1 - بردش با بقیه مدلا فرقی نداره !!! از این جدیدا Jasper هستن
2 - الیت هارد داره و شما میتونید با ریختن بازی تو هارد به عمر دستگاه تون کمک کنید ... ولی همین جوری فرقی
نداره !!!
3 - به من بگو کی گفته ؟؟؟
1 - بردش با بقیه مدلا فرقی نداره !!! از این جدیدا Jasper هستن
2 - الیت هارد داره و شما میتونید با ریختن بازی تو هارد به عمر دستگاه تون کمک کنید ... ولی همین جوری فرقی
نداره !!!
3 - به من بگو کی گفته ؟؟؟
خوب باز هم یک شایعه : یه سری عکس جدید از X360 slim در سایت gamekings منتشر شده :
ما هم نصف شبی معرکه گیر شدیما!!!![]()
این بابا از کجا اسلیم رو گیر آورده ؟
شاید همچین خبری باشه ولی 100% کنسول دست کسی نیست که بخواد عکس بگیره !
شما خون خودت رو کثیف نکنخیالم خیلی راحت شد
![]()
مگه خیالت ناراحت بود ؟
احتمالاً جعبش هم اون جعبه پشتیس... ؟!این بابا از کجا اسلیم رو گیر آورده ؟![]()
![]()
Last edited by OM3D; 31-03-2010 at 09:59. دليل: 1
عزیز اینی که شما داری یه جور اکسپنژن برای GTA IV به حساب میاد که دو ماجرای متفاوت با دو کاراکتر متفاوت در شهر لیبرتی سیتی(همون شهر GTA IV ) هستش. شما اگر GTA IV رو بازی نکردید حتما بگیریدش، این بازی چون بازی اصلیه داستان طولانی تری داره.
+
دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاع ندارید بندگان خدارو گمراه نکنیدآره با هم فرق داره ! دو تا داستان جداست . توی دو تا شهر جدا .
+
لطفا دوستان کمتر اسپم بدن! بار بعد بیام ببینم صحبتهای عامیانه و چت گونه کردید پستهارو پاک میکنم...
من وقتی که میرم لایو تو یکی از قسمتهای ویدئوها، فیلم ها و سریال های مختلف و جدید میاد ولی وقتی روشون کلیک می کنم error میده و باز نمیشن . در حالی که راحت بازی لایو انجام میدم و سرعتم 256 هست و فکر کنم سرعت بدی نباشه. چرا چنین مشکلی دارم
تو محیط لایو ایکس باکس چه کارایی به جز بازی میشه انجام داد؟ مثلا این face book چه کاربردی تو لایو داره؟ یا بخش مسنجر و سایر بخش ها ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید . ممنون
یه سوال دیگه
قیمت هدست و وب کم xbox360 چنده؟؟ هدست که می دونم واقعا نیازه اما به نظرتون برای لایو بهتر نیست یه وبکم هم بخرم؟ آیا اصلا وب کم هیجان خاصی رو در لایو داره و ارزش داره بخرم؟
Last edited by konami-pes; 31-03-2010 at 10:51.
بعد از صد سال از خواب زمستوتی بیدار شدی اومدی یه راست به تاپیک ما گیر دادی!!
این دوستمون sonixax هم درست توضیح دادند!!! کجا بندگان خدا رو گمراه کردند؟؟!!
این هم جمله دوستمون:
آره با هم فرق داره ! دو تا داستان جداست . توی دو تا شهر جدا .
به نظر شما نکته انجرافی داره؟
Last edited by Rohallah_tavakoli; 01-04-2010 at 09:49.
سلام
این فتحی سایت نداره؟!
قابل اعتماده!؟
قیمتاش چطوره؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)