من اون کارکتر کارگرم برای همین هستنظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من اون کارکتر کارگرم برای همین هستنظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!![]()
الان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه![]()
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند
كارگر پول درست حسابي نمي ده!! ليدرشيپ كار كني پولش بيشتره(به گمونم!!)من اون کارکتر کارگرم برای همین هست![]()
الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم![]()
ایندفعه که از شهر خارج بشی فقط یک هفته باید بیرون معطل بمونی !!!![]()
عجب !!!چاغال رنک یک بشه یعنی من رنک یک شدم![]()
آره ولی شاید از ترس بره از شهر بیرونالان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه![]()
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند![]()
دزدی توی روز روشن؟؟الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم![]()
![]()
چرا باید بشینم 1 هفته معطل بشم هنوز مدت زمان ورود به شهر برام 26 ساعته
الان می خواهم اون سلاح فورتی که 8800$ قیمتش هست را بخرم
البته کارگرا پول داشتند ولی برای اینکه اون شهری که ویتامین توش هست بانکش را بسازم مجبور شدم هر دو را بدم زود زود بسازه چون پول ویتامین مونده بود رو هوا می ترسیدم یکی بیاد بزنه پولا بره
الان خیار اصلا پول نداره چون همش را ریختم به بانک شهر تا مشنگ بسازه
به همه یکی یکی پول واریز می کنم مطمئن باشین اولش هم باخبرتون می کنم که در شهر باشین وقتی بهتون واریز کردم زود بزارین به بانک تا ازتون دزدی نکنند پول از هوا اومده رو
الان این خیار هز روز می تونه تا 800 تا 1000 $ کسب کنه
مشنگ نمی تونه چون اسکیلش همش روی ساخت هست الان بانک اون شهر تموم بشه برای اونم بر می گردونم تا مثل خیار بشه![]()
آرش برنده ی یک دستگاه کاپ اسپم طلایی شد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)