تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 170 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظر من همونطور ک گفته شد این بازی انقد داستان مجذوب کننده ای داره که ایرادات گیم پلی به کلی محو میشن!

ظاهر بازی نشون میده که گیم پلی خسته کننده ای داره ...ینی کسی که بازیش نکنه ،فقط یه گوشه ای از بازیو ببینه فک میکنه که گیم پلیش تکراریه ....
    ولی آدم تا بازی میکنه حتی یه ذره هم احساس تکراری بودن نمیکنه ،تا الان که چن تا مرحله رفتم همچین حسی بم دس نداده ،
    خیلی از المانای داستانیش یونیکه ،داستانش میخ کوب میکنه آدمو!

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

راستی عرفان به چمن ها و بوته های بازی دقت کردی؟! واقعاً معرکه درست شدن! فعلا تنها بازی هست که بوته ها و چمن ها دَرِش انقدر واقعی عکس العمل نشون میدن!
    همون قدر که افکت های گل ها و درختا خوبه, همون قدر برداشتن آیتم ها و پریدن الن بد کار شده...تا اونجایی که دوست ندارم به محیطی برسم که باید با زدن Space از اونجا رد شم

4. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

برداشتن آیتم ها و پریدن الن بد کار شده
    دقیقا ...
    بعضی جاها البته باگ پیش میاد ولی درکل خوب کار نشده !

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان خوب شد یادم انداختی!
    تو ابتدای بازی با یه چنین صحنه ای مواجه میشید! اگه اون کد QR رو اسکنش کنید ترجمش میشه این:

توی اپیزود 4 بازی هم یه کد همین مدلی وجود داره، اسکنش هم میشه یه لینک به سایتِ خودِ بازی... با توجه به وضعیت بسیار خراب اینترنتم هنوز نتونستم ببینم اون لینک چیه! :(

راستی عرفان به چمن ها و بوته های بازی دقت کردی؟! واقعاً معرکه درست شدن! فعلا تنها بازی هست که بوته ها و چمن ها دَرِش انقدر واقعی عکس العمل نشون میدن!
    آره واقعا عالی هست این نکته، یادم رفت بهش اشاره کنم! کلا درخت ها و گل و گیاه ها به طرزی ماهرانه طراحی شدن، چه توی زمینه فیزیک (مواقعی که باد میاد به حرکت درخت ها دقت کن) چه تو زمینه های دیگه.

این و Crysis توی این مورد به فاصله زیاد از بقیه بازی ها جلو هستند...

یک نکته بسیار مهم هست که میخواستم مطرح کنم، نگاه کنید این یک درخت از نزدیک هست توی بازی:

خوب دیگه کاملا معلومه، تکسچر کاملا بی کیفیت هست و در کل همین 1 درخت به تنهایی میتونه ضعف گرافیکی نام بگیره!

حالا، با همین مدل درخت، با چند تا افکت مختلف و نوع سایه زنی و در کل طراحی صحنه، چنین منظره‌ای خلق میشه:

در کل فکر میکنم متوجه شده باشید چی میخوام بگم، حتی گرافیک بازی که این طور من رو شگفت زده کرده بود، کاستی های بســـــیاری داره، ولی به طرز هنرمندانه‌ای تونستن اون کاستی ها رو پوشش بدن!

تکسچر ها ضعیفن، بله خیلی هم ضعیفن... انیمیشن ها هم بعضی هاشون خوب کار شدن بعضی ها واقعا خنده دارن...
    ولی با این وجود من کمبود خاصی توی گرافیک بازی نمیبینم... فضایی که سازنده درست کرده، همونی هست که باید باشه و افکت های مختلف از جمله نور هم بسیار عالی کار شدن.

البته به یک نکته اینجا باید دقت کرد که این بازی در واقع بعد از مدت قابل توجهی از نسخه X360 روی PC اومده و اگه لانچ دو نسخه، همزمان بود اون موقع جای بحث خیلی بیشتر از این بود.

7. 8 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

اینجا کسی توماس زینو پیدا کرده ؟ خیلی سخته سیو نداره.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من مرحله 1 بازی و تموم کردم اصلا بهم نچسبید. داستان قوی داره ولی گیم پلی خیلی بدی. دویدن و پریدن الن هم خیلی مصنوعیه. کلا بعد از تموم کردن چند بازی توپ این بازی تو ذوغم زد!
    Last edited by hoomi_gta; 27-02-2012 at 19:29.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بازی بسیار خوبی بود ولی داستانش من یکی رو که گیج کرد.

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اتفاقا خیلی از سایتا به این مورد اشاره می کنن.حتی خود گیم اسپات هم در نقدش با اینکه از combat بازی تعریف می کنه(گرچه میگه این سیستم قبلا هم بوده و چیز ارجینالی نیس) ولی علیرغم همه تعریفاش میگه:

یا

خیلی از سایتای دیگه هم این نظرو دارن که گیم پلی حالت تکرار داره و با اینکه عالیه ولی روند تقریبا مشابهی داره.......... . اگه بازم لازم بود نظرات سایتای دیگه رو هم میارم مینویسم

+

البته من میگم نظر من این هستش و البته نظر گیم اسپات......و نظر عرفان و ارین و شما هم متفاوته محترم

.
    دوست عزیز همین گیم اسپات به بازی مدال OUTSTANDING GAMEPLAY رو داده ... و همینطور که خودتون اشاره کردید میگه :
    The excellent combat builds on the fantastic storytelling, ensuring there is never a dull moment during this roughly 12-hour adventure
    کلا اصول کاری منتقدهای حرفه ای اینه که به خاطر یکی دوتا مشکل کوچیک کل زحمت سازنده ها رو زیر سوال نمیبرند و اون مشکلات رو هی بزرگتر نمیکنند و ازشون میگزرند...

اگه قرار بود به هر مسئله ای کوچیکی به شدت دامن بزنن ، هیچ موقع بازیهایی مثل GTA IV یا MGS 4 امتیازهای 10 ، پشت سر هم نمیگرفتند ...

موفق باشی
    Last edited by Abolfazl3007; 28-02-2012 at 11:41.

12. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

پریدن الن هم خیلی مصنوعیه
    از بین همه ی حرفاتون فقط اینو قبول دارم ، اینم مشکل بزرگی به حساب نمیاد ،همونطور که Abolfazl3007 گفتن به خاطر این جور چیزا نباید بازیرو زیر سئوال برد ...

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

6

اون QR Code که در پست قبلیم گفته بودم این هست:

سم لیک هست که داره ادای مکس پین رو در میاره و با اون نوشته پایین که....

15. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •