آره.
ولی واقعا ارزش داره.توی 4-3 شب حدود 13 گیگ دانلود کردم.با اندیشه توی 15 روز هم نمیتونی اینقدر دانلود کنی.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره.
ولی واقعا ارزش داره.توی 4-3 شب حدود 13 گیگ دانلود کردم.با اندیشه توی 15 روز هم نمیتونی اینقدر دانلود کنی.
اندیشه شبانه
![]()
مهم اینه که سرعت پایدار باشه؟شما سرویستون چیه؟کل ساعت رایگان چند مگابایت دانلود میکنه؟
برای من شب روز همینه مو نمیزنه 155 تا
شبی هم 3 گیگ میزنه برام کافی هستش .
512 شش گیگ گرفتم
خو عزیز من بنده راجع به سرویس 128 صحبت میکنم.تا 1 ماه پیش داشتم که شبا بین 400 تا 700 مگابایت دانلود میکرد.
خوب اره دیگه 128 باید تو همین رنج باشه ولی خوب این 512 خوبیش اینه سرعتش همیشه ثابت هستش قیمتش هم خوبه شبی هم 3 گیگ راضی کننده
به نظر من اگه اندیشه "واقعا" بین یوزرهای سرویسهای مختلفش فرق گذاشته باشه باید بهش آفرین گفت.
سلام
به خاطر محدوديت ها ميخوام از شاتل خارج شم كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنيد كه سرعت شبانه اش خوب باشه و محدوديتي نداشته باشه؟ پارس آنلاين هم بودم كه سرعت افتضاح بود دو ماهه شاتل اومدم اما چون دانلود زياد هست ميخوام محدودتي نداشته باشه
سلام!
امروز از طرف شاتل واسم sms اومد: <مشترک گرامی، فردا مهلت پرداخت شما است>.
ولی من که ثبت نام کردم 1391/03/03 بود که وصل کردن، و توی سایت شاتل هم اولین اتصال رو تو همین تاریخ میزنه!
یعنی من باید سه روز قبل از تموم شدن دوره حتما شارژ کنم؟ نمیشه واستم سرویسم تموم بشه و برقراری موقت شاتل رو استفاده کنم؟ برقراری موقت که داره؟!
یکی میگفت دوره استفادت که تموم، دسترسی به اینترنت با محدودیت(غیر از سایتهای لاگین دار) هم به طور رایگان بهت میدن؟!
دوباره میتونم خودم فاکتور کنم یا باید همین پیش فاکتور که خودشون دادن رو پرداخت کنم؟ یعنی یه دوره کامل؟!
حجم رو تا همون پایان دوره مهلت دارم استفاده کنم دیگه؟ اون که تا فردا نیست؟!
اگه تا فردا شارژ نکنم چی میشه؟ تا چند روز شارژ نکنم سرویسم جمع میشه؟
مرسی![]()
دوستان سرعت 128 نامحدود اندیشه توی روز هم 16 کیلو بایت شده؟! من یه مدت از ای دی اس ال استفاده نکردم الان که دارم دانلود میکنم سرعت نوسان داره و از 16 بیشتر نمیشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)