نه آقا اینا همش دستکاری های خود مخابراته...
دیشب با اکانت دوستم فیکس 250kB/s دانلود میکرد ولی با اکانت خودم یک صفحه هم باز نمی کرد.(تازه سرویس من 10 مگ هست مثلا)
نه آقا اینا همش دستکاری های خود مخابراته...
دیشب با اکانت دوستم فیکس 250kB/s دانلود میکرد ولی با اکانت خودم یک صفحه هم باز نمی کرد.(تازه سرویس من 10 مگ هست مثلا)
جدی میگی دوست عزیز؟!
اگه زنگ بزنیم 2020 حسابی دعوا راه بندازیم امیدی هست درست بشه؟
فکر نمی کنم اتفاقی بیوفته. اینکار را متاسفانه اکثر سرویس دهنده ها به جز مخابرات هم انجام میده.
سلام داداش قیمتشم رو هم اعلام میکردی شبانه داراشو چقدر دادی واسه ما که فیبر هستیم بدونیم چقدر باید بسرفیم
قیمت یک ساله [60] گیگابایت. سرعت 2مگ. قیمت میشه 186000 تومان. +شبانه رایگان 1 تا 7 + مودم بیسیم رایگان اگه مودم رو نخوای ماهیانه 2گیگ حجم بهت اضاف میشه.
سلام
1-چجوری باید کمپین تابستانی رو ثبت نام کنیم .تو سایت گلد نت که چیزی نداره ؟
تو طرح های کمپین نوشته "ترافیک رایگان شبانه مخصوص محصولات 140000 ریال و بالاتر بغیر از 5 مگ " شما که میگی باید 5 گیگ باشه تا شبانه رایگان داشته باشی.مگه طرح شما ماهانه 14000 تومن خالص نمیشه ؟
Last edited by hoosein saba; 26-07-2014 at 20:58.
برای ثبت نام باید تشریف ببرید امور مشترکین مرکزتون (یا احتمالا دفاتر خدمات ارتباطی)
همون چیزی که توی فایل pdf سایت مخابرات نوشته درست هست. یعنی محصولات 140000 ریالی و بالاتر به جز سرویس 5 مگ. (در واقع یعتی شبانه رایگان فقط برای سرعت 2 مگ هست)
اینترنتی نمیشه ثبت نام و پرداخت کرد ؟
متاسفانه مدت رو حذف کردن و من امشب مدت زمانیم تموم میشه
ببینید این سرویس ها به صورت قرارداد یکساله هست و دو حالت پرداخت داره ، یکی اینکه هزینه هر ماه روی قبض تلفنتون میاد و دوم اینکه هزینه کل سرویس را از ابتدا پرداخت کنید.
با توجه به اینکه باید قرارداد را امضا کنید و مودم را هم تحویل بگیرید پس قطعا نیاز به مراجعه حضوری هست.حالا شما یه تماس با 2020 هم بگیرید ولی بعیده که بدون مراجعه حضوری ثبت نام کنند ولی به طور قطع از طریق اینترنت این امکان وجود ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)