فقط یه چیز دیگه لطف میکنین بگین به چه چیزایی دقت کنم موقع خرید؟plz هلپ کنین بدجور نیاز دارم چون اگه تا آخر این هفته نخرم میره سال دیگه![]()
فقط یه چیز دیگه لطف میکنین بگین به چه چیزایی دقت کنم موقع خرید؟plz هلپ کنین بدجور نیاز دارم چون اگه تا آخر این هفته نخرم میره سال دیگه![]()
بله فریمور های چدید تری اومده که می تونید بازی های جدید رو براحتی روش اجرا کنید آموزش نصب:اول اینکه من 3000 دارم، به جز فریمور 5.03 mhu می تونم کاستم فریموری غیر از این روی دستگاهم داشته باشم؟ یا این جدیدترین است؟
پست 138کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ولی هنوز کاستوم فریمور برای psp go منتشر نشده (کپی خور نشده)با توجه به اینکه پی اس پی گو umd نمی خوره، اجرای باز ها باز هم نیاز به کپی خور شدن داره؟
در رابطه با irshell هم فکر نکنم ولی مطمئن نیستم(دوستان بهتر می دونن)
موفق باشید
Last edited by pouria2x2; 29-06-2010 at 05:45.
پس میشه بگید این 3000 هایی که کپی خور نمی شوند به چه دردی می خورند ؟
میشه باهاش فیلم دید یا تو اینترنت گشت زد ؟ اگه بخواهیم باهاش بازی کنیم باید چی کار کرد ؟
برای بازی کردن باید UMD بخرید . که قیمت آن ها بین 20 - 50 هزار تومان است .
وقتی خاموش روشن بشندستگاهای کپی خور موقت در چه صورت کپی خورشون میره؟
به نظر من که 3000 بگیر 260000 تومان از همه نظر بهترهمن قیمت کردم 1000 با کپی دایم میدن 260
2000 با موقت میدن 220
اگه احتمال پریدن کپی خورش کم باشه به نظرم از همه نظر 220 بهتره چون دوتا از دوستام که یکیش فت داره یکیش اسلیم فرقی تو اینکه اسلیمه نتونه بازییرو اجرا کنه ندارم
وقتی که اومد (هنوز نیومده)بله احتمالا میتونید اگر هم نتو نستید بیرون براتون انجام میدنخودم میتونم کپی خور دایمش بکنم یا نه؟
اگر می خوای کپی دائم بخری دقت کن psp نو باشه تعمیر شده یا دست دو نباشه واگر می خوای کپی موقت بگیری 2000&3000 دقت کن که فریمورش 5.03 با لا تر نباشه که کپی خور نمی شه و در کل به خش نداشتن بدنه و نداشتن پیکسل سوخته دقت کنبه چه چیزایی دقت کنم موقع خرید؟plz هلپ کنین بدجور نیاز دارم چون اگه تا آخر این هفته نخرم میره سال دیگه
با توجه به صفحه بزرگی که داره می تونید باهاش فیلم mp4 ببینید آهنگ گوش کنید بازی کنید(با umd) در صورت نصب دوربین عکس بگیرید وفیلم برداری کنید و در اینترنت بگردیدپس میشه بگید این 3000 هایی که کپی خور نمی شوند به چه دردی می خورند ؟
میشه باهاش فیلم دید یا تو اینترنت گشت زد ؟ اگه بخواهیم باهاش بازی کنیم باید چی کار کرد ؟
یعنی دستگاه 3000ای که میخرم و کپی موقت داره(کپی دایمش هست؟)همیشه باید بزارم رو standbye?اگه خاموش شد باز باید بشینم کپی خورش کنم؟
سلام .
من یک ساعت پیش پشت شهداری بودم ، تو پاساژ لباف قیمت 3000 کپی نخور 160 تومانه . کپی خورش 255 تومان .
من می خواهم یه کپی نخور بگیرم اما چندتا سوال دارم :
1. رو این کپی نخور ها برنامه میشه نصب کرد ؟ اگه میشه برنامه ای که فرمت avi رو باز کنه براش هست ؟
2. چقدر احتمال داره این مدل هم کرک بشه ؟ اصلا احتمالش وجود داره ؟ اگه داره تقریبا چقدر طول می کشه ؟
3. umd راحت گیر میاد ؟ قیمتش کاذبه یا نزدیک قیمت جهانیشه ؟
راستی چون قیمت کردم بگم که x360 arcade 295t
x360 elite 120Gb 400t![]()
هنوز نه ولی ممکنه بیاددستگاه 3000ای که میخرم و کپی موقت داره(کپی دایمش هست؟)
نه میتونید در طول روز رو standby بزارید وشب خاموشش کنیدهمیشه باید بزارم رو standbye
ایستاده هم میتونید هکش کنید 15-20 ثانیه بیشتر طول نمی کشهاگه خاموش شد باز باید بشینم کپی خورش کنم؟
نه تا وقتی کپی خور نشه نمی شهرو این کپی نخور ها برنامه میشه نصب کرد ؟ اگه میشه برنامه ای که فرمت avi رو باز کنه براش هست ؟
احتمالش زیاده چند تا تیم دارن روش کار می کنند ولی نمبشه گفت چقدر طول می کشهچقدر احتمال داره این مدل هم کرک بشه ؟ اصلا احتمالش وجود داره ؟ اگه داره تقریبا چقدر طول می کشه ؟
نه خیر فقت از بعضی جا ها می تونید تهیه کنید قیمتش بسته به نوع بازی 20_50 تومانهumd راحت گیر میاد ؟ قیمتش کاذبه یا نزدیک قیمت جهانیشه ؟
موفق باشید
من از وقتی psp خریدم (حدود 2.5 سال) همیشه روی استندبای بوده و مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد.نه میتونید در طول روز رو standby بزارید وشب خاموشش کنید
پس نیازی به خاموش کردن دستگاه نیست.با خیال راحت همیشه روی استندبای بزارید.
دوست عزیز اگه 3000 کپی خور رو میده 255 شک نکن دست دو هست
راه های پی بردن به دست دوم بودن دستگاه
1- با دقت زیر و رو دستگاه رو نگاه کنید حتی یه خط کوچیک هم نداشته باشه
2- lcd محافظ نداشته باشه
3- باتری داخل دستگاه نباشه
4-و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)