تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 305 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اتفاقا به نظر من تو حالت ماکرو عکسای عالی میگیره
    اگه عکسای SE رو ببینی نظرت عوض میشه...از اشیاء تو فاصله های کمتر از 30 سانتیمتر عکسای معرکه ای میگرفتم اما با این ، دیروز نتونستم از یه چک طوری عکس بگیرم که سریالش بیوفته ماکرو یا همون Close up رو فعال کردم ، دیدم تو فاصله های کمتر از 40 سانت جالب نمیندازه اما به محض اینکه قاصله زیادتر بشه ، خوب میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
    اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
    آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
    میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
    رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
    کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم
    احتمالاً شما قصد نصب برنامه های N70 رو روی N73 ندارید ؟!
    اگه بازیهای جار روی N73 نصب نمیشن ، احتمالاً از اون بازیهایی هستن که مخصوص صفحه نمایشهای 208*176 مثل N70 هست نه 320*240 که N73 جزء اونه
    اما در مورد بازیهای sis باید عرض کنم حق داره که نصب نشه !
    برنامه ای که روی N70 با سیمبین 8.1 نصب میشه طبعاً نباید روی N73 با سیمبین 9.1 نصب بشه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه عکسای SE رو ببینی نظرت عوض میشه...از اشیاء تو فاصله های کمتر از 30 سانتیمتر عکسای معرکه ای میگرفتم اما با این ، دیروز نتونستم از یه چک طوری عکس بگیرم که سریالش بیوفته ماکرو یا همون Close up رو فعال کردم ، دیدم تو فاصله های کمتر از 40 سانت جالب نمیندازه اما به محض اینکه قاصله زیادتر بشه ، خوب میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

M_ETALLIC_A جان ، اگه راست میگی از یه نوشته عکس بگیر طوری که اصلاً هیچجاش تار نباشه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

M_ETALLIC_A جان ، اگه راست میگی از یه نوشته عکس بگیر طوری که اصلاً هیچجاش تار نباشه
    رفيق n73امتحانشو بارها و بارها نشون داده!
    اين جور پست ها بجز درگيري و دعوا عاقبتي نخواهند داشت.
    موفق باشي.

در آغاز فعالیت UP-2-DATE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما که N73 دارین ، کند نیست ؟
    جون من جواب بدین میخوام بخرم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
    اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
    آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
    میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
    رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم

شما که N73 دارین ، کند نیست؟
    کمکم کنین .........

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

کمکم کنین ......... میخوام بخرو

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

کمکم کنین ......... میخوام بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه نسبت به N70 بخوای نه کند نیست
    ولی نسبته به سونی کنده البته سونی در مقابل خیلی چیزا نداره
    حین عکس گرفتن معمولا بهتره بعد از فشار دکمه یه ۲ ۳ ثانیه ای وایسی
    وقتی هم کاور دوربین رو باز میکنی تا آماده شدن اگه اشتباه نگم بین ۵ تا ۱۰ ثانیه طول میکشه شاید هم کمتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •