بین 16تا 24 نوسان میکنه
سرویس نامحدود فایده نداره، محدودش بگیری بهتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بین 16تا 24 نوسان میکنه
سرویس نامحدود فایده نداره، محدودش بگیری بهتره
چون شب نمیتونم دانلود بزارم نامحدود گرفتم وگرنه میزدم تو خط محدود![]()
دوباره این اندیشه مشکل دار شده دی سی شدن ها دوباره شروع شد پشتیبانی هم که رو هوا![]()
شما کلا دیسکانت میشی یا اینکه چراغ adsl ات روشنه و تبادل دیتات هر چند دقیقه قطع میشه ؟؟ مثلا سر دانلود صفر بشه و بعد 1 الی 2 دقیقه همی چی ردیف شه.
لینک دارم مشکل لینک نیست کلا دی سی میشه بعد چند دقیقه خودش وصل میشه بعضی اوقاتم وصل نمیشه مودم ریستارت می کنم کلی کلنجار میرم تا ردیف بشه
مال منم یک هفته ای هستش که اینجوری شده. پشتیبانی هم که انگار نه انگار. عین این میمونه که میدونن مشکل از کجاست ولی اقدام نمی کنن (منظورم اینه که خودشون مشکل رو به وجود آوردن تا کمتر دانلود کنی .یه همچین حالتی )مال شما از اول اینجوری بوده؟؟همون اولا دانلودت زیاد بود؟؟من که دارم فعلا تمام جوانب رو بررسی و اصلاح می کنم تا ببینم مشکل برطرف میشه یا نه . اگر شد که هیچی وگرنه ( ناچارا) از روشی که برای گیلانت استفاده کرده بودم اینجا هم باید استفاده کنم تا جواب بگیرم.
به من گفته بودن مشکل مخابرات هست این حرفی که بهم زدن واسه 1ماه پیشه بعد بهم گفتن که مشکلتون حل میشه گفتم تا هفته سوم خرداد دیگه حل گفتن اره اگه حل نشد مودم باید عوض کنید (یه چیزی میگننا)
دانلودم زیاد نیست بعضی اوقات شب که یه فیلمی چیزی میزارم واسه دانلود میام میبینم مثلا تا 50درصد دانلود شده بعد خود اندیشه دی سی کرده نمیدونم والا چی بگم خستم کردم
دوستان مخابراتی برای ما هم همین داستان پیش اومده!........شب و روز دقیقه به دقیقه دیسکانکت!
از چند تا از رفقا هم پرسیدم..........اونام مشکل داشتن!
دزدی توو روز روشن!
همچنان منتظرم دوستان!
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)