تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 165 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

احتمالا مودم Cat 4 هست اگر هم cat 6 باشه باز فایده نداره چون اکثر ایران تی دی ایرانسل پلاس نداره . اون پلاس مودم هم احتمالا امکانات علمی تخیلی مودم هست که هیچ کدوم رو اینترنت موبایل جواب نمیده . ماشین پول سازی ایرانسل ..

البته ممکنه تو اون تبریز که شما هستی پلاس باشه ولی باسه بقیه ایران پول تلف کردنه . جینگول بازی ایرانسل
    بله تمامی مودم های cat4 tdd هستند که ایرانسل وارد کرده و داره میفروشه . فقط b612 cat6 هست اونم از نوع mimo4*4 و خبری از تجمیع نیست و پلاس هم نمیزند. بزند هم معلوم نیست چرا زده ؟؟ چون از نظر سخت افزاری ca ندارد . ولی الحق و انصاف این مودم خیلی پرسرعت و عالی هست .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

بله تمامی مودم های cat4 tdd هستند که ایرانسل وارد کرده و داره میفروشه . فقط b612 cat6 هست اونم از نوع mimo4*4 و خبری از تجمیع نیست و پلاس هم نمیزند. بزند هم معلوم نیست چرا زده ؟؟ چون از نظر سخت افزاری ca ندارد . ولی الحق و انصاف این مودم خیلی پرسرعت و عالی هست .

من داشتم از این مودم دوست گرامی
    اونقدر ها هم حداقل تو شهر ما پرسرعت نیست فقط پورت گیگابیتی دارد

الان همراه اول رو مودم و گوشی cat 16 باسه من سرعت 100 مگ هم میده
    الیته بسته های گران قیمتی داره و لی بسته های شبانه و ساعتی رایتل هم هست ...

4. 3 کاربر از renfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

توی تاپیک تست سرعت با b612 تست گذاشتن که tdd رو تجمیع میکنه روی حالت ca و من بهشون گفتم که دوستان تست کردن و تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر قوی بودن مودمه ولی زیر بار نرفتن و میگن این مودم تجمیع میکنه و حتی tdd رو .اینم پست و چند تا پست بعدیش رو نگاه کن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by morteza_mombeini; 08-09-2019 at 10:37.

6. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

توی تاپیک تست سرعت با b612 تست گذاشتن که tdd رو تجمیع میکنه روی حالت ca و من بهشون گفتم که دوستان تست کردن و تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر قوی بودن مودمه ولی زیر بار نرفتن و میگن این مودم تجمیع میکنه و حتی tdd رو .اینم پست و چند تا پست بعدیش رو نگاه کن :

عزیز دل من هم در تبریز هستم و شاهد این سرعت هستم !!!

8. این کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

عزیز دل من هم در تبریز هستم و شاهد این سرعت هستم !!!
    سرعت بیشتر داشتن با این مودم چه ربطی به تجمیع داره ؟ مگه صابر نگفت این مودم تجمیع نمیتونه بکنه ؟

10. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سرعت بیشتر داشتن با این مودم چه ربطی به تجمیع داره ؟ مگه صابر نگفت این مودم تجمیع نمیتونه بکنه ؟
    عزیز دل بازم رو گفته صابر عزیز حساب باز میکنم و حرفش رو متین و درست ولی اون روFDDهس که تجمیع نمی تونه بکنه اگه خیلی مشتاقین سیم تیدی بندازین رو فریمور های جنرال علامت پلاس نمیاد رو کنسول در سیم تیدی
    سیم تیدی ایرانسل وقتی رو کنسول پلاس میزنه خیلی فرق میکنه با مودمی که فورجی ثابت داره از اول ایرانسل این مودمو اولین تجمیع کننده رو حالت تیدی نسل ثابت میده فقط رو فریمور های وب و ایرانسل و مبین نت مشاهده میشه که هم مایمو هم کا هس و در نتیجه اون فقط برا تیدی هس و مایمو برای FDDکه اونم راه اندازی نشده یکمی اطلاعات تان را بیشتر کنین!!! اینا رو گفتم بفهمین که FDDباTDDزمین تا آسمان فرق میکنه!!!

12. 2 کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

جناب صابر با تشکر

دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 میلیون و دیگری 2510 پلاس را 710 (با بسته 3 ماهه) قیمت دادن، فقط نمایندگی گفت اگر سیگنال نباشه یا خیلی ضعیف باشه تضمین برگشت میکنند (در نقشه ایرانسل در مجاورت یه محوطه ای هست که سیگنال ظاهرا ضعیف هست)

1- در کل با توجه به شرایط بالا آیا 2510 پلاس مشکلی برای خرید نداره و 2101 در یه سطحی هست؟

2- تو مقاله ای که فرستادین همچین جمله ای هست،‌ آیا میشه بعدا فقط از 4G استفاده کرد؟ یعنی اون را هم ساپورت میکنه؟
    البته، احتمالا مانند غالب مودم‌های TD-LTE ایرانسل، بتوانید
    سیم‌کارت FDD هم روی آن بندازید و از اینترنت ۴G معمولی استفاده کنید.
    3- سایتی که دادین قیمت هاش خوبه؟ آیا اگه راهی برای تست سیگنال پیدا کنم، بعد تست این سایت برای خرید توصیه میشه؟

سپاس فراوان از وقتی که قرار میدید.

