بهترین راه حل پیشنهاد شده برای این مشکل آپدیت DX:
و اگه جواب نداد آپدیت درایور کارت صداست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین راه حل پیشنهاد شده برای این مشکل آپدیت DX:
و اگه جواب نداد آپدیت درایور کارت صداست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا عکس بزرگ و حجم بالا توی تاپیک قرار ندید ، اگر عکس میزارید با لینک بزارید لطفا!
دوستانی هم که از این پست ها نقل قول میگیرن هم لطفا عکس رو توی لینک قرار بدن یا کلا عکس رو حذف کنن
در غیر این صورت پستتون پاک میشه![]()
سلام.اقا من بازی رو گرفتم .نصب رو کامل انجام میده.اون برنامه های مکملشم نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه اصلا. سیتمم: گرافیک 1 گیگ 9400gt رم:2گیگ سی پی یو:3 چه مرگشه؟؟ترو خدا کمک کنید.دارم دیوونه میشم
چه اروری میده ؟؟؟ یا اصلا اروری نمیده ؟؟؟
اساتید جدیدا سیستم من مشکل پیدا کرده !
بازی مافیا 2 رو نصب کردم وارد بازی که میشه میپره بیرون ! مینیمایز میشه !
بازی Battlefield: Bad Company 2 رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی وسط صفحه همش یه چیزای سیاهی میاد ! (همین بازی هم مینیمایز میشه )
کارت گرافیکم 8500GT هست ...
به نظر شما مشکل از کارت گرافیک هست یا چیز دیگه ؟
احتمالا در حین بازی برنامه ای به طور ناخودآگاه اجرا میشه...
اول برنامه آنتی ویروست رو خاموش و بعد توی منوی run بازی تایپ کن msconfig و تموم startup ها رو خاموش و کامپیوتر رو ریست کن ببین مشکلت برطرف شده یا نه....
البته شما بهتره توی قسمت control panel در قسمت Ease of Access Center\Make the keyboard easier to use تموم تیکهای ایجاد کننده میانبر در کیبورد رو بردارید چون گاهی اوقت اونها باعث اختلال در اجرای بازی میشند...مخصوصا StickyKeys که با 5 بار فشار دادن shift فعال میشه.
Last edited by mehdy.z; 30-08-2010 at 00:23.
سلام.من تو اجرای بازی assassins creed 2 مشکل دارم.وقتی بازیو نصب میکتنم سه تا آیکون رو دسکتاپ میاد.رو هر کدوم کلیک میکنم میگه "can not find ubisoft game lancher" یا یه همچین چیزی.بازی دو تا دی وی دی هستش.ممنون میشم کمک کنید.
مرسی
آقا دستت درد نکنه مشکل همون LOCAL AREA بود که از تو دی وی دی مین LAN مادربرد رو نصب نکرده بودم ....فقط برای enable کردن local area باید از گزینه my network place کنار صفحه my computer وارد بشین...
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
شما GAME LAUNCHER رو از دی وی دی بازی نصب کردی؟سلام.من تو اجرای بازی assassins creed 2 مشکل دارم.وقتی بازیو نصب میکتنم سه تا آیکون رو دسکتاپ میاد.رو هر کدوم کلیک میکنم میگه "can not find ubisoft game lancher" یا یه همچین چیزی.بازی دو تا دی وی دی هستش.ممنون میشم کمک کنید.
مرسی
خوب فایلشو نصب نکردی که این ارور رو میده![]()
نه فکر نمیکنم از این چیزا باشه ... اگه اینجوری باشه باید از تمام برنامه ها بپره بیرون نه فقط بازی ...
من فکر میکنم یه مشکلی برای کارت گرافیکم پیش اومده![]()
یکی این مشکل ما رو حل کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)