اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام ندای
یوزر پسورد +vpi vci
اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام ندای
یوزر پسورد +vpi vci
سلام
شما اول دقیق vpi و vci خطت رو ازشون بپرس مککنه 0 یا 1 یا 2 باشه
اگر چراغ adsl ثابت شد باید بگی که مک آدرس مودمت رو ثبت کنن روی خطت تا وصل بشی
vpi رو 2 گفتن
متاسفانه به هیچ وجه نتونستیم اتصال برقرار کنیم و درخواست جمع آوری دادم
نیومده میخواهی بریخود شرکت چی میگه
هیچ کاری نمیتونن بکنن نزدیک یک ماهه وضع اینجوریه
من از مخابرات(مخبر مملکت) اومدم ریدمان و 4 هفته گذشت هی هر روز زنگ میزدم میگفتن خطتون مشکل داره داریم بررسی میکنیم و کارشناسان(روز شب کنا)ما داران درستش میکنن و تا رفیقم گفت زنگ بزن 195 یا از تو سایتش اقدام کن و شکایت کن و من زنگ زدم و بعد از دادن ادرس و مشخصات و کد ملی شکایتم ثبت شد و ظرف 3 روز وصلش کردن و تو شکایتم هم نگفتم مشکل از دیدبانه(اون میگفت اسایتکه نمیگفت دیبانه) و گفتم مخابرات زده خط منو خراب کرده از دیدبان نمیتونم بگیرم و خلاصه درستش کردن و بجایی هم که من زنگ بزنم خودشون زنگ میزدن پیگیر بودن تو اون سه روز
ادرس سایتش ولی مثل من زنگ بزنی بهتره و شماره ملی و ادرست و مشخصات دیگه هم اماده قبلش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه چند ماهه من برای دانلود خوبه ولی سرعت بعضی وقتها بالا و پایین میشه ولی برای گیم زدن و انلاین چندان خوب نیست
Last edited by nob2003; 03-09-2019 at 10:09.
کلا اینترنت تو ایران سربسته هستش کیفیتش هر ثانیش با ثانیه قبلش فرق داره حالا میخواد از هر شرکتی باشه شما از همون گرونترینش هم بخری همین آش و همین کاست
من شکایتم کردم چند روز هی زنگ میزدن اما هیچی نمیفهمن اصلا دیگه دیدم نمیصرفه بیخیال شدم این نتو برا تست گرفته بودم که اگه خوب باشه خط اصلیمو بیارم رو این شرکت که جواب نگرفتم
مودمت مگه تندا نبود ؟ فقط همینو بدون که تندا یکی از آشغال ترین برندهای چینی هست ، من همین الان دوتا روتر دارم یکی ایسوس یکی تندا که نوش 600 تومنه همین الان ولی پرتش کردم تو آشغالا چون آشغال متعلق هست به آشغال دونی ....
فوق العاده برند بدی هست هم مودماش و هم روتراش ...
مشکل شما هم به نظر من ربطی به شرکت نداره .
نه مشکل از شرکته مودم دی لینک هم کلا فقط یک بار وصل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)