کنید ؛ فکر میکنید این دو روز چه دردی رو دوا میکنه؟چون باز شما باید برگردید و 54 روز دیگه حضور بزنید.(منهای مرخصی ها)
به ما که مرخصی ندادن اما به دوره بعد از ما دو یا سه روز مرخصی دادن ... اما توی سپاه که میگن لباساتونو دست نزنید ؛ تنگ نکنید و..
فقط یه چیزی که ممکنه بدرد سربازان عزیز و بی حوصلهبخوره کش هست برای پوتین ؛یه کش هایی هست دقیقا مثل بند پوتین هست که میتونید از نظامی فروشیها تهیه کنید. و از زیر باز و بستن بند پوتین که خودش زیاد وقت میگیره در برید .
![]()
خوبه ، تقریبا آموزشی ما هم 06 همینطوری بود پوستمون رو 2 هفته اول حسابی کندن !
این " خیلی خوب " گفتن فرمانده میدان داستانای جالبی داشت ! روزای آخر تو جواب سپاس جناب چه چیزا که نمیگفتیم !!!
ژ3 اسلحه ای به شدت تهاجمی و وحشی هست ، رفتی میدون تیر اولین تیری که باهاش شلیک شد مغزت سوت کشید میفهمی ، تو میدون تیر فقط باید مراقب لگد این اسلحه بود بعدش عاشقش میشی !
نزدیک پایان دومین هفته آموزشی، اولین مرخصی سراسری به سربازان مالک اشتر اراک داده شد
هوا در برخی روزها به شدت سرد، مه آلود و برفی بود (رکورد -10 درجه سانتیگراد هم داشتیم)
وضع کلی پادگان رضایت بخش بود و از چیزی که من انتظار داشتم کمی قابل قبول تر بود
ظاهرا تنبیه دسته جمعی خلاف آیین نامه است ولی گروهان ما 2 بار تنبیه دسته جمعی شد
1- یکبار فرمانده گروهان دستور داد اول صبح تمام تشکها و پتوها و ... رو بیاریم توی محوطه
2- دفعه بعد هم معاون فرمانده از ساعت 7 تا 8 شب تو سرما بهمون دستور داد خبردار بایستیم و 8 تا 9 توی آسایشگاه
(من در قدس-جهاد هستم)
اکثر گروهان ما بچه های خوزستانی و بعد هم بچه های استان مرکزی هستن
دلیل این مرخصی هم گفته میشه به دلیل بیماری گسترده در پادگان بوده..... از هر 10 نفر، 7 نفر مریض شدن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)