خوب همه میدونن نیکون و کنون بهتره ولی با توجه به بودجه من و اینکه همه ی پولم میره به بدنه و پولی واسه تعویض لنز ندارم چنین فکریو کردم. حالا نظرتون چیه؟
خوب همه میدونن نیکون و کنون بهتره ولی با توجه به بودجه من و اینکه همه ی پولم میره به بدنه و پولی واسه تعویض لنز ندارم چنین فکریو کردم. حالا نظرتون چیه؟
سلام
پیشنهاد ویژه ام ixy 32 s است . موفق باشید. البته اگه یکم بیشتر هزینه کنی . در غیر اینصورت ایکسوز 220 بگیر
این مدل که شما گفتین رو دیجی کالا زده 415 بعد مدله IXY 50S زده 375.... 50s از 32s قوی تره؟!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نظرتون ذر مورد CANON 600D چیه ؟
تو اون رنج قیمت پیشنهاد بهترتون چیه و چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون از همه گی
شما میتونی با 1150 کنون 550D رو بگیری که لنز 18-55 داره و 350 پولت میمونه که 400 هم بعدا جور کنی لنز Tamron 90 macro بگیری که یه عمر حالشو ببری
ضمنا اول کار دوربین رو با همون لنز کیتش بگیری و یاد بگیری خیلی بهتره
میتونی به D3100 هم فکر کنی با همون لنز بالا که 400 یا بیشتر برات میمونه
سلام .
بچه ها قضیه این دوربینهای فوجی چیه خیلی برام جالبه که انقدر ارزونتره آیا واقعا به نسبت ارزونیش کیفیت پایین تری داره؟به نظر شما با قیمت300تومن فوجیs2980گزینه بهتری یاکنون 3400isیا حتی فوجی s4000یاظ900
به شکل ظاهری که نگاه کنی هیچ مزیتی کنون به فوجی نداره ولی چرا قیمت فوجی به نسبت خیلی پایین تره نمیدونم ؟؟
QUOTE=Pedram_mrn;7038365]دوستان یه دوربین خانگی میخوام بودجه هم 300 نهایتا 400 تومن هستش.
میخوام که عکساش نویز خیلی نداشته باشه و فیلم برداری قابل قبولی داشته باشه...
تو نور کم هم عکس های خوبی بگیره... کارمم باهاش بیشتر واید هست...
خیلی ممنون[/QUOTE]
به نظر من f550 فوجی گزنیه بهتری است با این محدوه قیمت
Last edited by Mahyar25; 07-06-2012 at 22:51.
این لنز tamaron 90 macro با مبدل رو nex 5n سوار میشه؟
قضیه این دوربینهای فوجی چیه خیلی برام جالبه که انقدر ارزونتره آیا واقعا به نسبت ارزونیش کیفیت پایین تری داره؟به نظر شما با قیمت300تومن فوجیs2980گزینه بهتری یاکنون 3400isیا حتی فوجی s4000یاظ900
به شکل ظاهری که نگاه کنی هیچ مزیتی کنون به فوجی نداره ولی چرا قیمت فوجی به نسبت خیلی پایین تره نمیدونم ؟؟
دوستان دوربین کانن میخوام بخرم واسه استفاده شخصی و (بیشتر)گرفتن عکس در محیط های باز (و کم نور گاها). مگاپیکسل اصلا برام مهم نیست میخوام تصاویر کیفیت داشته باشه و طبیعی باشه.
قیمت هم حدود 400 باشه
(احتمالا بدم از دبی برام بخرن)
ممنون میشم مدلای مناسب رو معرفی کنید.
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)