احتمالا مودم Cat 4 هست اگر هم cat 6 باشه باز فایده نداره چون اکثر ایران تی دی ایرانسل پلاس نداره . اون پلاس مودم هم احتمالا امکانات علمی تخیلی مودم هست که هیچ کدوم رو اینترنت موبایل جواب نمیده . ماشین پول سازی ایرانسل ..

البته ممکنه تو اون تبریز که شما هستی پلاس باشه ولی باسه بقیه ایران پول تلف کردنه . جینگول بازی ایرانسل
    واقعیت اینه که بودجه من بیشتر از این نیست و در بین این دو مشکلی که دارم اینه که نمایندگی که 2510 پلاس را میده چون با توجه به نقشه نقطه مورد نظر من در مجاورت یه محل ضعیف هست،‌گفتن اگر سیگنال ضعیف باشه تضمین برگشت میدن. از طرفی من هم نمیخوام اگه 2510 خوب نباشه برای این کار الکی بگیرم و فوقش یه راهی پیدا میکنم برای تست و از سایتی که جناب صابر معرفی کردن میگیرم. (دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 تومن گفت ولی نمایندگی 2510 را 710 تومن)
    Last edited by ice_man_sh; 08-09-2019 at 15:35.

14. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جناب صابر با تشکر

دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 میلیون و دیگری 2510 پلاس را 710 (با بسته 3 ماهه) قیمت دادن، فقط نمایندگی گفت اگر سیگنال نباشه یا خیلی ضعیف باشه تضمین برگشت میکنند (در نقشه ایرانسل در مجاورت یه محوطه ای هست که سیگنال ظاهرا ضعیف هست)

1- در کل با توجه به شرایط بالا آیا 2510 پلاس مشکلی برای خرید نداره و 2101 در یه سطحی هست؟

2- تو مقاله ای که فرستادین همچین جمله ای هست،‌ آیا میشه بعدا فقط از 4G استفاده کرد؟ یعنی اون را هم ساپورت میکنه؟

3- سایتی که دادین قیمت هاش خوبه؟ آیا اگه راهی برای تست سیگنال پیدا کنم، بعد تست این سایت برای خرید توصیه میشه؟

سپاس فراوان از وقتی که قرار میدید.

واقعیت اینه که بودجه من بیشتر از این نیست و در بین این دو مشکلی که دارم اینه که نمایندگی که 2510 پلاس را میده چون با توجه به نقشه نقطه مورد نظر من در مجاورت یه محل ضعیف هست،‌گفتن اگر سیگنال ضعیف باشه تضمین برگشت میدن. از طرفی من هم نمیخوام اگه 2510 خوب نباشه برای این کار الکی بگیرم و فوقش یه راهی پیدا میکنم برای تست و از سایتی که جناب صابر معرفی کردن میگیرم. (دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 تومن گفت ولی نمایندگی 2510 را 710 تومن)
    2101 و 2101 پلاس در منطقه ای که پوشش tdd وجود دارد امکان استفاده از fdd رو هم با سیم کارت 4g ایرانسل میدن ولی در 2510 از این گزینه خبر ندارم . بله این سایت خودش نمایندگی مشهد هست و خودم خرید داشتم ازشون . خود ایرانسل هم الان در سایتش فقط 2510 رو داره الباقی ناموجود هست اونم با بسته میده : 689 هزار تومان . در کل من اول 2101 پلاس رو پیشنهاد میدم بعد همین 2510 پلاس .

16. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای مشخص شدن ابعاد این قضیه به اون دوستمون پیغام دادم و گفتم اگر امکان داره با یک فریمور جنرال مثل 197 هم همون تست رو تکرار کنن و عکس بدن تا مطمئن بشیم این مودم در tdd تجمیع میکند و واقعا سرعت با حالت بدون ca فرق دارد و این گزینه جهت tdd راه اندازی شده .

در ضمن همون دوستمون به یک چیز دیگه هم اشاره کردن و شخص مورد اشاره و تست انجام شده هم به دوستمون اقای جبارزاده مربوط میشه که با سیم fdd همراه اول براشون + ظاهر شده است و همین مورد هست که کمی شک و شبه در مورد این ca و این مودم به وجود میاره چون طبق گفته این عزیزان ca برا فقط tdd تاثیر گذار هست و علامت هم برا tdd ظاهر میشه و سرعتشون هم طبق تستهایی که انجام دادن زیاد میشه نسبت به حالت بدون ca .

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

برای مشخص شدن ابعاد این قضیه به اون دوستمون پیغام دادم و گفتم اگر امکان داره با یک فریمور جنرال مثل 197 هم همون تست رو تکرار کنن و عکس بدن تا مطمئن بشیم این مودم در tdd تجمیع میکند و واقعا سرعت با حالت بدون ca فرق دارد و این گزینه جهت tdd راه اندازی شده .

در ضمن همون دوستمون به یک چیز دیگه هم اشاره کردن و شخص مورد اشاره و تست انجام شده هم به دوستمون اقای جبارزاده مربوط میشه که با سیم fdd همراه اول براشون + ظاهر شده است و همین مورد هست که کمی شک و شبه در مورد این ca و این مودم به وجود میاره چون طبق گفته این عزیزان ca برا فقط tdd تاثیر گذار هست و علامت هم برا tdd ظاهر میشه و سرعتشون هم طبق تستهایی که انجام دادن زیاد میشه نسبت به حالت بدون ca .

سلطان عشق منی خاک پاتم!!!

20. این کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •