ایرانیان نت یک اپراتور شکست خورده هست و به جهت پارتی با وزیر قبلی تونسته مجوز بگیره.
ایرانیان نت یک اپراتور شکست خورده هست و به جهت پارتی با وزیر قبلی تونسته مجوز بگیره.
متاسفانه به کرات شرکت هایی با همین سبک و مدیریت در حوزه آی تی داریم که پروژه های بزرگی با رانت و پارتی بهشون سپرده شده است و همه فقط درجا میزنند و کشور را هم عقب نگه می دارند...
آقا بحث تغییر نکردن آیپی خیلی مشکوکه، مال ما که نسل دو هم هست آیپی عوض نمیشه، اگه واسه همه اینجور نیست، پس شاید دارن اونایی رو که مشکوک میزنن اینجوری رهگیری میکنن
بله دقیقا همنیطوره
6-7 ماه پیش یکی از دوستانم که دانشجوی ارشد مخابرات هست تا اسم ایرانیان نت رو براش اوردم خندش گرفت. در مرکز شهید قندی قم تجهیزات نصب کرده بودن که پس از راه اندازی شبکشون کلی خطاو ایراد داشت و...
یه سری توضیحات دیگه هم داد که یادم نمیاد.
متاسفانه من این بحثو اینجا مطرح کردم انگار هیچکس عین خیالش نیست داره چه اتفاقاتی می افته و دلیل این کار ایرانسل چیه.![]()
یکیش همین رایتل! با پارتی اومد اگه جاش ی اپراتور مطرح میمومد الان ی رقابت خوب بینشون بود
چند بار که دیتا رو قطع و وصل کردم، و دیتای سیم رو همراه اول کردم، دوباره که ایرانسل رو انتخاب کردم آیپی عوض شد، پس میشه گفت اگه دیتا رو فقط روشن و خاموش کرد، آیپی عوض نمیشه، مگه اینکه چند دقیقه بگذره تا عوض بشه
تا چند روز پیش با تغییر نام APN آی پی عوض میشد.و فقط با MtnIracell این مشکل بود.
اما با تغییر apn هم دیگه عوض نمیشه و باید زیاد باهاش کار کرد که عوض بشه یا اینکه گوشی رو به حالت هواپیما برد و غیر فعالش کنی تا ip عوض بشه
اگه این روش هارو هم از کار بندازن فاجعه میشه اگه ip عوض نشه.برای مثال: ممکنه یه ip براتون بیفته که از لحاظ پینگی داغون باشه و یا اینترنت نداشته باشه.
آخرین خبر : ظرفيت اينترنت ۸ سال ديگر به پايان ميرسد
تاریخ انتشار: 94/02/16 21:30
ايستنا/ محققان هشدار دادهاند که اينترنت با ناتواني در همگام شدن با نياز بشر امروزي به منظور دادههاي سريعتر، به سوي يک بحران ظرفيت در حال حرکت بوده و هشت سال ديگر، نميتواند نور بيشتري منتقل کند. مهندسان ارشد مخابرات و فيزيکدانان در نشستي در انجمن سلطنتي لندن دور هم جمع شدهاند تا در مورد اقدامات لازم براي گريز از اين بحران بحث کنند. ورود تلويزيونهاي اينترنتي، خدمات پخش و رايانههاي قدرتمندتر به افزايش فشار بر روي زيرساختهاي ارتباطات بشر پرداختهاند. اکنون کارشناسان هشدار دادهاند که کابلها و فيبرهاي نوري که به ارسال اطلاعات به لپتاپها، تلفنهاي هوشمند و تبلتها ميپردازند، طي هشت سال آينده به بالاترين ظرفيت خود خواهند رسيد. تاکنون، مهندسان تلاش کردهاند تا جلوتر از تقاضا حرکت کنند و تنها طي يک دهه اخير، سرعت اينترنت را تا 50 برابر افزايش دادهاند. در سال 2005، اينترنت باند پهن از حداکثر سرعت دو مگابيت در ثانيه برخوردار بود. امروزه سرعتهاي دانلود 100 مگابيت در ثانيه در بسياري از بخشهاي جهان در دسترس قرار گرفتهاند. اما کارشناسان هشدار دادهاند که علم به بالاترين ظرفيت خود رسيده و فيبر نوري ديگر نميتواند داده بيشتري را منتقل کند. به گفته پروفسور اندرو اليس، يکي از برگزارکنندگان نشست انجمن سلطنتي لندن در روز 11 مه (21 ارديبهشت)، نتيجه اين امر افزايش بهاي اينترنت خواهد بود. فيبرهاي نوري، رشتههاي شفاف و منعطف به باريکي موي انسان هستند. اطلاعات به نور تبديل شده و پس از ارسال از ميان اين فيبرها، مجددا به اطلاعات تبديل خواهند شد. تاکنون شرکتهاي اينترنتي با افزايش نيازها، به ارسال دادههاي بيشتر از ميان يک فيبر ميپرداختند. اما با رسيدن اين فيبرها به حداکثر ظرفيتشان، ديگر انتقال نور بيشتر مقدور نخواهد بود. اين شرکتها ممکن است از کابلهاي اضافي استفاده کنند که به معني افزايش قيمت اينترنت خواهد بود. همچنين به گفته کارشناسان، افزايش سرعت انتقال داده به معني استفاده از مقادير زيادي از برق است. اينترنت از ميزان انرژي مشابه صنايع هواپيمايي استفاده ميکند که برابر با دو درصد کل مصرف انرژي يک کشور توسعهيافته است. اين ميزان تنها براي انتقال داده بوده و اگر رايانه، تلفن همراه و تلويزيون را به آن اضافه کنيم، اين ميزان به هشت درصد از مصرف انرژي کشور خواهد رسيد. به گفته پروفسور اليس، اين مشکل بزرگي است؛ زيرا اگر بخواهيم چندين فيبر را براي جلوگيري از پايان ظرفيت اينترنت اضافه کنيم، تا حدود 15 سال آينده، انرژي به پايان خواهد رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر گوشی که یه آیپی ولید اختصاص نمیدن که عوض شدنش مهم باشه یا نباشه. گوشی شما آیپی رینج 10 میگیره و رو آیپی ولید بی تی اس NAT میشه.
در مورد این بحث IP که دوستان مطرح می کنند ، مجددا عرض می کنم که جای نگرانی نیست .از لحاظ فنی اصلا ممکن نیست که به هر نفر یک IP ولید استاتیک بدهند و توسط آن رفتار کاربر را زیر نظر بگیرند و متوجه شوند که چه کارهایی کرده که اصلا اگر چنین هدفی مطرح باشد نیاز به این کار نیست و خیلی ساده میشه این کار را کرد.
پ ن : به نظر میرسد با توجه به اینکه ساختار شبکه نسل سوم IP Base هست ، شما وقتی وارد شبکه نسل سوم میشوید (اتصال به شبکه و نه قطعا استفاده از دیتا) ، برای شما یک IP در شبکه تعریف میشود و تا وقتی که این ارتباط برقرار باشد این IP عوض نخواهد شد. بازم تاکید می کنم که اتصال به شبکه به معنی استفاده از دیتا نیست و همینکه شما آنتن را از شبکه 3g دریافت کنید منظورم هست.
برای تستش هم اینکه شما وقتی در شبکه نسل سوم هستید و IP دریافت کردید ، یکبار مد گوشی را روی حالت فقط نسل دوم بزارید و سپس به مدل 3g برگردید که در این صورت IP تغییر خواهد کرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)