امتحان کردم بازم نشددوستان تورو خدا کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممک
![]()
امتحان کردم بازم نشددوستان تورو خدا کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممک
![]()
اقا همش این میآد پدرم در اومد
کسی میتونه پوشه solution رو برام upload کنه ؟؟؟ حجمش زیاد نیست. من اهله گیفت دادن هم هستما دوستان میدوننهرکی مشکلمو حل کنه gift میدم
![]()
Last edited by pancha73; 02-07-2014 at 16:59.
دقیقا بگو کجای Solution رو آپلود کنم ؟ ( یه بار به بهم گیفت دادی ؛ اسکین آخری جکس اومد ، این سری هم میدی![]()
اصلا نیازی با آپلود نیست باو پوشهSolution رو پاک کن درست میشه ( گیفتتم نگه دار لازمت میشه )
Last edited by GL & HF; 02-07-2014 at 17:35.
پوشه رو پاک کردم اما بازم نشد،از support کمک گرفتم، یک قابلیت هست که میتونه patch رو دوباره دانلود کنه که بهش میگن re-patch الان اونو دارم امتاحان میکنم ببنم چی میشه الان داره از اول پچ رو دانلود میکنه،این support لول خیلی خوبه ،کی گفته اینا support ضعیفی دارن؟؟!! اتفاقا خیلی کمک های خوبی میکنه،خلاصه دعا کنین درست شه![]()
دوستان این آپدیت هایی که ما می کنیم. دقیقا کدوم فولدر هستش ؟
آقا من که داشتم مثه بچه آدم لولمو بازی میکردم این strife چی بود دیگه؟ اصن تو سروراش گونجیشک هم پر نمیزنه
حالا حالاها مونده تا مثل لول شه.البته جند تا چیز باحالم داشت که خوشم اومد مثلا میتونستی بگی یه جونوری از base برات آیتم بیاره!
سوال های دم دستی و ساده رو خوب جواب میدن ولی وقتی یه سوال فنی یا ریز بپرسی 2 هفته لفتش می دن آخرم جوابی بهت نمیدن، بعد هم یه ایمیل میاد یه Survey میگه از Support راضی بودید یا نه؟![]()
من که 2 دفعه تاحالا سوال کردم هر 2 دفعه طرف گفته من نمیدونم ولی ایمیلتو Forward می کنم به بالاتر جوابتو بدن، دیگه هم خبری از بالاتر نشد که نشد. منم تو Survey همه رو زدم Not Satisfied![]()
اقا درست نشد بازم رو این فایلmissfortune_cowgirl_TX_CM.ddsگیر میکنه fail میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)