تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 165 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امکانش هست یه سایتی که آموزششو گذاشترو معرفی کنید.هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم
    آموزش پارت کردن یک فایل با برنامه winrar
    1 ) ابتدا روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید، و گزینه Add to archive را انتخاب کنید.

Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Fast قرار دهید.

3 ) گزینه Split to volume را میبایست از B به MB تغییر دهید سپس در کادر حجمی که می خواهید هر Part برابر آن باشد در واقع حجم هر تکه را بر حسب مگابایت وارد می کنید سپس روی Ok کلیک کنید، تا عملیات Compress ( فشرده سازی ) و Split ( تکه تکه کردن ) فایل انجام شود.
    Last edited by hldvlpln; 11-03-2017 at 13:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1 ) ابتدا روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید، و گزینه Add to archive را انتخاب کنید.

Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Best قرار دهید.

3 ) گزینه Split to volume را میبایست از B به MB تغییر دهید سپس در کادر حجمی که می خواهید هر Part برابر آن باشد در واقع حجم هر تکه را بر حسب مگابایت وارد می کنید سپس روی Ok کلیک کنید، تا عملیات Compress ( فشرده سازی ) و Split ( تکه تکه کردن ) فایل انجام شود.
    حالا شما مثلا اگر حجم فایل 10 گیگابایت بود Split to volume رو روی GB قرار میدید و اینطوری دیگه حجم هر پارت رو بر حسب گیگابایت وارد می کنید.

3. این کاربر از hldvlpln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Fast قرار دهید.

ممنون بابت وفتی که میزاری دوست عزیز ولی بگمونم منظور سوالمو خوب متوجه نشدی من این روش پارت بندیو بلدم این روش در صورتی جواب میده که ما اون فایلو داشته باشیم تو هاردمون تا بتونیم پارت بندیش کنیم.سوال من این بود من که میخوام یه فیلم مثلا با حجم 10 گیگ دانلود کنم برای اینکه تو آپلود سنتر شاتل لند بتونم این فیلمو ریموت کنم باید این فیلم به پنج پارت 2 گیگ تقسیم بندی شده باشه تا بتونم تو آپلود سنتر ریموتش کنم ولی فیلم ها قالبا یه پارت 10 گیگهو نمیشه ریموتش کرد تا دانلودش کنم.میخواستم بدونم راهی هست اون فیلمو تو نت قبل دانلود پارت بندیش کنم تا ریموت بشه یا نه.اگه راهی هست ممنون میشم آموزششو بزارید.یا اصلا سایتی رو میشناسید یه فیلم با حجم بالارو بصورت پارت بندی گزاشته باشه واسه دانلود تا بشه راحت ریموتش کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون بابت وفتی که میزاری دوست عزیز ولی بگمونم منظور سوالمو خوب متوجه نشدی من این روش پارت بندیو بلدم این روش در صورتی جواب میده که ما اون فایلو داشته باشیم تو هاردمون تا بتونیم پارت بندیش کنیم.سوال من این بود من که میخوام یه فیلم مثلا با حجم 10 گیگ دانلود کنم برای اینکه تو آپلود سنتر شاتل لند بتونم این فیلمو ریموت کنم باید این فیلم به پنج پارت 2 گیگ تقسیم بندی شده باشه تا بتونم تو آپلود سنتر ریموتش کنم ولی فیلم ها قالبا یه پارت 10 گیگهو نمیشه ریموتش کرد تا دانلودش کنم.میخواستم بدونم راهی هست اون فیلمو تو نت قبل دانلود پارت بندیش کنم تا ریموت بشه یا نه.اگه راهی هست ممنون میشم آموزششو بزارید.یا اصلا سایتی رو میشناسید یه فیلم با حجم بالارو بصورت پارت بندی گزاشته باشه واسه دانلود تا بشه راحت ریموتش کرد؟
    سایت زیاده ولی هیچ کدوم بیشتر ۲ گیگ ساپورت نمیکنن
    شما باید سرور مجازی بگیرید و فایلتون رو اونجا پارت بندی کنید

6. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

دوست عزیز شما یه هاست دانلود تهیه کن و رپیدلیچ نصب کن . راحت لینک ها رو روی هاست ریموت میکنی و به هر حجمی که بخوای تقسیم می کنی .
    موفق باشی

8. 2 کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز گویا شما درست پست هایی که من دادم رو دنبال نکردی بنده گفتم که ابتدا فایل رو توی سرور مجازی دانلود می کنید بعد با برنامه وینرار پارت می کنید بعد می تونید آپلود کنید کل این پروسه زیر 30 دقیقه برای یک فیلم با حجم 20 گیگ طول میکشه البته به شرطی که سرعت سرورتون خوب باشه من یه سرور کرکی تهیه کردم که بک گیگابیت سرعت کامل میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by hldvlpln; 15-03-2017 at 00:21. دليل: تکراری بودن پست

در آغاز فعالیت isapor123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوست عزیز گویا شما درست پست هایی که من دادم رو دنبال نکردی بنده گفتم که ابتدا فایل رو توی سرور مجازی دانلود می کنید بعد با برنامه وینرار پارت می کنید بعد می تونید آپلود کنید کل این پروسه زیر 30 دقیقه برای یک فیلم با حجم 20 گیگ طول میکشه البته به شرطی که سرعت سرورتون خوب باشه من یه سرور کرکی تهیه کردم که بک گیگابیت سرعت کامل میده
    بلد نیستیم جان تو سوادمون نمیکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی عالللییییییییییییه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام
    الان وضعیت آپلودسنتر چجوریه؟ریموت و دانلود خوب میکنه؟ کلا ارزش خریدن شاتل رو داره به خاطر این سرویس الان یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •