کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شروع لینوکس کدوم نسخه لایو بهتره؟
از کجا میشه فایل iso ش رو دانلود کرد؟
شما بهتره برای شروع از پارسیکس ۳ استفاده کنید که یک کتاب آموزشی کامل به زبان فارسی هم در خودش داره !
یا اینکه ۸ روز دیگه صبر کنید و اوبونتو ۹.۱۰ یا کوبونتو ۹.۱۰ رو نصب کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mandriva One 2010 رو هم شدیدا پیشنهاد می کنم , مخصوصا برای کاربران تازه کار ! این نسخه در تاریخ 3 November منتشر میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* من قصد دارم بعد از ۴ سال از خانواده اوبونتو جدا بشم. Mandriva 2010 احتمال زیاد توزیع بعدی من خواهد بود![]()
من لینوکس(linux mandriva) که نصب می کنم و بعدش که ویندوز نصب می کنم دیگه لینوکس بالا نمیاد با اینکه از پارتیشن مجیک روی درایو پریماری نصبش کردم.
چجوری باید نصبش کرد تا بشه بعدش ویندوز هم نصب کرد؟
مشابه سوال شما چند تا پست عقب تر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جواب داده شده !
دلیل این موضوع این هست که ویندوز سیستم عامل های دیگر از جمله لینوکس رو به رسمیت نمیشناسه و فقط خودش رو قبول داره ! بنابراین وقتی که بعد از نصب لینوکس , ویندوز رو نصب می کنید , بوت لودر ویندوز جایگزین بوت لودر لینوکس (Grub) می شود. در واقع این مشکل ربطی به لینوکس نداره ... !
برای حل مشکل هم باید از طریق سی دی Live مندریوا یا هر توزیع دیگه , بوت لودر گراب را مجددا نصب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این پیدجین مثل یاهو مسنجر وقتی واست میل میاد open mail رو میزنی مستقیم نمیره تو ایمیل حتما باید یوزر و پسورد وارد کنی![]()
خسته شدم !
از دست ویندوز!
دیگه تکراری شده!
چه کار کنم؟!
می صرفه بزنم تو کار لینوکس؟!
البته یکبار هم زد سرم بزنم تو نخش ولی بچه ها پشیمونم کردن!
یکی میگفت درایوهاتو نمی شناسه یکی می گفت سخته یکی دیگه می گفت کامل نیست و.................
خواهشا راهنمایی کنید![]()
همینجوری نرید لینوکس نصب کنید. چون با محیطش آشنا نیستسد و ممکنه کاراتون لنگ بمونه
پیشنهاد می کنم یک مدت از برنامه هایی که فقط توی ویندوز کار می کنن استفاده نکنید و به جای اون برید سراغ برنامه هایی که توی ویندوز هم اجرا میشن
نحوه آدرس دادن به فایل ها رو هم توی لینوکس یاد بگیرید
بعد از مدتی یک لینوکس کنار ویندوزتون نصب کنیدو سعی کنید تا جایی که ممکنه کاراتونو توی لینوکس انجام بدید ولی ویندوز رو هم داشته باشید تا کارتون لنگ نمونه
کم کم کار کردن توی لینوکس دستتون میاد و می تونید کلا برید سراغ لینوکس
می تونید یک ویندوز XP توی Virtualbox نصب کنید برای گاهی وقتا که لازم میشه
این کاریه که من کردم و الآن دیگه دوست ندارم برگردم به ویندوز
الآن هم دارم با UBUNTU 9.04 کار می کنم
Last edited by rostamiani; 31-10-2009 at 23:20.
سلام.
من میخواهم اوبونتوو 9.10 رو نصب کنم.
اگر راهنمایی حرفی حدیثی نکته ای چیزی هست ممنون میشم بهم بگید.
![]()
اگه واسه اولین باره که میخوای با لینوکس کار کنی mint نصب کن عزیز دل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)