تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1291 از 2365 اولاول ... 29179111911241128112871288128912901291129212931294129513011341139117912291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,901 به 12,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند تا سوال داشتم
    یه پراید 111 دارم
    من یه 7016 کنوود نصب کردم
    باند ام هم 6993 کارکرده پایونیره
    و یه دست باند 6975 پایونیر نو هم رو ال 90 مون بستیم
    بنظرتون کدوم باند رو 7016 باشه بهتره اگه 6975 رو ببندم بهتر نمیشه؟
    +
    یه آمپ و ساب خوب در حد اینکه جفتشون در حدود 400 تا 500 تومن در بیاد که به 7016 بخوره
    معرفی میکنید؟
    +
    از تنظیمات دقیق 7016 چه جوری میشه سر در آوورد؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تفاوت در خيلي چيزها هست.
    از قطعات و متريال كه در برخي از آنها طلا نيز بكار رفته بگير تا شكل ظاهري و....
    مثلا يه پخش مثل ناكاميچي مكانيزمي در پخشهاش داره (البته قديمي ها) كه 6 تا CD داخل خود پخش چنج مشوند.
    يا پايونير p99 از DAC ي استفاده ميكنه كه شاهكاره. صداي موزيك رو كاملا نزديك به سورس پخش ميكنه و لذا قيمتي حدود 3 ميليون تومان دارد.
    پخشهاي حرفه اي كلاريون كه از سيستم كنترل صفحه لمسي و همچنين سيستمهاي آناليز صدا و DSP يه بسيار پيشرفته در آنها بكار برده ميشه كه قيمت آنها رو به 1400 دلار ميرسونه.
    پخشها ايكليپس يا راكفورد فازگيت با خروجيهاي Pre Out 8Volt و امكانات بالا.
    پخشهاي آلپاين صدا رو بسيار با جزئيات پخش ميكنه و كراس اوورهاي اكتيوي كه داره با تغيير در فركاكنس و شيب كات آف شنوده اين تغييرات رو كاملا حس ميكنه
    و.....
    پخش كن وود U456 ميتونه گزينه مناسبي باشه.
    آلپاين تايپ J هم تو رنج قيمت مورد نظرتون اسپيكرهاي مناسبي داره.مثل 69c3
    دوست عزیز u456دیدم تو سایت رسمی خودش خوشم اومد سه تا سئوال .کیفیت پخشهای کنوود به پایونیر وسونی یا جی وی سی میرسه.این مدل الان قیمتش چنده ؟وسئوال سوم اینکه مدل U553BTچند درمیاد این بلوتوث که رو پخش های مشین گذاشتن به چه درد میخوره یا همین رابطIPODکه نوشتن ؟؟؟؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا حمید گل
    آقا حمید یه سوپرتویتر خوب و همچنین ارزون چی پیشنهاد میدید؟
    میخوام کنار میدرنج 8 اینچی کرانج بزارم
    مرسی.
    راستی یکی از بچه ها میدرنج ارث کواک داره میخواد بفروشه البته آک هست . میخوام بدونم به درد بخور هست و کیفیت داره؟ 10 اینچ
    EARTHQUAKE EQ-104

