سلام
تبريك ميگوييييييييم
اي كاش ذوب آهن هفته پيش باخته بود![]()
سلام
تبريك ميگوييييييييم
اي كاش ذوب آهن هفته پيش باخته بود![]()
جالبه با اختلاف یه گل اونم یه گل پیام پیش بینیم غلط از آب در اومد
جالبتراینه که وحید طالبلو یک پنالتی گرفت و خسروحیدری هم یکبارتوپوازخط دروازه درآوردوگرنه من الان صدرنشین بلامنازع بودم
![]()
بچه ها عماد به من پيامك داد و بهم گفت
اين عين گفته عماد بود :دياينترنتم مشكل داره واسه همين نمي تونم نتايج رو بذارم ، از بچه هاي تاپيك عذر خواهي كن بگو تو اولين فرصت ميزارم بايد فردا برم ببينم خطم چشه . فعلا
اره اگه همون 3ا میزدیم من رتبم فرقی نمیکرد چون صدر نشین هم مثل من پیشبینی کرده بود.
بی خیال بابا استقلال رو عشقه..........
پس از پيروزي مقابل پيام مشهد
برهاني: بايد قدر بازي هاي داخلي را بدانيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي اينكه قهرمان شويم بايد قدر بازي هاي داخل خانه را بدانيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني درباره بازي امروز مقابل پيام مشهد اظهار داشت: بازي خيلي خوبي برگزار شد. انگيزه زيادي براي كسب پيروزي داشتيم و به هدف خود رسيديم.
وي ادامه داد: اگر ميخواهيم قهرمان شويم، بايد قدر اين فرصت ها را بدانيم و نبايد بازيهاي داخل خانه را ساده بگيريم.
مهاجم استقلال در مورد از دست دادن يك ضربه پنالتي عنوان كرد: در اكثر مسابقات پنالتيها را من ميزنم كه يك بار خراب كردم؛ اما خوشحالم كه پنالتي دوم را به گل تبديل كردم.
برهاني درباره درگيري خود با مدافع پيام گفت: به او گفتم كه به عمد مرا هول داد و معتقدم خطاي پنالتي روي من انجام شد.
برهاني كه به صدر جدول گلزنان ليگ رسيد، خاطر نشان كرد: خوشحالم كه توانستم آقاي گل شوم؛ اما باز هم ميگويم موفقيت تيمي مهمتر از آقاي گلي من است.
انتهاي پيام/
تبریک بابت یک پیروزی پر گل دیگه
تمام پیشبینی ها را که ثبت کردم میزارم چون احتمال میدم چندتا از پیشبینی ها از قلم افتاده باشه اگر کسی پیشبینیش نبود لینک پیشبینیش را بگه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از پيروزي مقابل پيام مشهد
طالبلو: با مهار پنالتي وظيفهام را انجام دادم
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با مهار ضربه پنالتي هاشمي نسب، وظيفه ام را انجام دادم.
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالبلو پس از پايان بازي مقابل پيام اظهار داشت: بازي خوب و سختي بود. هر 22 بازيكن زمين انگيزه داشتند و اين باعث شد تماشاگران فوتبال زيبايي را تماشا كنند.
وي افزود: خوشحالم كه سه امتياز اين بازي را گرفتيم و هواداران استقلال راضي به خانههاي خود رفتند. استقلال با اين روند بايد در هفتههاي آينده صدرنشين شود.
طالبلو در مورد مهار پنالتي هاشمينسب گفت: در مهار اين پنالتي كمك خدا و دعاي پدر و مادرم نقش داشتند و من وظيفهام را انجام دادم.
انتهاي پيام/
پس از هت تريك مقابل پيام مشهد
اكبرپور: ثابت كردم انگيزه زيادي دارم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با سه گلي كه امروز به ثمر رساندم ثابت كردم همچنان انگيزه بالايي دارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، سياوش اكبر پور درباره بازي امروز اظهار داشت: وقتي نيمه اول با دو گل به رختكن رفتيم قصد داشتيم براي حفظ نتيجه نيمه دوم را شروع كنيم؛ اما خوشبختانه به تعداد گل هايمان اضافه شد و پيروز اين ميدان سخت شديم.
وي درباره هت تريك خود در اين ديدار عنوان كرد: از اين بابت خيلي خوشحالم و توانستم 7 گله شوم. همانطور كه گفته بودم هيچگاه انگيزه خود را از دست نميدهم.
اكبر پور در پاسخ به اين سوال كه چرا بعد از به ثمر رساندن گل خوشحالي نميكرد، گفت: اين دليل بر بي انگيزگي من نيست.
اين مهاجم خاطر نشان ساخت: تيم ما حاشيه ندارد بدون توجه به خيلي مسائل دنبال كسب سه جام هستيم.
انتهاي پيام/
خوب بازی چطور بود؟
ما خیلی خوب بودیم یا اینکه پیامی ها خیلی افتضاح بودند؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)