نوشته شده توسط mehdi_7070
آقا مهدی با ایزو باستر که نمیشه ایمیج ایزو درست کرد!
من همه منوهاش رو زیر و رو کردم اما نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نوشته شده توسط mehdi_7070
آقا مهدی با ایزو باستر که نمیشه ایمیج ایزو درست کرد!
من همه منوهاش رو زیر و رو کردم اما نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
بالاخره راهي براي سيو كردن فيلم هاي نسل جوان پيدا كردم
اين راه بسيا ساده است و خوبيش اينكه حجم مجازي فايل از بين ميرود و لي نه به آن مقدار مثلا اگر 2 گيگ حجم فايل است
با اين روش شما هم كل فيلم را فقط با حجم 500 مگ ذخيره ميكنيد و سپس ب يگ برنامه ديگر پسوند آن را تغيير داده وفايل را فشرده ميكنيد
چون پسوند فايل avi است خوب بريم سر اصل مطلب اولا از آقا مهدي كمال تشكر رو دارم كه اين روش رو براي ديدن فيلم ها گفتند و لي من بر آن شدم كه چگونه فيلم ها رو
توي هارد كپي كنم وخوب موفق هم شدم . من اول از همه توي آدرس بار ماي كامپيوترمسيري رو كه آقا مهدي گفتند تست كردم ولي از اونجا نميرفت نميدنم علت چي بود؟!!
و بعد توي run كه آقا مهدي گفته بودن تست كردم و درست شد و فيلم ها نمايان شد ولي هر فيلم حجمي حدود 1.5 گيگ داره كه غير قابل كپي هست (كپي هم نشد )
بعد اومدم اين مسير رو توي فاير فوكس زدم (فرقي نداره هر مروگري باشه) و اسم يكي از فايل ها رو هم ذكركردم مثلا
S:\nj\video\4.avi و بعد پنجره ذخيره كردن فايل تو فاير فوكس اومد و بنده هم فايل رو ذخيره كردم و خوب فاير فوكس هم فقط همون فيلم رو ذخيره كرد و
از حجمك مجلزي خوشبختانه صرف نظر ميكنه و يه 30ثانيه يبيشترطول نمي كشه و فايل ذخيره شد ولي بازم حجمش خيلي بود 500 مگ بعد با يه برنامه پسوند اونو
رئ تغيير دادم هر چند يه خورده كيفيت اومد پايين ولي خوبيش اين بود كه شد 9 مگ
خوب اميدوارم استفاده كرده باشيد مهدي جان به مقالت هم اين رو اضافه كن فكر كنم بدرد بخوره
يكي واسه قفل نگهبان يه كاري بكنه اعصابمو بد جور خر د كرده ممنون دست سودا رو مي بوسه
حق نگهدارتون
سلام
بچه ها يه چيزي بگم در مورد اين آموزش شكستن قفل نگهبان اين روش ها همشون به نوعي مشكل دارن يا موقع رايت مورد داره يا موقع اجرا حالا كفتون بريد !
محمد آقا !
شرمنده ، دیگه اسم ها را هم قاطی کردم ...
با UltraISO
آقا مهدي گل !
من هنوز تست نكردم ... اگه برنامه آخري را هم معرفي كني كه ديگه خيلي عالي هست .
از اين بابت هم خيلي خيلي ممنون ...
حتما اين را به مقاله نسل جوان اضافه مي كنم . انشاالله يه سري چيز ديگه پيدا كنيم و روز عيد ارائه بديم ..
با تشكر ـ مهدي
نوشته شده توسط mohammad_h
با عرض سلام
سر سخت ترين قفل از محصولات نسل جوان مربوط ميشه به مجموعه كليپ ساز
آيا شما ياكسي ديگه تونسته قفل اين سي دي را بشكنه
اگه جواب مثبته روش شكستن اون رو بگيد
با تشكر ...............
Last edited by mahdi1535; 16-03-2006 at 19:05.
سلام عزيزنوشته شده توسط mehdidll
ما كه كاره اي نيستيم ولي اگه خواستي سي دي برام بفرست ( تو پيغام خصوصي آدرس ميدم بهت ) تا ببينيم ميتونم كاري انجام بدم يا نه
يه سوال
محصولات نسل جوان Activation Code مي خواد ؟
يا مشكل فقط با كپي كردن حل مي شه ؟
سلامنوشته شده توسط mahdi1535
من این محصول نسل جوان رو ندارم.ولی کارگاه میکس 3 و آموزش میکس و مونتاژ کارگاه میکس 3 رو دارم که هردو یک نوع قفل داشتند.شما با همون پرو فایلی که گفتم امتحان کن شاید جواب بده.
Isaaaac جاننوشته شده توسط Isaaaac
نه. فقط مشکل کپی کردنشون هست.
سلام
mahdi1535 جان !
شما بگو قفلش چه مدلياس ؟! در ضمن قفلهاش همه مثل هم هست !
Isaaaac عزيز !
نرم افزارهاي جديدش اين جوريه !
مثلا php nuke ... اما گفتم که میشه فیلم هاش را دید !
اصل هم فیلم هست دیگه !
قرار بود سودا کرک کنه ، اما ... ( به دستشون نرسید ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)