ممنون
    سلام محمد جان.خوبی؟کم پیدا شدیا!!
    محمد من صدای میدرنجهاش رو نشنیدم ولی میدباسش خیلی خوب بود. ووفر کاغذی و بسیار با کیفیت و کوبش پانچی داشت. البته 20cm
    تیوتر رو بزار فردا سوال کنم قرار بود ارت بیاد.خبرش رو میدم بهت.
    نوکرتم حمید اقا.امپم 1500 خوده راکی رو گرفتم.اخه یکی از دوستام گفت تازه با 1200 راه میوفته و راحت میتونه تا 1800 یا حتی 2000 تحمل کنه ک دیگه بوجه نرسید وگرنه 2500 بر میداشتم.t2 رو 1700 گرفتم امپم 2150.لامسب هم امپ هم ساب خیلی خوشگلن
    منتظرم پخش و کامپم دستم برسه دیگه بریم تو کارش.دل تو دلم نیس تا صداشونو بشنوم!
    الانم تنها مشکلم برقه و باطری اخه abs 206 نمیذاره باطری بزرگ جا بشه.از چندتا باطری ساز پرسیدم گفتن واست درستش میکنیم ولی خیلی قیمتای پرتی گفتن اصن افسرده شدم.با باطری دلکور تقریبا 1 تومن میشد.واسه big3 ام یکی از دوستام قول پک صفرکیجو بهم داده.حالا ببینم چکار میکنه. دل تو دلم نیس چکار کنم؟!!!از طرفی ام میترسم تا الان الکی هزینه کرده باشم و نتونم برقشو تامین کنم.حمید اقا دستم به دامنت
    من کوچیکت امیر هستم.چرا اتفاقا بچه تهرانسرم داداش
    آقائی امیر جان.
    من حواس پرت همش فکر میکردم ماشینتون پرایده.آره 206 کمی بد باره.BIG3 هم روش سخت انجام میشه.
    خیلی خوب شد 1500 رو گرفتی. لامصب این سابهای راکفورد با Sens پائینی که دارن خیلی بد درایو هستند.ولی 1500 انشاءالله درایوش میکنه. اون برگه استاندارد CEA2006 تونا RMS رو چند زده؟S/N رو چند تائید کرده؟1800 وات RMS تائید کرده؟
    من باطری ساز خوب سراغ دارم.فردا تماس میگیرم ببینم میتونه کمکت کنه.اگر okبود شماره اش رو بهت میدم خودت هماهنگ کن باهاش.
    من هم بی صبرانه منتظر شنیدم T2 هستم.میخوام ببینم به ساب X-ion 12-800 محمدرضا 2010 میرسه
    خدا رو شکر بچه های این فروم هم دارن کم کم های میشن.خیلی خوشحالم
    انشاءالله جیب همگی تون پر از پول باشه تا دیگه کسی مشکلی برای سیستم خوب و مشتی نداشته باشه.الهی آمین.
    سلام دوستان
    یه چند تا سوال داشتم
    یه پراید 111 دارم
    من یه 7016 کنوود نصب کردم
    باند ام هم 6993 کارکرده پایونیره
    و یه دست باند 6975 پایونیر نو هم رو ال 90 مون بستیم
    بنظرتون کدوم باند رو 7016 باشه بهتره اگه 6975 رو ببندم بهتر نمیشه؟
    +
    یه آمپ و ساب خوب در حد اینکه جفتشون در حدود 400 تا 500 تومن در بیاد که به 7016 بخوره
    معرفی میکنید؟
    +
    از تنظیمات دقیق 7016 چه جوری میشه سر در آوورد؟
    6975 رو باید با آمپ ببندی وگرنه بدرد نمیخوره.
    برای تنظیمات 7016 هم این تاپیک رو مطالعه کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز u456دیدم تو سایت رسمی خودش خوشم اومد سه تا سئوال .کیفیت پخشهای کنوود به پایونیر وسونی یا جی وی سی میرسه.این مدل الان قیمتش چنده ؟وسئوال سوم اینکه مدل U553BTچند درمیاد این بلوتوث که رو پخش های مشین گذاشتن به چه درد میخوره یا همین رابطIPODکه نوشتن ؟؟؟؟؟
    مسلما کن وود صدای بهتری نسبت به پایونر داره.
    قیمتش حدود 300 هست.
    u553BT رو فردا باید از شرکت قیمت بگیرم.

4. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

می خواستم ببینم میشه از هد یونیت های تک دین توی قاب دو دین استفاده کرد ؟( یه چیزی مثل تبدیل 2 دین به تک دین )

من پخش فابریک مزدا رو چون امپ نمی خورد عوض کردم ولی اشتباه کردم و از این به اصطلاح فابریک ها گرفتم ( به خاطر کنترل روی فرمان )
    ولی بدبختانه از همون روز اول شروع به اذیت کردن کرد (موقع نصب اگه طبق کاتالوگش سیمها رو نصب می کردیم نویز مینداخت وحشتناک مجبور شدیم از یه سیم دیگه همرنگ برق بگیریم که اون هم الان فکر کنم داره مشکل ایجاد میکنه - یکی از تویترها سوخته و ساب هم قطع و وصل میشه - )

الان می خوام اگه بشه از 7150 ی که دو سال قبل خریدم (همرا با سایر قطعات سیستم با راهنمایی شما ) اسفاده کنم

امکان پذیر هست ؟

پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟

با تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

می خواستم ببینم میشه از هد یونیت های تک دین توی قاب دو دین استفاده کرد ؟( یه چیزی مثل تبدیل 2 دین به تک دین )

من پخش فابریک مزدا رو چون امپ نمی خورد عوض کردم ولی اشتباه کردم و از این به اصطلاح فابریک ها گرفتم ( به خاطر کنترل روی فرمان )
    ولی بدبختانه از همون روز اول شروع به اذیت کردن کرد (موقع نصب اگه طبق کاتالوگش سیمها رو نصب می کردیم نویز مینداخت وحشتناک مجبور شدیم از یه سیم دیگه همرنگ برق بگیریم که اون هم الان فکر کنم داره مشکل ایجاد میکنه - یکی از تویترها سوخته و ساب هم قطع و وصل میشه - )

