تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 190 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

خوب من يه سري كد مي خوام مربوط به ان 70
    چه جوري گوشيمو فورمت كنم
    آخه چرا نسيه جواب مي دين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مشکل شما مربوط به مموری کارته که اگه گوشی رو هم فرمت کنین حل نمیشه.باید مموری کارتو فرمت کنین که توسط کامپیوتر و خود گوشی میسره.ولی بهتره اول اطلاعاتتون رو رو کامپیوتر کپی کنین و با آنتی ویروس اسکنش کنید.
    در هر حال اینم کد مستر ریست ان70 : کد#7370#*ریست کامل گوشیست اما کد#7780#*را که اجرا کنیدکلیه برنامه های نصب شده باقی می مونه و فقط گوشی فرمت میشود.

اینم یه راه دیگشه... setting>phone > general >orig.phone setting

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشکل شما مربوط به مموری کارته که اگه گوشی رو هم فرمت کنین حل نمیشه.باید مموری کارتو فرمت کنین که توسط کامپیوتر و خود گوشی میسره.ولی بهتره اول اطلاعاتتون رو رو کامپیوتر کپی کنین و با آنتی ویروس اسکنش کنید.
    در هر حال اینم کد مستر ریست ان70 : کد#7370#*ریست کامل گوشیست اما کد#7780#*را که اجرا کنیدکلیه برنامه های نصب شده باقی می مونه و فقط گوشی فرمت میشود.

اینم یه راه دیگشه... setting>phone > general >orig.phone setting
    عزیزم مجتبی جون نقدش کرد !!!
    حل شد حالا ؟؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا مجتبي خيلي ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سرعت پاسخگويي به سوالات اصلا خوب نيست.
    در ضمن شما كه بلدين جواب بدين اطلاعات خوبي كه دارين رو بذارين.هر كي مثل من كه بلدنيست بتونه جواب سوالشو نپرسيده بگيره

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از اطلاعات اوليه شروع كنين.
    روش ريختن برنامه
    تم
    ورژن گوشي چيه؟
    كسي كه 1000تا عكس اس ام اس داره چرانمي تونه برنامه اس ام اس درو رو پيدا كنه

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با كسي كه دعوا نداريم
    خيلي هم ممونم كه جواب سوالمو دادين

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از اطلاعات اوليه شروع كنين.
    روش ريختن برنامه
    تم
    ورژن گوشي چيه؟
    كسي كه 1000تا عكس اس ام اس داره چرانمي تونه برنامه اس ام اس درو رو پيدا كنه
    برنامه رو میتونی در 2 حالت میتونی نصب کنی یکی با نصب برنامه پی سی سویت از توی کامپیوتر و حالت بعدی هم از توی گوشیت ...
    حالت دوم از این قراره که برنامه ای رو که میخوای نصب کنی رو با رم ریدر یا کابل توی یکی از پوشه ها مثلا other توی رم یا گوشی میریزی بعد از توی گوشی وارد فایل منیجر میشی (فایل منیجر در پوشه tools در گوشی وجود دارد) بعد به همون آدرسی که برنامه رو ریختی میری و بعد اون برنامه رو که ریختی open میکنی و بعد مرحله اینستال شروع میشه چند تا سوال میرسه که باید yes رو بزنی و بعد ازت سوال میکنه که توی رم بریزی یا گوشی که ترجیحا روم رو انتخاب کنین و بعد هم خودش نصب میشه و برنامه ی نصب شده رو توی پوشه ی my own میتونین پیدا کنین مگه اینکه تم باشه اونوقت میره قسمت themes ....
    نصب از طریق کامپیوتر هم به همین روشه فقط باید با پیسی سویت به کامپیوتر وصل باشی و روی برنامه ی مورد نظر 2 بار کلیلک کنی خود به خود میره رو نصب تو گوشی که بقیش و گفتم ...
    یه سری چیزای دیگه هم هست مثلا گاهی اوقات برای بعضی از برنامه ها نمیپرسه که توی رم نصب شه یا توی حافظه گوشی .در اینصورت معمولا تو حافظه گوشی نصب میشه و مشکلی هم نیست آخه بعضی برنامه ها اینطوری طراحی شدن مثل اکثر آنتی ویروسها ...
    2.ورژن گوشی همون عددیه که با زدن دکمه های #0000#* گوشیت بهت نشون میده که ورژن رو به صورت مخفف نشون میده مثلا :V5.214.12
    راجع به این هم بگم که هرچی زمان میگذره ورژن گوشی هم باید بالاتر باشه مثلا اول که ان73 اومده بود ورژنش 1و خورده ای بود ولی الان 4و خورده ایه .
    یه مطلب دیگه اینکه این گوشی و سایر گوشیهایی که usb خور و برنامه خورن میشه اونا رو از توی اینترنت و سایت نوکیا ارتقا داد ورژنشون رو .و با این کار هم ورژن گوشیتون میره بالا و هم توسط سایت نوکیا یه سری برنامه هایی رو از پایه تو گوشی تنظیم میکنن که با سخت افزار گوشی سازگارتر هست و مشکلات ورژن قبلی رو نخواهد داشت ...
    3.راجع به اس ام اس دراو هم بگو برای چه کاری میخوایش تا من راهنماییت کنم آخه نفهمیدم ربطشو به داشتن 1000 تا عکس اس ام اس !!!
    Last edited by asfa; 18-12-2007 at 15:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با كسي كه دعوا نداريم
    خيلي هم ممونم كه جواب سوالمو دادين
    دعوا چیه ؟؟؟؟
    خوردنیه ؟؟!!

داره خودمونی میشه h@med110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوربین گوشی هنگام فیلمبرداری تیک می زنه یعنی یه لحظه قطع می شه مشکل از کجاست؟
    هیچکس این مشکلو نداشته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    من وقتی گوشی را روشن می کنم بعد از یک یا دو دقیقه هنگ میکنه وباید باتریشو در بیارم مستر ریست که می کنم نیم ساعت کارمیکنه ولی بعد همون اش همون کاسه.
    و در ضمن هیچ ویروس کشی هم رو گوشی نصب نمی شه لطفا مرا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •