پس از پيروزي پنج بر صفر مقابل پيام مشهد
قلعهنويي: روي بازيكنان حريف به لحاظ رواني كار نميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اين شايعه كه استقلال قبل از هر بازي روي بازيكنان حريف به لحاظ رواني كار ميكند را قبول ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 5 بر صفر مقابل پيام مشهد اظهار داشت: كسب سه امتياز امروز براي ما خيلي مهم بود و با وجود اينكه پيام مشكلات خاص خود را داشت؛ اما فوتبال خوبي را ارائه كرد، بخصوص در 15 دقيقه نيمه اول ما را خيلي اذيت كردند؛ اما درخشش طالب لو باعث شد گل نخوريم.
وي افزود: براي من مهمتر از زدن پنج گل كسب سه امتياز بود. در همه بازي ها هجومي بازي ميكنيم و شكست مقابل فولاد نيز به دليل اشتباهات ما بود.
سرمربي آبي پوشان ادامه داد: بازيكنان روز به روز بهتر مي شوند و در زدن ضربات آخر دقت لازم را دارند. بارها لب خط ميروم و به آنها ميگويم كارهاي هجومي را انجام دهند. به اعتقاد من بهترين دفاع، حمله است.
قلعه نويي در ارتباط با درخشش سياوش اكبرپور در اين بازي عنوان كرد: هميشه براي ما خوب بوده است و امروز چون سه گل به ثمر رساند به چشم آمد. يك گروه آناليز داريم كه 48 ساعت پس از هر مسابقه گزارشي در مورد تك تك بازيكنان ارائه ميدهد و طبق آن اكبرپور در هفته هاي اخير هميشه جزو بازيكنان برتر استقلال بوده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه با وجود آمادگي مهاجمان اين تيم آيا باز هم سراغ جذب مهاجم خارجي ميروند، گفت: ما درگير سه جام هستيم و در سه جبهه بايد بجنگيم. در بعضي خطوط به بازيكنان جديد نياز داريم.
قلعه نويي در خصوص خبر جدايي بعضي از بازيكنان اين تيم از جمله بيك زاده و فرهاد مجيدي، اظهار داشت: سازمان ليگ طبق قانون جديد به تيم هايي كه جاي خالي در فهرست خود دارند اين فرصت را داده تا با يكديگر تبادل بازيكن كنند. بعضي از تيم ها دفاع ميخواهند و تيمي مثل استقلال نيز نياز به مهاجم دارد.
سرمربي استقلال در ادامه در مورد اين موضوع كه ناصر حجازي چند روز قبل در مصاحبه اي اعلام كرده بود حربه استقلال اين است كه قبل از هر مسابقه به لحاظ رواني روي بازيكنان حريف كار كند و به همين دليل در آستانه بازي با ابومسلم قضيه جدايي اولروم از اين تيم و پيوستن به استقلال را مطرح كرده اند، گفت: دو هفته قبل برخي تيم ها به فرهاد مجيدي و هاشم بيك زاده پيشنهاد دادند. وقتي با بازيكن ما حرف ميزنند ما هم بايد بگوييم اين يك حربه است؟
قلعه نويي ادامه داد: باشگاه مس چهار هفته پيش در مورد هاشم بيك زاده با من صحبت كرد و با فرهاد مجيدي نيز صحبت كردند. من اين حرف ها را قبول ندارم كه روي بازيكن آنها از لحاظ رواني كار كرده ايم.
سرمربي آبي پوشان درباره اينكه آيا قصد به خدمت گرفتن عرفان اولروم را دارند، ابراز داشت: قائم مقام باشگاه ابومسلم با نظري جويباري صحبت كرده است. ميخواهيم تبادل بازيكن كنيم كه به نظر من اشكالي ندارد.
قلعه نويي اضافه كرد: مسائلي كه در مورد كار كردن روي ذهن بازيكنان حريف مطرح شده تازگي ندارد. در چندين سالي كه در استقلال حضور داشتم عادت كرده ام از اين قبيل حرف ها بشنوم. وقتي استقلال نتيجه ميگيرد اين صحبت ها مطرح ميشود و اگر اين مسئله هم نبود باز مورد ديگري را مطرح ميكردند.
وي در باره اينكه قرار است رضا عنايتي به جمع آبي پوشان باز گردد گفت: در باشگاه استقلال بعضي كارها بر اساس ساختار انجام ميشود و قرار است من در اين رابطه صحبت هايي را انجام دهم. بايد ديد در آينده شرايط چگونه خواهد بود.
قلعه نويي در پايان درباره اين كه گفته ميشود از حضور واعظ آشتياني در بين دو نيمه در رختكن ناراحت ميشود، گفت: آقاي آشتياني فقط يك بار بين نيمه به رختكن استقلال آمد و اين كه من ناراحت شده ام صحت ندارم و باز تاكيد ميكنم كه هيچ اختلافي با ايشان ندارم.
انتهاي پيام/