الان می خوام اگه بشه از 7150 ی که دو سال قبل خریدم (همرا با سایر قطعات سیستم با راهنمایی شما ) اسفاده کنم

امکان پذیر هست ؟

پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟

با تشکر
    سلام علي جان.
    من تا حالا نديدم همچين قابي رو ولي براي راهنمائي بيشتر يه شماره خدمتت ميدم اگر ايشون هم نتوانست راهنمائي و كمكت كنه ديگه چاره اي نداري گلم.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان.خوبی؟کم پیدا شدیا!!
    محمد من صدای میدرنجهاش رو نشنیدم ولی میدباسش خیلی خوب بود. ووفر کاغذی و بسیار با کیفیت و کوبش پانچی داشت. البته 20cm
    تیوتر رو بزار فردا سوال کنم قرار بود ارت بیاد.خبرش رو میدم بهت.
    چیکار کنیم دیگه . باید کمکم سیستم بازی رو بزارم کنار فقط سیستمم رو تکمیل کنم دیگه میبوسم میزارم کنار
    البته نوشته مید باس اون مدلی که گفتمو . یکی بهم میگفت صداش کیفیت نداره و مثل باند مسجد میمونه . بعد من میتونم به عنوان میدرنج ازش استفاده کنم؟ بیشتر دنبال کیفیت هستم و پرتاب صدا
    مدل رو تو پست قبل براتون نوشتم اگه ممکنه یه نگاه بندازید ببینید همونیه که قبلا دیدید.
    تویتر هم قیمتاش بالائه مثلا از هرتز ST 25 یا 35 یا 44 هست قیمتش بین 320 تا 420 تومن هست . یه سوپر تویتر سبک تر هم جواب منو بده فکر کنم
    راستی آمپ rub2500.1 چه جوریه؟ قیمت داری؟ برای سابم میخوام
    بازم تشکر

9. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

718 رو 215 گرفتي؟آكبدن؟چه خوب خريد.حدود 240 هست قيمتش.
    والا آقا حمید کارتونش که یکم دربو داغون میزنه،یکم،ولی خوب شک دارم دیگه،خودشم گفت بالاتره،حتی 1550 ازبقیه جاها پرسیدم بالاتر بود ولی اونم 215 داد،پول لازم بود فک کنم
    این باند فیک هم داره؟
    اسم دقیقش HQ718 بود
    حالا از همه اینا گذشته ارزش 450 داره؟ صدای خوبی میده؟
    بعدا یه سوال خصوصیم دارم که از شهرستان برگشتم ازتون میپرسم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان نیاز با راهنمایی و مشاوره شما دارم
    یه باشگاه بدنسازی با محیط مفید تقریبا 330 متر الان داره با 4 تا باند مدیا و یه آمپلی مدیا کار میکنه ولی از کیفیت باندا اصلا راضی نیستم یه جورایی صدا میبیچه

شنیدم باندهای jbl خوبه 15 اینچی/میگن 2 تاش جواب کارو میده و دیگه نیاز به آمپلی هم نیست

اگر ممکنه دوستان راهنمای کنن و بگن کلا چه باندهای هست که به کارم میاد و قیمت و مارک و مدل باندها به همراه قیمت ها رو همینجا بزارید
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید.
    یه سیستم کوچیک دارم که میخواستم بهش یه آمپ مونو و یه ساب اضافه کنم احتمالا پخشم هم عوض کنم. پخشم. که احتمالا 7016 کن وود میگیرم. می خواستم ببینم قیمت ساب و آمپ مونو در حد خوب حدودا چقدر در میاد؟
    در حال حاضر از آمپ دو کانال استفاده می کنم.
    مرسی.

داره خودمونی میشه Assassins01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید.
    یه سیستم کوچیک دارم که میخواستم بهش یه آمپ مونو و یه ساب اضافه کنم احتمالا پخشم هم عوض کنم. پخشم. که احتمالا 7016 کن وود میگیرم. می خواستم ببینم قیمت ساب و آمپ مونو در حد خوب حدودا چقدر در میاد؟
    در حال حاضر از آمپ دو کانال استفاده می کنم.
    مرسی.
    اگه خوب و با کیفیت میخای تقریبا 1تومن به بالا
    به نظر من اینفینیتی 1250 و تایپ s الپاین گزینه های خوبی هستن برای ساب ووفر
    واسه آمپم hcp1d hertz خیلی خوبه

14. این کاربر از Assassins01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •